Wat doet een SQL Developer IV?

SQL developers ontwikkelen SQL-databases en schrijven de applicaties die daarmee in verbinding staan. Ze ontwerpen vaak tabellen, en ze slaan procedures, weergaven en functies op. Het ontwikkelingsproces bestaat meestal uit het ontwerpen van tabellen, en het opslaan van procedures, weergaven en functies. Ze maken rapporten op maat en wijzigen gebruikersformulieren om de productiviteit van de organisatie te verhogen. Soms ontwerpen ze databases en zorgen ze voor stabiliteit, betrouwbaarheid en prestaties.

SQL developers moeten hoogwaardige oplossingen voor databases ontwikkelen om opgeslagen procedures en functies met behulp van T SQL te implementeren en te optimaliseren. Ze beoordelen en interpreteren de benodigdheden van lopende bedrijfsrapporten en onderzoeken de benodigde gegevens. Ze bouwen aan een passende en effectieve rapportage van deliverables met bestaande SQL en analyseren bestaande SQL queries voor verbeteringen van prestatie. Ze doen onderzoek naar uitzonderingen met betrekking tot verplaatsingen van activa. SQL developers hebben een bachelor- of masterdiploma in informatiekunde, techniek, of een gerelateerde richting en beschikken over uitstekende kennis van HTML en JavaScript, het programmeren met T SQL en de transparante encryptie van data.

Werk/privé-balans
3,8 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,8 ★
Gem. ervaring5-7 jaar

Salarissen voor een Iv Sql Developer

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Iv Sql Developer. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: SQL Developer IV worden

Lees hoe u SQL Developer IV kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

iii sql developer (M/V/X)
Geen salarisrapporten
iv sql developer (M/V/X)
Geen salarisrapporten
SQL Developer IV

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
5%
2 - 4
10%
5 - 7
75%
8+
10%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor SQL Developer IV

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie SQL Developer IV

Beroepen die het meest lijken op dat van SQL Developer IV, zijn:
  • database administrator (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

database administrator (M/V/X)
€ 71.105
Geen overlap van vaardigheden

Vacatures voor SQL Developer IV