Hoe wordt u een Crime Analyst?

Denkt u erover om Crime Analyst te worden of bent u al aan uw loopbaan begonnen en plant u de volgende stap? Lees hoe u Crime Analyst kunt worden, welke vaardigheden u nodig heeft om te slagen, hoe u uw loopbaan vooruit kunt helpen en promotie kunt maken, en welk loonniveau u kunt verwachten bij elke volgende loopbaanstap. Ontdek nieuwe vacatures voor een Crime Analyst en opties voor loopbaanovergangen naar gerelateerde functies.
Analist (m/v/x) was de meest overeenkomende match voor uw zoekopdracht Crime Analyst.

Stappen om een Analist (m/v/x) te worden

Analisten werken in veel verschillende sectoren, waaronder technologie, financiën, gezondheidszorg, chemie, bedrijfsleven, overheid en verzekeringen. Een diploma kan vereist zijn, afhankelijk van het werkveld dat u kiest. Hier zijn vijf stappen die u kunt nemen om uw analistencarrière te starten:
Inhoud
1

Haal een bachelordiploma.

Analisten hebben meestal een bachelordiploma nodig, bijvoorbeeld in bedrijfskunde, wiskunde, engineering, economie, biologie, informatica of een gerelateerde discipline. De focus in een analistenopleiding ligt, ongeacht de discipline, voornamelijk op datamining, wiskundige berekeningen, communicatie en (data)analyse. Het behalen van een masterdiploma kan u helpen aantrekkelijker te worden voor werkgevers.

2

Volg aanvullende software- en programmeercursussen.

Analisten werken voornamelijk met computers, dus u moet zeer bedreven zijn met industriesoftware, analyseprogramma's en andere programma's zoals tekstverwerkingssoftware. Analisten fungeren vaak als verbindingen tussen de IT-afdeling en de uitvoerende afdelingen van een bedrijf. Richt u op het aanscherpen van uw kennis van computerprogrammering om u voor te bereiden op een carrière als analist.

3

Maak uzelf vertrouwd met de vereisten van de industrie en de werkgever.

Sommige werkgevers kunnen een branchespecifieke certificering vereisen, zoals die van het International Institute of Business Analysis (IIBA). Veel bedrijven zoeken naar analisten met uitstekend kritisch denkvermogen, aandacht voor detail, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden. Ook leiderschaps- of managementvaardigheden zijn gewilde kwaliteiten voor analisten. Kijk naar functiebeschrijvingen voor analisten in uw branche om meer te weten te komen over de vaardigheden en kwalificaties die werkgevers in uw vakgebied het belangrijkst vinden.

4

Zoek een ervaren, succesvolle mentor.

Leren van een of meer ervaren analisten kan u helpen uw vaardigheden te vergroten. Een mentor kan u niet alleen het beroep leren, maar ook voorzien van advies of een aanbevelingsbrief. Het vinden van een stage in een vakgebied dat u interesseert, is een ideale manier om uw carrière als analist te beginnen. Nadat u uw stage heeft afgerond, kunt u in contact blijven met uw mentor en om hulp vragen wanneer u deze nodig heeft.

5

Solliciteer op analistenfuncties en bereid u voor op uw sollicitatiegesprek.

Wanneer u solliciteert op een baan als analist, benadruk dan uw educatieve achtergrond en prestaties, samen met soft skills zoals kritisch denken. Vertel ook over uw technische vaardigheden en wees bereid om voorbeelden te delen van rapporten die u heeft samengesteld. Onthoud enkele statistieken die u hebt verstrekt. Zorg ervoor dat u waar mogelijk over uw eerdere prestaties praat en geef tijdens het sollicitatiegesprek inzicht in informatie die u hebt gerapporteerd en een organisatie heeft geholpen haar winst te verhogen of haar klantenbestand uit te breiden. Benadruk uw vermogen om onafhankelijk te werken en onderzoek de financiën, producten en prestaties van het bedrijf waar u solliciteert.

Loopbaanpad: Crime Analyst worden

analist (M/V/X)

2 - 4Jaar ervaring
€ 40K - € 60K /jrGemiddeld jaarsalaris
Meer informatie
75%% toename

senior analist (M/V/X)

2 - 4Jaar ervaring
€ 46K - € 68K /jrGemiddeld jaarsalaris
Meer informatie

iv analist (M/V/X)

5 - 7Jaar ervaring
Er zijn onvoldoende salarissen gemeld
Meer informatie

Salaristraject

Loopbaanpad: Crime Analyst worden

zomerstagiair analist (M/V/X)
analist (M/V/X)
senior analist (M/V/X)
leidinggevende analist (M/V/X)
iv analist (M/V/X)
senior leidinggevende analist (M/V/X)
directeur analist (M/V/X)
beherend vennoot analist (M/V/X)
mededirecteur analist (M/V/X)
assistent-vice-voorzitter analist (M/V/X)
senior directeur analist (M/V/X)
vice-voorzitter analist (M/V/X)
€ 0
€ 28K
€ 56K
€ 84K
€ 140K

Bijdragen aan Glassdoor

Alle relevante informatie die u toevoegt, helpt anderen met het vinden van een leuke baan of bedrijf.
Uw salaris toevoegen

Gerelateerde loopbanen in de volgende branche: Onderzoek en wetenschap

Geïnteresseerd in andere loopbanen in de volgende branche: Onderzoek en wetenschap? Hieronder vindt u beroepen die veel affiniteit hebben met de vaardigheden voor een Crime Analyst. Ontdek enkele van de meest voorkomende loopbaanovergangen voor een Crime Analyst, evenals overlappende vaardigheden.

systeem analist (M/V/X)
0% overlap van vaardigheden
12% is overgestapt naar een functie als een systeem analist (M/V/X)