Werken bij Albelli | Glassdoor.nl

Glassdoor maakt gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. OK | Meer info

Overzicht Albelli

Amsterdam
51 tot 200 werknemers
Privébedrijf
Internet
Onbekend / Niet van toepassing
Wij zijn Albelli, specialisten in fotoproducten en experts in het bouwen van intuïtieve software om ze te creëren. We zijn begonnen met het verkopen van fotoboeken in Nederland en zijn binnenkort uitgebreid naar andere markten en verbreden onze portfolio, met ... Meer lezen

Missie: Word lid van een van de snelst groeiende bedrijven in Amsterdam en werk samen met een internationaal team, gepassioneerd over inspirerende mensen om de momenten van het leven te herleven en door middel van gepersonaliseerde fotoproducten te delen. Met onze klantgerichtheid ... Meer lezen

Albelli – Waarom bij ons werken?


We brengen je momenten tot leven

albelli, een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam, bestaat uit een groep merken die fotoproducten leveren aan meer dan vier miljoen klanten in België, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. We zijn gespecialiseerd in fotoboeken, wanddecoratie, kaarten, fotoafdrukken, mokken en kalenders.

Onze producten
We zijn er trots op de hoge kwaliteit die we leveren en het creatieproces dat we zo snel en eenvoudig mogelijk proberen te maken voor je: waar en wanneer je maar wilt en op elk apparaat.

Al onze producten worden samengesteld in Den Haag door een groot team specialisten met de nieuwste afdrukapparatuur. Dankzij de zorg en inspanningen van onze productiefaciliteit zijn onze producten in heel Europa bekroond.

Ons verhaal
albelli begon met het verkopen van fotoboeken in Nederland en breidde zich al snel uit naar België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ruim tien jaar later helpen we mensen hun wereld mooier te maken door hun momenten te delen via wanddecoratie, kalenders, kaarten en meer.

In 2011 werd albelli – onder onze bedrijfsnaam albumprinter – onderdeel van Cimpress, een wereldleider op het gebied van gepersonaliseerde producten. In datzelfde jaar gebruikten we onze kennis en de internationale expertise van Cimpress om het Zweedse önskefoto en bonusprint uit het Verenigd Koninkrijk aan de groep toe te voegen. In juli 2014 werd het Noorse bedrijf fotoknudsen onderdeel van albelli.

Onze belofte
albelli’s missie is: de wereld een stukje mooier maken door de momenten van mensen tot leven te brengen. Wij geloven in kwaliteit, betaalbaarheid en een geweldige klantenservice.

Om onze missie nog meer kracht bij te zetten, bieden we 100% tevredenheidsgarantie op al onze producten. Als je niet tevreden bent (al weten we bijna zeker dat je dat wel zal zijn), gaat onze klantenservice graag met jou op zoek naar een passende oplossing.

Reviews voor Albelli

4,6
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
Albelli CEO Tristan Money
Tristan Money
23 beoordelingen
 • Nuttig (3)

  "Groeiend bedrijf met gezellige collega's"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
  Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht
  Verleent goedkeuring aan Directeur

  Ik heb een voltijdbaan bij Albelli

  Pluspunten

  Er is bij albelli veel ruimte om je te ontwikkelen. Je kunt werken met de laatste technieken en voorstellen doen voor verbeteringen. Ook is er de mogelijkheid om trainingen te doen of conferenties bij te wonen. Het bedrijf is internationaal en het is leuk om met collega's uit verschillende landen samen te werken. De sfeer is informeel en gemoedelijk. Elke vrijdag is er een borrel en 2x per jaar een feest met het hele bedrijf. De locatie is ook een pluspunt: direct naast het centraal station van Amsterdam.

  Minpunten

  Het bedrijf groeit en daardoor is verandering normaal. Ik vind dit zelf geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

  Advies aan management

  Zorg dat de informele sfeer behouden blijft en dat we onszelf als bedrijf blijven ontwikkelen.

Alle 34 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van Albelli

Ervaring

Ervaring
100%
0%
0%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
100%

Moeilijkheid

4,0
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1. Nuttig (1)  

  Geaccepteerd aanbod
  Positieve ervaring
  Moeilijk sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb via rekrutering gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Albelli (Amsterdam) in september 2016.

  Sollicitatiegesprek

  Kennismakingsgesprek met twee personen waarbij mijn portfolio is doorgenomen en vervolgens hoe het werkt en wat de werkzaamheden zullen zijn bij Albelli. Daarna een case presentatie met een persoonlijkheidstest die ik thuis mocht voorbereiden. Uitgebreid doornemen van de persoonlijkheidstest en daarna mijn case presentatie waarbij drie verschillende rollen aanwezig waren.

  Sollicitatievragen

  • Kan je met behulp van je portfolio uitleggen wat jouw werkwijze is?   1 antwoord
Alle 8 sollicitatiegesprekken weergeven

Albelli Awards en onderscheidingen

Laat het ons weten wanneer een werkplek- of branche-erkenning ontbreekt – Awards toevoegen

Heeft u gewerkt bij Albelli? Deel uw ervaringen

Albelli
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of