Arbeidsvoorwaarden bij CimSolutions

2.5
12 Beoordelingen

Welke arbeidsvoorwaarden biedt CimSolutions?

Huidige en voormalige werknemers melden dat CimSolutions de volgende arbeidsvoorwaarden biedt. Mogelijk is deze informatie niet volledig.

Financeel en pensioenPersoonlijk ontwikkelingsplanExtra's en kortingenLoopbaanontwikkeling en scholingFamilie en ouderschapVerlof en vrije tijd

Financeel en pensioen

Pensioen
3.0
7 Beoordelingen
3.5
2 Beoordelingen
4.0
2 Beoordelingen

Persoonlijk ontwikkelingsplan

3.3
3 Beoordelingen

Extra's en kortingen

2.6
7 Beoordelingen
3.0
2 Beoordelingen
4.0
2 Beoordelingen
3.0
1 beoordeling
3.0
1 beoordeling
3.0
1 beoordeling
3.0
1 beoordeling
3.0
1 beoordeling

Loopbaanontwikkeling en scholing

1.0
1 beoordeling

Familie en ouderschap

Verlof en vrije tijd

4.0
1 beoordeling
4.0
1 beoordeling

Reviews van arbeidsvoorwaarden voor werknemers

Weergave van: 1–10 van 12 opmerkingen

Meeste opmerkingen

  • Pensioen(7 opmerkingen)

    Bovengemiddeld met wat ik bij eerder werkgevers gewend ben

  • Auto van de zaak(7 opmerkingen)

    Vrije keuze in brandstof een pluspunt. Basis privé kilometers niet ruim en daardoor extra administratie. wel eerlijk doorbelast bij extra gebruik.

  • Scholing en studiekosten(3 opmerkingen)

    Er wordt flink geinvesteerd in opleidingen en het behalen van de certificeringen. Jaarlijks is er een erg ruim budget (5K) hiervoor beschikbaar. Dit wordt goed begeleid.

Jul 28, 2022
4.0
Huidig: Consultant in Vianen, Utrecht, Utrecht

Transparante kostenuitleg over de gemaakte keuzes voor het pakket arbeidsvoorwaarden.

Rapporteren
May 25, 2022
3.0
Huidige werknemer

CIMSOLUTIONS biedt goede primaire arbeidsvoorwaarden. Echter zijn de secundaire erg tegenvallend. Je zal hier dan te maken krijgen met zowel een concurrentie als relatiebeding, eerste twee ziektedagen onvergoed en een leasebudget dat beter zou kunnen.

Rapporteren
Feb 9, 2020
3.0
Huidige werknemer

lease auto met brandstofpas 12000km prive per jaar. Weinig vakantiedagen, Matige ziekteverzuim regeling

Rapporteren
Jul 24, 2019
2.0
Huidig: Professional in Utrecht, Utrecht

Het primaire salaris is redelijk marktconform, de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verre van marktconform, en dit zit niet aan de positieve kant. 1. Ziekteregeling: eerste 2 dagen voor kosten werknemer en vervolgens 70% van het maximun dagloon. 2. Leaseregeling: zeer beperkte leaseregeling, zeer karig budget. 3. Concurrentiebeding: dit is een strop om je nek, je krijgt geen enkele bewegingsvrijheid. Helaas voor de werkgever is de wet steeds meer aan de kant van de werknemer. Geef hier toch eens aan toe meneer de directeur; ga je medewerkers niet zitten pesten met rechtzaken. 4. Fieldmanagement: Het effect van fieldmanagers is puur voor de buhne, de directeur negeert adviezen en blijft zijn eigen ding doen. 5. Retentiebeleid: Beste directeur, luister naar je management en ga een cursus volgen hoe je je mensen aan je blijft binden en doe hier ook daadwerkelijk iets mee. Het is niet alleen maar nemen, nemen, nemen! Advies aan de directeur: geef vertrouwen en je krijgt het terug. Ga je medewerkers een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden en maak deze marktconform. Er zijn voldoende middelen en alternatieve voor de huidige outdated werkwijze, dus verschuil je niet.

Rapporteren
Feb 20, 2019
1.0
Huidig: Informatie Analist in Vianen, Utrecht, Utrecht

Leasebudget is veel lager dan bij vergelijkbare bedrijven. Minder dan € 600 per maand. Met maximaal 12000 km per jaar privé, daarboven fors bijbetalen. Ziek zijn is duur voor de werknemer. Eerste 2 dagen geen salaris, daarna maximaal 70% van het dagloon, dit kan je honderden euros per maand schelen. Examens betaal je zelf. Declareren kan alleen als je het examen haalt. Je draagt zelf alle risico. Cimsolutions houdt geen rekening met voorbereiden voor een examen. Geen laptop of telefoon van de zaak. Klanten lachen je gewoon uit wanneer je zonder laptop aankomt. Genante situaties soms. Kantoren zijn donker, ouderwets en koud. Geen airco en de kachels doen het vaak niet. In het kantoor in Vianen worden smerige fleecevesten uitgedeeld als de kachels weer eens zijn uitgevallen. Thuiswerken is verboden. Als je geen opdracht hebt, zit je verplicht 40 uur per week op kantoor, ook als je niks te doen hebt. Secretaressen houden aanwezigheid bij. Je moet overal akkoord van je manager voor vragen, ook een ziek kind ophalen van school of een ernstig ziek familielid. Heel zakelijk en zonder medeleven. Hoge eigen pensioenbijdrage. Staar je niet blind op bruto salarissen bij Cimsolutions. Door de slechte pensioenregeling en leasevergoeding verdien je netter veel minder dan je zou verwachten.

Rapporteren
Dec 4, 2017
3.0
Huidig: Software Engineer in Best, Noord-Brabant

Beste: reistijdcompensatie voor opdrachten verder weg. Slechtste: Eerste 2 ziekdagen voor eigen rekening, daarna 70%. In geval van bijzonder verlof (bijv. kind in ziekenhuis) meteen 70 %.

Rapporteren
Nov 25, 2017
1.0
Voormalige werknemer

Let goed op bij het tekenen van je contract. Er staan rare voorwaarden in.

Rapporteren
Nov 16, 2016
1.0
Voormalige werknemer

Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn mager. je salaris is leuk, maar secundair wordt je er helemaal op uitgekleed.

Rapporteren
Sep 8, 2016
3.0
Huidig: Functioneel beheerder in Rotterdam, Zuid-Holland

Goede salaris, maar slechte arbeidsvoorwaarden!

Rapporteren
Aug 18, 2017
3.0
Huidig: Software Engineer in Best, Noord-Brabant

Holday 23 +3 days, the offer pension scheme, and that's about it

Rapporteren
Weergave: 1 - 10 van 12 Reviews

Werkt u bij CimSolutions? Deel uw ervaringen

CimSolutions

CimSolutions

(Klik om te beoordelen)
of