Werken bij Anheuser-Busch InBev | Glassdoor.nl

Overzicht Anheuser-Busch InBev

Leuven (België)
10000+ werknemers
1852
Beursgenoteerd bedrijf (BUD)
Voedsel- en drankenindustrie
$ 10+ miljard (USD) per jaar
AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo'n 116.000 medewerkers in meer dan 23 landen actief is. Wereldwijd zijn we de grootste brouwer met internationale ... Meer lezen

Anheuser-Busch InBev – Waarom bij ons werken?


Onze droom

Onze Droom is om mensen samen te brengen voor een betere wereld.

Het voeden van onze ambitie voor de toekomst. Gemeenschappelijk terrein bouwen. Verbindingen versterken. En samen meer bereiken. Onze bedrijfscultuur definieert niet alleen wie we zijn, maar biedt ook de energie en de focus om ons naar onze droom te drijven.

Ons bedrijf

Anheuser-Busch InBev Bedrijfsprofiel

Anheuser-Busch InBev is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: ABI) met hoofdzetel in Leuven, België, met secundaire noteringen op de beurzen van Mexico (MEXBOL: ANB) en Zuid-Afrika (JSE: ANH) en met Amerikaanse depositaire ontvangsten op New York Beurs (NYSE: BUD). Onze Droom is om mensen samen te brengen voor een betere wereld.

Bier, het oorspronkelijke sociale netwerk, brengt mensen al duizenden jaren bij elkaar. We zijn vastbesloten om geweldige merken te bouwen die de tand des tijds doorstaan ​​en om de beste bieren te brouwen met de beste natuurlijke ingrediënten. Ons gevarieerde portfolio van meer dan 400 biermerken omvat wereldwijde merken Budweiser®, Corona® en Stella Artois®; meerlandenmerken Beck's®, Castle®, Castle Lite®, Hoegaarden® en Leffe®; en lokale kampioenen zoals Aguila®, Antarctica®, Bud Light®, Brahma®, Cass®, Chernigivske®, Cristal®, Harbin®, Jupiler®, Klinskoye®, Michelob Ultra®, Modelo Especial®, Quilmes®, Victoria®, Sedrin®, Sibirskaya Korona® en Skol®. Ons brouwerfgoed dateert al meer dan 600 jaar, verspreid over continenten en generaties. Van onze Europese roots in de brouwerij Den Hoorn in Leuven, België. Naar de pioniersgeest van de brouwerij Anheuser & Co in St. Louis, VS. Aan de oprichting van de Castle Brewery in Zuid-Afrika tijdens de goudkoorts in Johannesburg. Naar Bohemen, de eerste brouwerij in Brazilië. Geografisch gediversifieerd met een evenwichtige blootstelling aan ontwikkelde en ontwikkelende markten, maken we gebruik van de collectieve sterke punten van ongeveer 200.000 werknemers in meer dan 50 landen over de hele wereld. In 2015 realiseerde AB InBev op gecombineerde pro forma basis een omzet van 55,5 miljard US dollar (exclusief joint ventures en geassocieerde deelnemingen).

Droom-Mensen-Cultuur

Onze 10 principes

De drijvende kracht achter onze cultuur zijn onze 10 principes. Gebouwd op eigendom, informaliteit, openhartigheid, transparantie en meritocratie. We stellen onszelf streefcijfers op en zijn nooit helemaal tevreden met onze resultaten.

undefined

Mensen samenbrengen voor een betere wereld

We weten dat onze droom ambitieus is. Maar elke droom die het waard is na te streven zou moeten zijn.

We streven ernaar de wereld een betere plek te maken. Het combineren van onze schaal, middelen en energie met de behoeften van onze gemeenschappen.


Onze duurzaamheidsstrategie is ingebed in ons hele bedrijf en in onze toeleveringsketen. Groei mogelijk maken die ons en lokale gemeenschappen ten goede komt en kansen voor iedereen creëert. Wanneer ons bedrijf groeit, groeien gemeenschappen. En wanneer communities groeien, neemt ook onze business toe.


We willen kwesties aanpakken die het belangrijkst zijn voor onze onderneming en waar we de meest positieve impact kunnen maken. Door samen te werken met lokale gemeenschappen, NGO's, leveranciers, overheden, consumenten en daarbuiten, kunnen we waarde creëren voor iedereen.

GLOBAL MANAGEMENT TRAINEE PROGRAMMA

In een industrie die voortdurend evolueert, nemen we de ontwikkeling van toekomstige leiders van hoge kwaliteit zeer serieus. Ons Global Management Trainee-programma is een intensief 10-maands rotatieprogramma ontworpen voor de slimste, meest gedreven universitaire afgestudeerden.

Doe mee en je krijgt meteen vanaf het begin stimulerende, opwindende en relevante ervaringen. We willen goed afgeronde leiders creëren, zodat u wordt ondergedompeld in verschillende functionele gebieden van het bedrijf, waarbij u vanaf de basis leert over de toeleverende en commerciële organisaties via een verscheidenheid aan praktische opdrachten. U krijgt ook exposure naar Senior Management om uw ervaringen te koppelen aan de bedrijfsstrategie.

