Wat doet een Lead CTO Leader?

Technische managers bieden bedrijven een concurrentievoordeel door informatiesystemen af te stemmen op hun zakelijke activiteiten. Zij houden toezicht op alle computertechnische zaken en leiden ondersteuningsteams op het gebied van informatica; zij kunnen ook worden ingeschakeld voor de implementatie van beveiligingsprotocollen voor computernetwerken. Technische managers werken samen met een ontwikkelingsteam en gebruikers om de prestaties van het systeem te verbeteren en taken op tijd uit te voeren. Zij voeren analyses uit over de efficiëntie en integratie van bestaande informatiesystemen en rapporteren aan het management over de ontwikkeling en implementatie van nieuwe informatiesystemen.

Technische managers werken samen met ontwikkelingsteams en -afdelingen en verwerken de feedback van gebruikers in de systemen en zorgen ervoor dat de innovatie en implementatie van informatiesystemen tijdig en efficiënt plaatsvindt. Ze leiden ondersteuningsteams, evalueren prestatiecijfers en houden toezicht op het testen en aanpassen van informatiesystemen. Ze werven en trainen nieuw personeel op de IT-afdeling en onderhouden de netwerkinfrastructuur. Ook zorgen ze ervoor dat de netwerken goed beveiligd zijn. Technische managers hebben minimaal een bachelordiploma nodig in computerinformatiesystemen, managementinformatiesystemen of aanverwante gebieden.

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaring--

Salarissen voor een Lead Technisch Directeur

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Lead Technisch Directeur. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Lead CTO Leader worden

Lees hoe u Lead CTO Leader kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

Sollicitatiegesprekken voor Lead CTO Leader

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Lead CTO Leader

Beroepen die het meest lijken op dat van Lead CTO Leader, zijn:
  • productieleider (M/V/X)
  • technisch projectleider (M/V/X)
  • programma manager (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

productieleider (M/V/X)
€ 78.598
technisch projectleider (M/V/X)
€ 74.324
Geen overlap van vaardigheden
programma manager (M/V/X)
€ 84.630
Geen overlap van vaardigheden

Vacatures voor Lead CTO Leader