Werken bij Atos | Glassdoor.nl

Overzicht Atos

Bezons (Frankrijk)
10000+ werknemers
1919
Beursgenoteerd bedrijf (ATO)
IT-services
€ 5 - € 10 miljard (EUR) per jaar
Atos is een wereldleider in "digital transformation" met meer dan 110.000 werknemers in 73 landen en een jaarlijkse omzet van meer dan € 11 miljard.

Wij zijn de Europese nummer één in cloud ... Meer lezen

Missie: De missie van Atos is om de toekomst van de informatietechnologie wereld te helpen ontwerpen. De diensten en competenties van Atos worden ondersteund door te excelleren in de vooruitgang van wetenschappelijke en technologische kennis en onderzoek., En natuurlijk door de ... Meer lezen

Atos – Waarom met ons werken?


De geschiedenis van Atos bestrijkt ruim een eeuw, van Fredrik Rosing Bull die de eerste tabulatiemachine creëerde tot Europa's nummer één digitale dienstverlener. 

Elke dag ontwikkelen en implementeren onze 110.000 mensen in 73 landen innovatieve digitale oplossingen die de bedrijfstransformatie van klanten ondersteunen en pakken zij de ecologische en sociale uitdagingen aan waarmee we allemaal worden geconfronteerd.

Atos is de wereldwijde, informatietechnologie partner voor voor de Olympische en Paralympische Spelen en opereert onder de merken Atos, Atos Syntel en Unify. Atos is een SE (Societas Europaea), genoteerd aan de CAC40 Paris-aandelenindex.

Sluit je aan bij een leider op het gebied van digitale technologie en services die je geest uitdaagt, je creativiteit inspireert en je carrière ontwikkelt. We bieden een verscheidenheid aan interessante carrières (in verschillende landen, industrieën en technologieën).

Vind alle actuele vacatures op ons vacaturesite op jobs.at.net.

We verwelkomen graag nieuwe collega’s met al hun verschillende achtergronden

Jonge professionals en afgestudeerden: onze afstudeer-, en stageprogramma's zijn ontworpen om je vanaf de eerste dag “het verschil” te laten maken - vanaf het begin ben je een belangrijk lid van het team. Elk jaar zijn we er trots op, duizenden afgestudeerdenen stagiairs in onze teams wereldwijd de kans te bieden om met inspirerende mensen te werken, snel nieuwe vaardigheden en technologieën te leren en in praktijk te brengen wat ze op school of universiteit hebben geleerd. Lees meer.

Graduate Discover Journey: Atos neemt graag zeer getalenteerde afgestudeerden en digitale experts aan en laat ze uitgroeien tot end-to-end zakelijke professionals door praktische, veelzijdige zakelijke ervaring te bieden. Met de Graduate Discovery Journey bieden we afgestudeerden een versneld groeipotentieel in onze organisatie. Lees meer.

Ervaren professionals: Atos bevestigt publiekelijk: dat we geloven in gelijke kansen voor alle werknemers, ongeacht hun leeftijd; dat 50+ werknemers een gelijk speelveld moeten hebben in hun vermogen om te concurreren en banen te krijgen; de waarde van ervaren werknemers te erkennen;dat we werven in verschillende leeftijdsgroepen en alle sollicitanten op gelijkwaardig basis beoordelen. Lees meer.

Verbeter je carrière en ontwikkel jezelf bij Atos

Learning & Development: we werken voortdurend om persoonlijke ambities af te stemmen op de behoeften van het bedrijf en onze mensen te ondersteunen bij hun eigen loopbaan. We hebben specifieke trainingsprogramma's die aansluiten op de zakelijke behoeften. Onze medewerkers ontwikkelen hun vaardigheden met digitale trainingsprogramma's en uitdagende projecten en zullen hun volledige potentieel ontplooien via ons Graduate, Talent & Leadership Program. Lees meer.

Atos University: de bedrijfsuniversiteit van het bedrijf, speelt een centrale rol in de inspanningen van Atos op het gebied van global learning & development (L&D). Het biedt een aantal wereldwijde opleidingsacademies die programma's leveren die gericht zijn op specifieke communities binnen de organisatie. Het biedt ook veel meer trainingsprogramma's over specifieke vaardigheden en competenties, evenals een uitgebreide eLearning-portfolio over specifieke onderwerpen waar werknemers op elk moment toegang toe hebben. Lees meer.

Internal First: bij Atos geloven we in de kracht van onze mensen. In 2016 hebben we 34% van onze posities ingevuld met interne kandidaten, in 2017 hebben we 55% bereikt en in 2018 hebben we 80% bereikt. We creëren een levendige interne marktplaats voor talent waar onze medewerkers centralstaan. Lees meer.

Onze bedrijfscultuur wordt elke dag gecreëerd door alle gemotiveerde, toegewijde professionals die hier werken. Onze kernwaarden zijn belangrijk voor ons en worden uitgedrukt in de manier waarop we met elkaar en met onze klanten werken. Werken bij Atos betekent werken in een gevarieerde en inclusieve omgeving en tegelijkertijd in de frontlinie staan voor de nieuwste technologie, innovatie en trends in de industrie (bijv. AI, automatisering en robotica).