Naar wie zoeken we?

We zijn op zoek naar zeer ambitieuze en verantwoordelijke recente universitair afgestudeerden met een indrukwekkende hoeveelheid drive en een diploma in Business, Engineering en andere majors. Je moet in staat zijn om uitdagende functies aan te nemen vroeg in je carrière en ons laten zien dat je je goed kunt aanpassen aan verschillende werksituaties. Proactief met veel initiatief, u zult een indrukwekkend vermogen hebben om verbinding te maken met anderen binnen het bedrijf. En met uw analytische instelling kunt u een plan maken, actie ondernemen en het resultaat meten.

Jouw toekomst

Na het succesvol afronden van het programma, neem je een instapniveau op dat past bij jouw profiel, interesses en resultaten. Je wordt ook partner van een mentor. Toon geweldige resultaten na 12-18 maanden en we verwachten van u dat u uw volgende uitdaging in een meer senior rol omarmt.

GLOBAAL MBA-PROGRAMMA

Ons wereldwijde MBA-programma is het pad naar een goed presterende leiderschapsloopbaan met praktijkervaring in verschillende omgevingen, blootstelling aan elk aspect van onze sector en de mogelijkheid om verschillende rollen op zich te nemen.

Je wordt een cruciale speler in een snelbewegende, tijdgevoelige, concurrerende sector binnen een organisatie die snel groeit. Het is een plek waar de toekomst door jou wordt bepaald.

Naar wie zoeken we?

Ons programma is ontworpen voor MBA's van gerenommeerde business schools met verschillende achtergronden. We zijn op zoek naar de meest ambitieuze en de slimste. Mensen die uitgedaagd willen worden en een uitdaging zijn. MBA's die niet bang zijn om buiten hun comfortzone te werken. Competitieve, adaptieve en vasthoudende doorzetters die analytisch kunnen denken, openhartig communiceren en goed werken in een informele omgeving. En, uiteindelijk, degenen die zullen gedijen in een cultuur die het eigenaarschap waardeert, uitmuntendheid promoot en de best presterende beloningen beloont.

Reviews voor Anheuser-Busch InBev

5,0
StarStarStarStarStar
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
Anheuser-Busch InBev CEO Carlos Brito
Carlos Brito
1 beoordeling
 • "Unlimited opportunities, extreme cost-saving"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - First Line Manager in Leuven (België)
  Huidige werknemer - First Line Manager in Leuven (België)
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht
  Waardeert Directeur

  Ik heb een voltijdbaan bij Anheuser-Busch InBev (Langer dan 5 jaar)

  Pluspunten

  Growth opportunities are unlimited, you get a lot of responsibility, pay is good.
  When you work at sales, marketing, category management, you have a lot of perks. Great events, great beer, etc etc. The brands are very strong.

  Minpunten

  You are expected to work a crazy amount of hours. The company is EXTREMELY cost-efficient, which also means staffing shortages. Only the best will survive, but a lot of them will also leave the company to get a better work-life balance.

  Advies aan management

  The difference between sales (sales, marketing, etc) and operations (production, logistics) is enormous. At the HQ, there are so many perks (concerts/free beer/conventions/etc.), but the operations side gets no perks at all, truly nothing. The balance is way off. Atmosphere at the breweries isn't good.

Alle 1.143 reviews weergeven

Foto's voor Anheuser-Busch InBev

Anheuser-Busch InBev-foto van: GMBA Class of 2014 (Maracanã Stadium)
Anheuser-Busch InBev-foto van: Bud Light UK Launch
Anheuser-Busch InBev-foto van: London Pride March
Anheuser-Busch InBev-foto van: Our Global Management Trainees
Anheuser-Busch InBev-foto van: Magor Brewery
Anheuser-Busch InBev-foto van: Office Workspace
Alle foto's weergevenAlles weergeven

Sollicitatiegesprekken van Anheuser-Busch InBev

Ervaring

Ervaring
49%
34%
17%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
88%
4%
4%
4

Moeilijkheid

3,4
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1. Nuttig (5)  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Management Trainee

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Rotterdam
  Geen aanbod
  Moeilijk sollicitatiegesprek

  (Vertaald uit het Engels)

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde Meer dan 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Anheuser-Busch InBev (Rotterdam) in november 2012.

  Sollicitatiegesprek

  Gesprek om te screenen: kreeg dezelfde vragen als in de sollicitatie via de website: waarom InBev, waarom een management-traineeship en waarin verschil je van andere kandidaten. Het is belangrijk om korte en gestructureerde antwoorden te geven, want het gesprek duurt slechts 15 minuten.

  Sollicitatievragen

  • Moeilijke business case: omvat alle afdelingen, kreeg te weinig tijd, slechts 30 minuten.   Vraag beantwoorden
Alle 753 sollicitatiegesprekken weergeven

Anheuser-Busch InBev Awards en onderscheidingen

Laat het ons weten wanneer een werkplek- of branche-erkenning ontbreekt – Awards toevoegen

Heeft u gewerkt bij Anheuser-Busch InBev? Deel uw ervaringen

Anheuser-Busch InBev
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of