Werken bij Avanade | Glassdoor.nl

Overzicht Avanade

Utrecht
201 tot 500 werknemers
2000
Privébedrijf
IT-services
€ 50 - € 100 miljoen (EUR) per jaar
Bij Avanade komen de kracht van mensen en het Microsoft-ecosysteem samen. Onze professionals combineren hun kennis van de markt en hun technologische en zakelijke expertise om oplossingen te creëren en implementeren die onze klanten - en hun klanten - helpen resultaten ... Meer lezen

Missie: Onze focus op mensen en technologie motiveert ons om dagelijks het verschil te maken. Een verschil wat impact maakt op mensen. Onze constante missie is klanten te inspireren en te verrassen vandaag, morgen en in de komende jaren.

Bedrijfsupdates

 • Believe in empowering diverse voices? So do we. When Brittney Rodriguez agreed to be one of the founders of Adelante, Avanade's Latinx Employee Network, she didn't expect to have much of a role. She quickly learned that her voice mattered and found a community that made her want to stay in tech. Read more: https://bit.ly/3j4Uqcm #WorkAtAvanade

 • company-updates.categories.careers

  We believe opportunity is everywhere and if you have a career at Avanade, we'll help you find it. In this video, Infrastructure Consultant Giovanna Cargius shares her career path and why she's passionate about tech: https://bit.ly/344X2mf #WorkAtAvanade

Alles weergevenAlles weergeven

Avanade – Waarom met ons werken?


Innovatie biedt op zichzelf al veel potentieel. Maar als we het Microsoft-ecosysteem combineren met de kracht van mensen, dan is alles mogelijk. Bij Avanade geven we een nieuwe definitie aan de wereld om ons heen door organisaties te helpen gedurende hun digitale transformatie. Dit doen we met gepassioneerde mensen die buiten hokjes denken. Dankzij de nieuwste technologieën kunnen we organisaties vandaag helpen om te denken in mogelijkheden en hun visie voor de toekomst te creëren. Door innovatie helpen we de volgende generatie, bieden we onze klanten verschillende perspectieven en creëren we nieuwe kansen voor mensen overal ter wereld. Wanneer we innoveren met passie en doelgerichtheid, leveren we kwaliteit. We handelen met integriteit en respect, want iedereen telt. Wanneer we technologie en creativiteit samenbrengen, veranderen we dingen ten goede. Voor hem, voor haar, voor jou. Dat is Avanade. Samen maken we het verschil!

Maak het verschil bij Avanade

De mensen die bij Avanade het best tot hun recht komen zijn doeners, optimisten en presteerders. Ze zijn slim en willen de beste zijn in alles wat ze doen. Het zijn mensen die kansen en groei zien, waar anderen obstakels zien en stil blijven staan. Ze zijn behulpzaam en proactief, in plaats van afwachtend. Ze zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden van het Microsoft-ecosysteem waar ze mee kunnen experimenteren. Ze begrijpen dat wij een organisatie zijn die zich snel aanpast en volledig gefocust is op groei en ontwikkeling.

Als jij zorgt voor een open houding, dan zorgen wij voor een berg aan ideeën en mogelijkheden om een unieke werkplek te creëren. Bij Avanade krijg je toegang tot mooie klanten, goede training en een uitdagende carrière. Of je nou net begint of al decennia meedraait. De kansen die je bij Avanade ziet, creëer jij zelf.

Kun je niet kiezen tussen groots of kleinschalig? Dat hoeft niet!

Als je bij Avanade komt werken, krijg je de kans om te doen waar je van houdt, terwijl je samenwerkt met talentvolle mensen die er alles aan doen om onze klanten succesvol te maken. Avanade is een internationaal bedrijf, waar jij je thuis voelt binnen de diverse groepen en teams in de organisatie. In Nederland hebben we een no-nonse instelling en is er voldoende ruimte voor plezier en ontspanning. 

Jij werkt hard, dus wij ook. Daarom bieden wij onze werknemers alle mogelijkheden om zich gewaardeerd, ondersteund en geïnspireerd voelen. Het Top Employers Institute onderzoekt jaarlijks de arbeidsomstandigheden van werkgevers in Nederland. Organisaties die deze onderscheiding krijgen zijn voortdurende toegewijd om de beste werkomgeving voor haar werknemers te creëren door middel van hun vooruitstrevende 'people-first' HR-strategie. We zijn erg blij dat we voor de 7e keer benoemd zijn als Top Employer.

Als je wilt weten hoe het er echt aan toe gaat bij Avanade, lees dan de Avanade Be Orange blog. Geschreven door onze medewerkers.

Zie jij mogelijkheden in Microsoft die anderen over het hoofd zien? Wij ook.

Wij streven ernaar het verschil te maken voor mensen bij alles wat we doen. We helpen onze klanten bij de transformatie van hun bedrijven, we ontdekken manieren waarop technologie ons werk en ons leven positief kan beïnvloeden en we proberen de wereld te verbeteren. De cutting edge technologie in het Microsoft-ecosysteem waar wij mee werken, helpen onze klanten hun bedrijfsresultaten te versnellen. Van businessconsultancy tot analytics en kunstmatige intelligentie, van klantervaring tot de moderne werkplek, van cloud- tot bedrijfsapplicaties en beveiliging, en in allerlei sectoren, maken onze collega’s het verschil bij onze klanten.

 • Studenten. Zet de eerste stappen in je carrière met een afstudeerstage bij Avanade
 • Young Professionals. Maak een vliegende start met praktijkervaring en officiële trainingen
 • Experienced Professionals. Jouw carrière centraal stellen. Vind jouw nieuwe uitdaging, wat je expertise ook is.

Reviews voor Avanade

 • "Top werkgever"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - Sr Consultant in 's-Hertogenbosch
  Huidige werknemer - Sr Consultant in 's-Hertogenbosch
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht
  Waardeert Directeur

  Ik heb een voltijdbaan bij Avanade

  Pluspunten

  Een persoonlijke en vriendelijke omgang met elkaar. Everybody counts!
  Veel vrijheid en mogelijkheid om te groeien
  Uitdagende en vooruitstrevende projecten, vóóraan in de techniek met een microsoft hart :)

  Minpunten

  Hier heb ik nog geen minputen kunnen ervaren.

Alle 2.273 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van Avanade

Ervaring

Ervaring
100%
0%
0%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
50%
50%

Moeilijkheid

2,5
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Marketeer

  Anonieme werknemer in Almere-Stad
  Geaccepteerd aanbod
  Positieve ervaring
  Gemiddeld sollicitatiegesprek

  (Vertaald uit het Engels)

  Sollicitatie

  Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Avanade (Almere-Stad).

  Sollicitatiegesprek

  Het inhuurproces was vrij snel. Er werd mij een baan aangeboden na een succesvolle stage. Ik voerde een simpele businesscase en een aantal logische testen uit voor ik werd aangenomen.

  Sollicitatievragen

  Onderhandeling

  Het inhuurproces was vrij snel. Er werd mij een baan aangeboden na een succesvolle stage. Ik voerde een simpele businesscase en een aantal logische testen uit voor ik werd aangenomen.

Alle 575 sollicitatiegesprekken weergeven

Avanade Awards en onderscheidingen

 • Top Employer, Top Employers Institute, 2016
 • Top Employer, Top Employers Institute, 2017
 • Top Employer, Top Employers Institute, 2019
 • Microsoft Dynamics 365 Services, Q2, The Forrester Wave, 2019
 • Top 125 Organizations, Training Magazine, 2014
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij Avanade? Deel uw ervaringen

Avanade
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of