Met 110.000 professionals aan het werk in 73 landen hebben we een van de meest multiculturele, multidisciplinaire, diverse en responsieve werkomgevingen ter wereld gecreëerd. Open, informele, flexibele communicatie zet de toon in ons bedrijf. We werken samen om de op maat gemaakte oplossingen van topkwaliteit te leveren die onze klanten over de hele wereld verwachten. Oplossingen die alleen kunnen komen van teams met frisse ideeën, verschillende perspectieven en individuele flair.

De Atos “Employer Statement”

Atos zal waarde creëren voor onze aandeelhouders en klanten wanneer we een goede balans hebben bereikt tussen bedrijfsdoelstellingen en ambities van medewerkers. De Atos-waardepropositie (Atos Value Proposition) voor zijn werknemers is gebaseerd op de erkenning dat waarde voor elk van ons iets anders betekent. Dit kan een carrière, financieel succes, de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, een vergroting van kennis en ervaring of een verbeterde balans tussen werk en privé zijn.

Wellbeing@Atos

Wellbeing@Work is gestart in 2010 en is Atosbelangrijkste groepstransformatieprogramma voor de voortdurende verbetering van onze manier van samenwerken, waaronder integratie, communicatie, samenwerking, digitale ondersteuning, ontwikkeling, betrokkenheid inclusief sociale verantwoordelijkheid en uiteindelijk medewerkerstevredenheid.Wat ook leidt tot betere klanttevredenheid. Lees meer en download de brochure hier.

Scientific and Expert Community

De Atos Scientific and Expert Community wil de visie van de Groep op de toekomst van technologie in het bedrijfsleven ontwikkelen en anticiperen op de komende trends en technologieën die het bedrijfsleven en de maatschappij de komende jaren zullen hervormen.

Dit wereldwijde netwerk bestaat uit 150 van de beste wetenschappers, ingenieurs en vooruitstrevende denkers en 2.000 experts uit de hele groep, met een rijke mix van vaardigheden en achtergronden. Lees meer over de Scientific Community.

Diversiteit

Bij Atos zijn diversiteit en integratie ingebed in ons DNA. Met robuuste programma's ter ondersteuning van onze 5 diversiteitsdimensies (geslacht, toegankelijkheid, LHBTI, generaties en cultuur) worden onze 110.000 wereldwijde werknemers aangemoedigd om bij te dragen aan onze inclusiviteitscultuur. Atos discrimineert niet op basis van leeftijd, ras, seksuele geaardheid, geslacht of etniciteit. We houden onszelf aan een hoge standaard, omdat onze werknemers het verdienen om zich veilig, gewaardeerd en in staat te voelen zich te uiten.

 

Atos wordt alom gewaardeerd met de hoogste normen voor zijn baanbrekende inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

Heroverweging van onze manier van leven en werken. Samen geloven we dat we voor elkaar en de planeet kunnen zorgen door positieve veranderingen aan te brengen in het bedrijfsleven en de samenleving. De meest geavanceerde technologieën zorgen voor een meer ethische en milieuvriendelijke toekomst. Lees meer.

Reviews voor Atos

 • "Senior SharePoint Developer"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Voormalige werknemer - Senior Sharepoint Developer in Amsterdam
  Voormalige werknemer - Senior Sharepoint Developer in Amsterdam
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht
  Waardeert Directeur

  Ik heb een voltijdbaan gehad bij Atos (Langer dan 8 jaar)

  Pluspunten

  Work Culture and value is good

  Minpunten

  There are no any cons

  Advies aan management

  Management is good

Alle 5.706 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van Atos

Ervaring

Ervaring
89%
0%
11%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
45%
22%
22%
11

Moeilijkheid

3,3
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Geaccepteerd aanbod
  Positieve ervaring
  Moeilijk sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Atos (Amsterdam) in mei 2014.

  Sollicitatiegesprek

  Een uitvoerig gesprek met een 3-tal mensen waarmee ik tijdens het dienstverband zou gaan samenwerken. Om zeker te weten dat ik een juiste match was en over d werkwijze beschikte die bij het bedrijf past, werd mij gevraagd om een aantal cases te maken die vervolgens werden besproken. Dit vervaarde ik als erg prettig omdat ook ik op die wijze weet of ik bijzet bedrijf pas en het bedrijf dus bij mij...

  Sollicitatievragen

  • Ik kreeg een voorbeeld voorgelegd van een project situatie die in werkelijkheid ook zou kunnen voorkomen, met het verzoek aan te geven hoe ik dit aan zou pakken.   1 antwoord
Alle 925 sollicitatiegesprekken weergeven

Atos Awards en onderscheidingen

 • 2017 Dell EMC Global Alliances Partner of the Year Award, Dell EMC, 2017
 • 2017 Dell EMC Global Cloud Service Provider Partner of the Year Award, Dell EMC, 2017
 • BEST EVOLUTION OF COMPANY BENEFITS AT THE ENGAGEMENT EXCELLENCE AWARDS 2016, Engagement Excellence Awards, 2016
 • Dow Jones Sustainabilty Index No. 1 in digital sector, Dow Jones Sustainability Index, 2019
 • Happy Trainees, choosemycompany, 2019
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij Atos? Deel uw ervaringen

Atos
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of