Wat doet een Derivatives Trader?

Werk/privé-balans
3,6 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,6 ★
Gem. ervaringMeer dan 8 jaar

Salarissen voor Derivatives Trader in de buurt van Nederland

Gemiddeld basissalaris

€ 244.056 /jr
Exclusief compensatie in contanten
Meer analyses bekijken
Er zijn onvoldoende salarissen doorgegeven om de salarisverdeling weer te geven
Meer analyses bekijken
Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Derivatives Trader worden

Lees hoe u Derivatives Trader kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

handelaar
€ 77.366 per jaar
senior handelaar
€ 97.188 per jaar
lead handelaar
Geen salarisrapporten
Derivatives Trader

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
4%
2 - 4
13%
5 - 7
3%
8+
80%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Derivatives Trader

Veelgestelde vragen over de functie en verantwoordelijkheden van traders (m/v/x)

Trader is in feite een ander woord voor handelaar. Een trader (m/v/x) houdt zich dan ook dagelijks bezig met het verhandelen van iets, meestal aandelen en effecten. Een trader houdt prijsschommelingen op de markt in de gaten, sluit deals, overlegt met klanten en voert data-analyses uit. Traders zorgen er ook voor dat ze op de hoogte blijven van de laatste marktontwikkelingen.

Traders werken in een heel dynamische omgeving. Ze kunnen snel een fantastische carrière opbouwen, maar wel een met een aantal risico’s. Markten kunnen bijvoorbeeld instorten of traders kunnen de verkeerde investeringen doen. Trader worden is daarom vooral weggelegd voor mensen die wel van een risico houden en affiniteit hebben met zowel ondernemen als financiën.

Traders kunnen een heel riant salaris verdienen. In Nederland verdient een trader gemiddeld € 244.056 per jaar. Dit basissalaris kan oplopen tot maar liefst € 544.946 per jaar. Traders die fantastische deals regelen, komen vaak in aanmerking voor een bonus. Hierdoor kan het salaris oplopen tot ruim boven een ton per jaar.

Traders hebben een heel uitdagend beroep. Omdat markten onvoorspelbaar zijn, zijn ze eigenlijk altijd wel bezig met hun werk. Anders lopen ze het risico een goede deal te missen. Traders maken hierdoor lange dagen en doen continu marktonderzoek. Het werk kan wel veel energie geven. Het geeft tenslotte keer op keer een kick als een trader een goede deal weet te sluiten.

Gerelateerde loopbanen

portfolio manager (M/V/X)
€ 98.314
Geen overlap van vaardigheden
beleggingsanalist (M/V/X)
€ 67.012
20% overlap van vaardigheden

Vacatures voor Derivatives Trader