Wat doet een Firearms Instructor?

Instructeurs geven les of trainingen in een klaslokaal of via een platform op afstand. Ze creëren en houden zich aan lesplannen, kiezen het nodige lesmateriaal, leggen concepten en theorieën uit en beoordelen opdrachten en examens. Ook kunnen ze technieken demonstreren en assisteren bij experimenten, onderzoek of praktijkprojecten. Vaak dienen ze als mentor of adviseur en bieden ze inzicht in hoe de cursus of het programma zou kunnen aansluiten op de professionele of educatieve doelen van de student.

Over het algemeen beschikken instructeurs over uitgebreide professionele ervaring in het vakgebied waarin ze lesgeven. Specifieke vereisten variëren afhankelijk van de functie en het niveau, maar instructeurs hebben over het algemeen wel een bachelordiploma of gelijkwaardige beroepservaring. Ze moeten goed georganiseerd zijn, graag studenten ondersteunen en hen aanmoedigen het goed te doen.

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaringMeer dan 8 jaar

Salarissen voor Firearms Instructor in de buurt van Nederland

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Firearms Instructor. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Firearms Instructor worden

Lees hoe u Firearms Instructor kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

instructeur (M/V/X)
€ 72.000 per jaar
senior instructeur (M/V/X)
Geen salarisrapporten
adjunct instructeur (M/V/X)
Geen salarisrapporten
Firearms Instructor

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
13%
2 - 4
24%
5 - 7
4%
8+
59%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Firearms Instructor

Veelgestelde vragen over de functie en verantwoordelijkheden van instructeurs (m/v/x)

Op een reguliere werkdag houdt een instructeur (m/v/x) zich bezig met het ontwikkelen van lesprogramma’s, trainingen geven aan leerlingen en het beoordelen van toetsen. Vaak gebeurt dit in een klassikale omgeving, maar er zijn ook instructeurs die hun lessen online geven. In sommige gevallen reizen instructeurs door het land om trainingen te geven. Deze trainingen duren meestal hooguit een dagdeel.

Het kan absoluut een goede keuze zijn om instructeur te worden. In de eerste plaats omdat goede instructeurs altijd wel nodig zijn. Daarnaast kan het ook veel voldoening geven om mensen iets te leren en ze verder op weg te helpen in hun leven. Instructeurs genieten er vaak van dat ze hun passie over kunnen brengen op anderen.

Voor iemand die passie heeft voor lesgeven, hoeft dit beroep zeker niet lastig te zijn. Het wordt pas moeilijk op het moment dat instructeurs moeite hebben om voor grote groepen te spreken. Maar vaak is dit een kwestie van gewenning en groeien instructeurs over deze angst heen.

Gerelateerde loopbanen

inval leraar (M/V/X)
€ 39.401
Geen overlap van vaardigheden
leraar (M/V/X)
€ 50.000
Geen overlap van vaardigheden

Vacatures voor Firearms Instructor