Wat doet een Advocate IV?

Procesadvocaten vertegenwoordigen cliënten of andere partijen in rechtszaken en voeren frequent hun argumenten in een rechtszaal. Als ze als aanklager werken, werken ze meestal voor een overheidsdienst of -entiteit, terwijl andere procesadvocaten voor bedrijven of particuliere ondernemingen werken. Ze houden toezicht op verklaringen, ondervragen getuigen, presenteren slotpleidooien en geven richting aan de algemene juridische strategie. Ze geven juridisch advies gedurende het hele proces en kunnen schikkingen of pleidooien coördineren. Ze beheren ook beroepsprocedures. Ze voeren uitgebreid onderzoek uit om juridische precedenten te onderzoeken.

Procesadvocaten moeten in het bezit zijn van een rechtendiploma en een vergunning hebben om in hun land rechten uit te oefenen. Ze moeten uitgebreide ervaring hebben in de rechtszaal en het vermogen hebben om een sterk, overtuigend argument te maken. Deze functies vereisen uitstekende onderzoeksvaardigheden en een diepgaand begrip van juridische strategieën en procedures.

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaring5-7 jaar

Salarissen voor een Iv Advocaat

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Advocate IV worden

Lees hoe u Advocate IV kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

iv advocaat (M/V/X)
Geen salarisrapporten
directeur advocaat (M/V/X)
Geen salarisrapporten
mededirecteur advocaat (M/V/X)
€ 153.267 per jaar
Advocate IV

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
5%
2 - 4
10%
5 - 7
75%
8+
10%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Advocate IV

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Advocate IV

Als u werkt als Advocate IV, is Onderhandeling de meest voorkomende vaardigheid die u nodig hebt om uw werk uit te voeren en voor een succesvolle loopbaan.

Vacatures voor Advocate IV