Wat doet een Analytics Intern?

Data-analisten onderzoeken en gebruiken data om problemen op te lossen, winst te optimaliseren, kosten te verlagen, logistiek te stroomlijnen en om bedrijven te helpen bij het maken van betere zakelijke keuzes. Ze beoordelen de complexe informatie van een bedrijf, waaronder verkoopaantallen, marktonderzoek, of gedrag, met als doel het bereiken van simpelere, slimmere conclusies, en om gebruiken hun technische expertise om de kwaliteit van de data te stresstesten op kwaliteit en nauwkeurigheid.

Data-analisten verzamelen, verwerken en voeren statische analyse uit op data en vertalen de cijfers naar lekentaal. Door trends te identificeren en voorspellingen te doen over de toekomst helpen ze bedrijven te begrijpen hoe ze werken. Data-analisten reguleren, normaliseren en kalibreren data naar een uittreksel dat op zichzelf of met andere cijfers gebruikt kan worden, en ze gebruiken grafieken en tabellen om uit te leggen wat de data betekent over een bepaalde tijdsperiode of in verschillende afdelingen. Data-analisten hebben een bachelordiploma in wiskunde, financiën, statistiek, economie of computerwetenschappen nodig.

Werk/privé-balans
3,9 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,5 ★
Gem. ervaring2-4 jaar

Salarissen voor een Analytics Intern

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Analytics Intern. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Analytics Intern worden

Lees hoe u Analytics Intern kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

data-analist (M/V/X)
€ 55.000 per jaar
senior data-analist (M/V/X)
€ 76.130 per jaar
iv data-analist (M/V/X)
Geen salarisrapporten
Analytics Intern

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
24%
2 - 4
55%
5 - 7
12%
8+
9%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Analytics Intern

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Analytics Intern

Als u werkt als Analytics Intern, zijn SQL server, Microsoft EXCEL, Statistieken, Python en SAS de meest voorkomende vaardigheden die u nodig heeft om uw werk uit te voeren en voor een succesvolle loopbaan.

Beroepen die het meest lijken op dat van Analytics Intern, zijn:
  • bi analyst (M/V/X)
  • data scientist (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

bi analyst (M/V/X)
€ 55.212
20% overlap van vaardigheden
data scientist (M/V/X)
€ 60.437
40% overlap van vaardigheden

Vacatures voor Analytics Intern