Wat doet een Field Representative?

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaring2-4 jaar

Salarissen voor Field Representative in de buurt van Nederland

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Field Representative. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Field Representative worden

Lees hoe u Field Representative kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

vertegenwoordiger (M/V/X)
€ 48.500 per jaar
senior vertegenwoordiger (M/V/X)
€ 58.885 per jaar
iv vertegenwoordiger (M/V/X)
Geen salarisrapporten
Field Representative

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
32%
2 - 4
33%
5 - 7
11%
8+
24%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Field Representative

Veelgestelde vragen over de functie en verantwoordelijkheden van verkoopvertegenwoordigers (m/v/x)

Verkoopvertegenwoordigers (m/v/x) proberen producten en diensten te verkopen aan potentiële klanten. Ze gaan bijvoorbeeld bij bedrijven langs of bellen potentiële klanten op om bepaalde producten te promoten. Ook houden ze klantgegevens bij in CRM-systemen, analyseren ze nieuwe verkooptrends en leggen ze nieuwe contacten om het klantenbestand te vergroten.

Verkoopvertegenwoordiger worden kan een prachtige carrièrekeuze zijn voor mensen die graag onderhandelen en deals sluiten. Commissies bepalen vaak een groot deel van het salaris van een vertegenwoordiger, dus het consequent halen of het overtreffen van doelstellingen levert extra beloningen op. Verkoopvertegenwoordigers werken in de binnen- of buitendienst. Dit houdt in dat ze telefonisch of per e-mail verkopen, of juist naar klanten toe gaan.

Werken als vertegenwoordiger kan moeilijk zijn, omdat verkoopvertegenwoordigers altijd onder druk staan om verkoopdoelstellingen te halen of te overtreffen. Aan de andere kant is dit juist hetgeen waar sommige mensen veel energie van krijgen. Voor mensen die wel van een uitdaging houden, kan dit een geweldig beroep zijn. Verkoopvertegenwoordigers die veel naar klanten afreizen, maken vaak langere werkdagen dan verkoopvertegenwoordigers die telefonisch bedrijven benaderen.

Gerelateerde loopbanen

verkoopmanager (M/V/X)
€ 74.540
business development manager (M/V/X)
€ 65.099
Geen overlap van vaardigheden
accountmanager (M/V/X)
€ 48.000
33% overlap van vaardigheden
regional sales manager (M/V/X)
€ 83.867

Vacatures voor Field Representative