Wat doet een QA Engineer IV?

Werk/privé-balans
3,9 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,9 ★
Gem. ervaring5-7 jaar

Salarissen voor Iv Qa Engineer in de buurt van Nederland

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Iv Qa Engineer. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: QA Engineer IV worden

Lees hoe u QA Engineer IV kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

iv qa engineer (M/V/X)
Geen salarisrapporten
directeur qa engineer (M/V/X)
€ 75.712 per jaar
QA Engineer IV

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
5%
2 - 4
10%
5 - 7
75%
8+
10%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor QA Engineer IV

Veelgestelde vragen over de functie en verantwoordelijkheden van QA engineers (m/v/x)

QA staat voor Quality Assurance. Dat is ook precies wat een QA engineer (m/v/x) doet. QA engineers volgen de ontwikkeling van software van het begin tot het einde en letten erop dat deze software in elke fase voldoet aan alle kwaliteitsnormen en regelgeving. Ze voeren handmatig tests uit, analyseren gegevens en zorgen ervoor dat bugs en foutmeldingen worden opgelost.

QA engineer worden is een uitstekende carrièrekeuze. Wat een groot voordeel is, is dat deze functie veel doorgroeimogelijkheden biedt binnen de ICT. QA engineers werken doorgaans tijdens reguliere kantoortijden en ontvangen een prima salaris. Mensen met technisch inzicht en een probleemoplossend vermogen zijn het meest geschikt voor dit beroep.

Voor iemand die veel verstand heeft van software en programmeren, hoeft werken als QA engineer geen problemen op te leveren. Wel is het belangrijk dat iemand op de hoogte blijft van trends en ontwikkelingen, anders kunnen er in de loop van de tijd problemen ontstaan. QA engineers krijgen vaak de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Gerelateerde loopbanen

qa tester (M/V/X)
€ 51.526
20% overlap van vaardigheden
qa analyst (M/V/X)
€ 41.744
20% overlap van vaardigheden
kwaliteitsmanager
€ 77.902
Geen overlap van vaardigheden

Vacatures voor QA Engineer IV