Wat doet een Fraud Investigator?

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaring0-1 jaar

Salarissen voor Fraud Investigator in de buurt van Nederland

Gemiddeld basissalaris

€ 7.551 /maand
Exclusief compensatie in contanten
Meer analyses bekijken
Er zijn onvoldoende salarissen doorgegeven om de salarisverdeling weer te geven
Meer analyses bekijken
Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Fraud Investigator worden

Lees hoe u Fraud Investigator kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

opsporingsambtenaar (M/V/X)
€ 78.157 per jaar
senior opsporingsambtenaar (M/V/X)
Geen salarisrapporten
iv opsporingsambtenaar (M/V/X)
Geen salarisrapporten
Fraud Investigator

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
47%
2 - 4
26%
5 - 7
8%
8+
19%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Fraud Investigator

Veelgestelde vragen over de rol en verantwoordelijkheden van opsporingsambtenaren (m/v/x)

Opsporingsambtenaren (m/v/x), meestal politieagenten genoemd, hebben de primaire taak om de samenleving veilig te houden. Dat doen ze door strafbare feiten op te sporen en passende maatregelen te treffen wanneer de wet overtreden wordt. Belangrijk om aan te merken is dat er een verschil is tussen algemene opsporingsambtenaren (zoals politieagenten) en buitengewone opsporingsambtenaren (BOA’s), die meestal beperkte opsporingsbevoegdheid hebben.

Ja, opsporingsambtenaren hebben een spannende baan waarmee ze ook nog eens een positief verschil maken in de samenleving. Een ander voordeel is dat er altijd vacatures voor opsporingsambtenaren zijn. Bovendien kunnen opsporingsambtenaren zichzelf constant blijven ontwikkelen op professioneel vlak en steeds blijven doorgroeien tot hogere functies.

Het gemiddelde salaris van een opsporingsambtenaar in Nederland is € 7.551 per maand. Hoeveel u met deze loopbaan precies kunt verdienen, hangt af van uw opleidingsachtergrond, ervaring, rang en eventuele specialismen. Een BOA verdient meestal minder dan een algemene opsporingsambtenaar die de bevoegdheid heeft om alle strafbare feiten op te sporen.

Opsporingsambtenaar worden kan op meerdere niveaus. Wel is het over het algemeen een zwaar beroep dat veel impact heeft op uw werkprivébalans. Opsporingsambtenaren werken vaak in weekenden en avonden. Bovendien krijgen ze te maken met gevaarlijke en heftige situaties zoals geweld en ongelukken, wat emotioneel belastend kan zijn. Deze loopbaan is dan ook niet voor iedereen weggelegd.

Gerelateerde loopbanen

manager (M/V/X)
€ 80.000
Geen overlap van vaardigheden

Vacatures voor Fraud Investigator