Wat doet een Cardiac Monitor Tech?

Technici zijn vakkundige professionals die in bijna elke sector werkzaam zijn. Ze worden ingeschakeld voor de reparatie, installatie, vervanging en het onderhoud van diverse systemen en apparatuur. Ze hebben uitgebreide kennis van de relevante vaardigheden en technieken die nodig zijn voor de sector waarin ze werken, zoals bijvoorbeeld de automobielsector, de onderhoudssector, de HVAC-sector en de farmaceutische sector.

Technici inspecteren, analyseren en verhelpen problemen met de systemen en apparatuur van klanten. Ze voeren tests uit en interpreteren de resultaten om effectieve aanbevelingen te kunnen doen met betrekking tot het repareren van beschadigde of defecte apparatuur. Als het tijdens de reparatie nodig blijkt schaffen ze vervangende onderdelen aan en onderhandelen ze over de kosten met hun leveranciers en hun klanten. Ze repareren en vervangen defecte apparatuur en geven een schatting van de tijd en de materiaalkosten voor ze aan een klus beginnen. Sommige technici schrijven verslagen, veiligheidsvoorschriften en preventieve onderhoudshandleidingen. Technici dienen te beschikken over een bachelor in een relevant vakgebied en sommige werkgevers vragen om verdere specialisatie en certificering.

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaringMeer dan 8 jaar

Salarissen voor Cardiac Monitor Tech in de buurt van Nederland

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Cardiac Monitor Tech. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Cardiac Monitor Tech worden

Lees hoe u Cardiac Monitor Tech kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

technicus (M/V/X)
€ 41.235 per jaar
senior technicus (M/V/X)
€ 50.000 per jaar
iv technicus (M/V/X)
Geen salarisrapporten
Cardiac Monitor Tech

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
21%
2 - 4
28%
5 - 7
3%
8+
48%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Cardiac Monitor Tech

Veelgestelde vragen over de functie en verantwoordelijkheden van technici (m/v/x)

Hoe een werkdag van een technicus (m/v/x) verloopt, is sterk afhankelijk van het werkgebied van deze beroepsprofessional. Over het algemeen houdt een technicus zich bezig met het installeren, repareren en onderhouden van systemen, het uitvoeren van testen, het oplossen van problemen en storingen aan installaties en het repareren van apparatuur. Technici werken veel samen met andere technisch specialisten.

Technici zijn in alle branches nodig. Daarom is er altijd wel een klus die geklaard moet worden. Technici worden geeft ook een bepaalde mate van vrijheid. Technici werken vaak buiten de deur en reizen af naar verschillende bestemmingen. Vaak beginnen ze vroeg op de dag en zijn ze op tijd weer klaar met werken.

Werken als technicus is alleen weggelegd voor mensen die veel affiniteit hebben met techniek. Wat verder lastig kan zijn aan werken als technicus, is dat het beroep fysiek zwaar is. Technici staan vaak voor lange tijd op hun benen en ook sjouwen ze regelmatig met zware spullen.

Gerelateerde loopbanen

onderhoudsmonteur00120
€ 41.913
Geen overlap van vaardigheden
automonteur (M/V/X)
€ 40.000
Geen overlap van vaardigheden
facilitair manager (M/V/X)
€ 74.398
20% overlap van vaardigheden
onderhoudstechnicus (M/V/X)
€ 42.000
20% overlap van vaardigheden

Vacatures voor Cardiac Monitor Tech