Werken bij Adyen | Glassdoor.nl

Overzicht Adyen

Amsterdam
501 tot 1000 werknemers
2006
Beursgenoteerd bedrijf (AMS: ADYEN)
Verwerking financiële transacties
€ 1 - € 2 miljard (EUR) per jaar
Adyen (AMS: ADYEN) is the payments platform of choice for many of the world’s leading companies, providing a modern end-to-end infrastructure connecting directly to Visa, Mastercard, and consumers' globally preferred payment methods. Adyen delivers ... Meer lezen

Bedrijfsupdates

 • As the number of APIs grows, the lack of a global standard is becoming a potential drag on innovation and collaboration. Read about how Aleksei leveraged the OpenAPI Standard to create our API Explorer, and improve the developer experience.

  Improving the developer experience with OpenAPI Specification

  Up to this point, this blog has mostly focused on how we have solved internal challenges including scaling our database infrastructure to handle increasing volume, and managing our workflow in a growing development team. But as it is APIs that provide access to the Adyen payments platform, in this post I will discuss some recent initiatives to make it easier for developers to use them.

 • Sparked by a simple conversation, Adyen POS Testing Engineer, Rick Wieman shares his perspective, research and story of how a chance meeting at Delft University of Technology paved the way for a career in robotics and embedded testing at Adyen.

Alles weergevenAlles weergeven

Adyen – Waarom met ons werken?


Als enige aanbieder van een moderne end-to-end infrastructuur die rechtstreeks is verbonden met Visa, MasterCard en wereldwijd door de consument gewenste betaalmethoden, leveren wij wrijvingsloze betalingen over online, mobiel en in de winkel.

Met kantoren over de hele wereld bedienen we meer dan 4.500 bedrijven, waaronder 8 van de 10 grootste Amerikaanse internetbedrijven. Onze klanten zijn Facebook, Uber, Netflix, Spotify, L'Oreal en Burberry.

We werken met slimme, nieuwsgierige mensen over de hele wereld die initiatief nemen en eigenaar zijn. Met de vrijheid om ideeën en een geheel nieuwe manier van werken te verkennen, wordt u uitgenodigd om te ontdekken wie we zijn, hoe u ons kunt helpen groeien en goede dingen kunt laten gebeuren voor onze klanten.

We hebben uw ideeën nodig en we kunnen niet wachten om u te ontmoeten.

Hoe wij werken

Bij Adyen geloven we dat we je de kans geven ideeën te implementeren, te leren en je carrière in eigen handen te nemen. U kunt het werk benaderen op een manier die u nooit voor mogelijk had gehouden, een beïnvloeder worden en een blijvende impact hebben voor onze klanten.

Er is een niveau van vertrouwen, ruimdenkendheid en snelle implementatie dat u nergens anders zult ervaren. Het is deze dynamische, inclusieve werkomgeving die iedereen helpt goede keuzes te maken, en betekent dat we Adyen naar een heel nieuw niveau kunnen tillen.

In 2006 zag een groep van betalingstechnologiedeskundigen een kans. De betalingsruimte, met zijn legacy-systemen en een netwerk van providers, was rijp voor innovatie. Daarom wilden ze een technologische oplossing bouwen die in staat was om tegemoet te komen aan de snel evoluerende behoeften van de snelgroeiende internationale bedrijven van vandaag.

Om het nieuwe begin te markeren, riep ons oprichtend team de onderneming Adyen - Surinamer voor "Opnieuw beginnen" en concentreerde zich op het bouwen van een wrijvingsloze, ultramoderne infrastructuur die rechtstreeks aansluit op kaartschema's en betaalmethoden over de hele wereld, bedrijven in staat stellen betalingen te accepteren en online inkomsten te genereren in één systeem.

Na enkele jaren met het bouwen van de kerntechnologie, werden de voordelen van samenwerking met een enkele partner en oplossing wereldwijd erkend. We hebben onze eerste grote wereldwijde klant, Groupon, in 2009 ondertekend. Tegen 2013 werd $ 14 miljard aan transactievolume verwerkt op het Adyen-betalingsplatform, waarmee het in 2015 $ 25 miljard bereikte en $ 50 miljard, zonder tekenen van vertraging.

Mensen zijn onze grootste troef. Onze unieke bedrijfscultuur trekt individuen aan die initiatief nemen en eigenaar zijn en echt kunnen bijdragen aan onze snelle groei. Wij geloven dat mensen het uiterste bereiken als we hen vrijheid, kansen en verantwoordelijkheid geven om Adyen te bouwen.

