Wat doet een Optician/Sales?

Opticiens helpen patiënten aan brillen en contactlenzen die voorgeschreven zijn door oogartsen en optometristen. Ze helpen patiënten ook om monturen of contactlenzen uit te zoeken. Ze krijgen van klanten het voorgeschreven recept voor brillen of lenzen en voeren relevante metingen van ogen en gezichten uit. Ze helpen patiënten speciale monturen en lensbehandelingen uit te zoeken bijvoorbeeld voor gebruik tijdens het sporten, met getinte glazen of ontspiegeling.

Opticiens maken werkopdrachten aan voor technische medewerkers van het oogartslabaratorium en geven informatie over de gevraagde lezen. Ze stellen brillen bij om te zorgen dat ze goed passen en repareren of vervangen gebroken brilmonturen. Ze geven patiënten informatie over brillen of lenzen en laten ze zien hoe ze hiermee om moeten gaan. Ze voeren administratieve taken uit waaronder het bijhouden van verkoopcijfers, houden voorgeschreven sterktes bij en beheren bestellingen en voorraad. Opticiens hebben een diploma van de middelbare school of soortgelijk nodig, technische uitleg en certificering.

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaring2-4 jaar

Salarissen voor Optician Sales in de buurt van Nederland

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Optician Sales. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Optician/Sales worden

Lees hoe u Optician/Sales kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

opticien (M/V/X)
€ 14.430 per jaar
lead opticien (M/V/X)
Geen salarisrapporten
v opticien (M/V/X)
Geen salarisrapporten
Optician/Sales

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
34%
2 - 4
38%
5 - 7
5%
8+
23%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Optician/Sales

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Optician/Sales

Als u werkt als Optician/Sales, zijn Belangenbehartiging, Computervaardigheden, SOLiD Geometry, Microsoft Office Suite en HIPAA de meest voorkomende vaardigheden die u nodig heeft om uw werk uit te voeren en voor een succesvolle loopbaan.

Vacatures voor Optician/Sales