Wat doet een Senior SQL Developer?

SQL developers ontwikkelen SQL-databases en schrijven de applicaties die daarmee in verbinding staan. Ze ontwerpen vaak tabellen, en ze slaan procedures, weergaven en functies op. Het ontwikkelingsproces bestaat meestal uit het ontwerpen van tabellen, en het opslaan van procedures, weergaven en functies. Ze maken rapporten op maat en wijzigen gebruikersformulieren om de productiviteit van de organisatie te verhogen. Soms ontwerpen ze databases en zorgen ze voor stabiliteit, betrouwbaarheid en prestaties.

SQL developers moeten hoogwaardige oplossingen voor databases ontwikkelen om opgeslagen procedures en functies met behulp van T SQL te implementeren en te optimaliseren. Ze beoordelen en interpreteren de benodigdheden van lopende bedrijfsrapporten en onderzoeken de benodigde gegevens. Ze bouwen aan een passende en effectieve rapportage van deliverables met bestaande SQL en analyseren bestaande SQL queries voor verbeteringen van prestatie. Ze doen onderzoek naar uitzonderingen met betrekking tot verplaatsingen van activa. SQL developers hebben een bachelor- of masterdiploma in informatiekunde, techniek, of een gerelateerde richting en beschikken over uitstekende kennis van HTML en JavaScript, het programmeren met T SQL en de transparante encryptie van data.

Werk/privé-balans
3,8 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,8 ★
Gem. ervaring2-4 jaar

Salarissen voor een Senior Sql Developer

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Senior Sql Developer. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Senior SQL Developer worden

Lees hoe u Senior SQL Developer kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

senior sql developer (M/V/X)
Geen salarisrapporten
iv sql developer (M/V/X)
Geen salarisrapporten
Senior SQL Developer

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
10%
2 - 4
85%
5 - 7
10%
8+
5%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Senior SQL Developer

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Senior SQL Developer

Als u werkt als Senior SQL Developer, zijn Microsoft SQL server, DB2 Luw, Azure SQL en SSAS de meest voorkomende vaardigheden die u nodig heeft om uw werk uit te voeren en voor een succesvolle loopbaan.

Beroepen die het meest lijken op dat van Senior SQL Developer, zijn:
  • database administrator (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

database administrator (M/V/X)
€ 71.105
50% overlap van vaardigheden

Vacatures voor Senior SQL Developer