Wat doet een Vice President International?

Chief Executive Officers zijn senior leidinggevenden van een organisatie en zijn gewoonlijk de hoogste executive van een bedrijf. Ze zijn verantwoordelijk voor het geven van definitieve goedkeuring aan belangrijke beslissingen en moeten eigenaar worden van het kernbeleid, de filosofieën en de waarden van de organisatie. Ze bepalen en begeleiden de uitgebreide visie en strategieën. Ze stellen budgetten op en houden toezicht, geven leiding aan managementteams op het hoogste niveau en stellen een reactieplan op tijdens perioden van crisis of noodsituatie. Ze dienen vaak als het publieke 'gezicht' van het bedrijf en fungeren ook als de liaison tussen de raad van bestuur en de rest van de directie en het algemeen personeel.

Chief Executive Officers hebben doorgaans een hogere graad, zoals een MBA, en een uitgebreide achtergrond in managementfuncties op senior niveau met aanzienlijke verantwoordelijkheid. Deze functie vereist uitstekende leiderschapsvaardigheden en het vermogen om meerdere urgente en prioritaire zaken tegelijkertijd te beheren.

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaring--

Salarissen voor Vice President International in de buurt van Nederland

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Vice President International. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Sollicitatiegesprekken voor Vice President International

Vacatures voor Vice President International