Onze cultuur is zeer informeel en direct. We praten recht zonder onbeleefd te zijn. We zijn uiterst klantgericht. We geloven in teamwerk en houden niet van ego's en hiërarchie. Bij het nemen van een beslissing nemen we ze snel, maar betrekken we altijd anderen om verder te verbeteren. We geven elkaar regelmatig informele feedback en laten iedereen zijn eigen groeipad ontwerpen.


Maak vanaf de eerste dag indruk

Onze unieke cultuur trekt mensen aan die initiatief nemen en eigenaar zijn. Hier vindt u de ruimte en ondersteuning die u nodig hebt om uw ideeën te laten vliegen.

"Ik ben begonnen als stagiair en nu ben ik de Mobile Product Manager.Als je het initiatief neemt, heb je de mogelijkheid om veel te bereiken!"

Willem van Driel, Product Manager, Amsterdam

Werk met teams over de hele wereld

Werk samen in teams en tijdzones om dingen te laten gebeuren. Ons uitwisselingsprogramma biedt u de mogelijkheid om maximaal drie maanden te werken in de Verenigde Staten, LATAM, APAC of Europa.

"Het maakt niet uit op welke kantoorlocatie of -afdeling we hard werken en samen hard spelen!"

Flora Zhang, Sales Support Specialist, Amsterdam

De Adyen-formule

1. We bouwen om te profiteren van alle verkopers (niet slechts één)

2. We maken goede keuzes om een ethisch bedrijf op te bouwen en duurzame groei voor onze verkopers te stimuleren

3. We starten snel en herhalen

4. Winnen is belangrijker dan ego; we werken als een team - in culturen en tijdzones

5. We verstoppen ons niet achter e-mail, maar nemen de telefoon op

6. We praten recht zonder onbeleefd te zijn

7. We nemen verschillende mensen op om onze ideeën aan te scherpen

8. We creëren ons eigen pad en zullen niet worden vertraagd door "stewards"

Reviews voor Adyen

 • "Super"

  StarStarStarStarStar
  Huidige werknemer - Workflowmanager administratie technische support in Amsterdam
  Huidige werknemer - Workflowmanager administratie technische support in Amsterdam

  Ik heb een deeltijdbaan bij Adyen

  Pluspunten

  - fijne werkomgeving
  - fijne collegas

  Minpunten

  - veel drukte
  - moeilijke kwesties soms

Alle 118 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van Adyen

Ervaring

Ervaring
56%
33%
11%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
45%
22%
22%
11

Moeilijkheid

2,7
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1. Nuttig (2)  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Junior Account Manager

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Amsterdam
  Geen aanbod
  Neutrale ervaring
  Gemiddeld sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Adyen (Amsterdam).

  Sollicitatiegesprek

  De sollicitatieprocedure begon met een telefonisch gesprek met iemand van de HR afdeling. Hier werden een aantal vragen gesteld over je CV, motivatie voor Adyen en de functie. Hierna werd werd er via een mail laten weten of je door was naar de volgende ronde. De tweede ronde was een 1 op 1 gesprek met een account manager. Vervolgens werd er weer via de mail bekend gemaakt of je door was naar de volgende ronde. Hierbij moest je een pitch en een case study voorbereiden. Helaas was er niet genoeg tijd om beide vragen te behandelen en moest 1 van de interviewers eerder weg. De interviewers waren tijdens de gesprekken heel vriendelijk en geinteresseerd. Alleen was verder de sollicitatieprocedure vrij onpersoonlijk en weinig tijd ingepland voor de gesprekken.

  Sollicitatievragen

  • Standaard vragen over motivatie voor bedrijf en functie
   Bij case study meer inhoudelijke vragen die van toepassing waren op de casus hoe jij in een bepaalde situatie zou handelen   Vraag beantwoorden
Alle 148 sollicitatiegesprekken weergeven

Adyen Awards en onderscheidingen

 • Top 100 Digital Companies 2018, Forbes, 2018
 • Fintech 100, KPMG and H2 Ventures, 2018
 • Fintech 50, Forbes, 2018
 • CNBC Disruptor 50 list, CNBC, 2018
 • Most Innovative Companies, Fast Company, 2019
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij Adyen? Deel uw ervaringen

Adyen
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of