Wat doet een Software Engineer/Natural Language Processing?

Software engineers ontwikkelen de systemen en software voor bedrijven met producten die variëren van bedrijfsapplicaties en games tot netwerk controlesystemen en besturingssystemen. Ze overleggen met de eindgebruiker om te bepalen wat hun wensen en behoeften zijn, daarnaast ontwerpen, ontwikkelen en testen ze een systeem of een applicatie op basis van de specificaties van de eindgebruiker.

Software engineers maken een assessment van bestaande systemen en applicaties, geven aanbevelingen voor relevante upgrades en werken samen met andere ontwikkelaars en engineers om software te maken. Software engineers houden toezicht op documentatie ontwikkeling en werken nauw samen met klanten en de verschillende afdelingen, waarbij ze de de status van het project en eventuele voorstellen communiceren. Ze monitoren de voortgang van het systeem en delen kritische project data met teamleden terwijl ze de samenhang tussen de teams versterken en opbouwen alsmede ook projectplannen ontwikkelen en uitvoeren. Ze passen het idee van de beste oefeningen toe, terwijl de standaard operationele procedures vorm geven aan de toekomst van de bedrijfssystemen. Software engineers moeten ten minste beschikken over een bachelordiploma in de computerwetenschappen, software engineering of een ander gerelateerd vakgebied. Met daarnaast nog vijf tot zeven jaar ervaring op het gebied van software engineering of softwareontwikkeling.

Werk/privé-balans
3,8 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,8 ★
Gem. ervaring2-4 jaar

Salarissen voor een Software Engineer Natural Language Processing

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Software Engineer Natural Language Processing. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Software Engineer/Natural Language Processing worden

Lees hoe u Software Engineer/Natural Language Processing kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

software engineer (M/V/X)
€ 64.000 per jaar
senior software engineer (M/V/X)
€ 76.500 per jaar
iv software engineer (M/V/X)
€ 80.337 per jaar
Software Engineer/Natural Language Processing

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
16%
2 - 4
46%
5 - 7
17%
8+
21%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Software Engineer/Natural Language Processing

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Software Engineer/Natural Language Processing

Als u werkt als Software Engineer/Natural Language Processing, zijn JavaScript, Node.js, SQL server, NoSQL en GIT de meest voorkomende vaardigheden die u nodig heeft om uw werk uit te voeren en voor een succesvolle loopbaan.

Beroepen die het meest lijken op dat van Software Engineer/Natural Language Processing, zijn:
  • software ontwikkelaar (M/V/X)
  • front-end engineer (M/V/X)
  • full stack engineer
  • webontwikkelaar (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

software ontwikkelaar (M/V/X)
€ 64.000
40% overlap van vaardigheden
front-end engineer (M/V/X)
€ 63.906
20% overlap van vaardigheden
full stack engineer
€ 67.060
80% overlap van vaardigheden
webontwikkelaar (M/V/X)
€ 49.686
20% overlap van vaardigheden

Vacatures voor Software Engineer/Natural Language Processing