Werken bij Oracle | Glassdoor.nl

Overzicht Oracle

Redwood City, CA (Verenigde Staten)
10000+ werknemers
1977
Beursgenoteerd bedrijf (ORCL)
Ondernemingssoftware en netwerkoplossingen
€ 5 - € 10 miljard (EUR) per jaar
Met meer dan 430.000 klanten, waaronder alle 100 bedrijven in de Fortune100 en implementaties in 175 landen levert Oracle een uitgebreide en volledig geïntegreerde suite van cloudtoepassingen, platformservices en engineered ... Meer lezen

Missie: Bij Oracle bevorderen we een inclusieve omgeving die gebruikmaakt van de uiteenlopende achtergronden en perspectieven van al onze medewerkers, leveranciers, klanten en partners om een duurzaam wereldwijd concurrentievoordeel te behalen.

Bedrijfsupdates

 • From Germany to the Middle East and back, Markus' passion for technology and coding informed a career in management consulting. After a decade working for top-tier companies, he joined Oracle Cloud Insight. Read his story on our blog: http://glassdoor.com/slink.htm?key=vQh6A

  An Incredibly Positive Experience

  Since joining Oracle Cloud Insight a bit more than a year ago, Markus has continually leveraged groundbreaking technologies that haven't only elevated his ample consulting skillset to new levels, but have also allowed him to create extensive value for Oracle's customers.

 • #WomeninTech are a force to be reckoned with: last week, Amsterdam hosted European Women in Technology, where Europe’s best gathered to exchange ideas. We were inspired by the amazing leaders we met and listened to—including one of the most notable #OracleWomen: Giovanna Sangiorgi. Photo credits: Yvonne Ester Ceder.

Alles weergevenAlles weergeven

Oracle – Waarom bij ons werken?


Oracle Utrecht

Oracle groeit in Nederland! Naast het state-of-the-art Oracle kantoor in Utrecht, is in April 2016 ook ons nieuwe kantoor geopend in Amsterdam. De locatie aan het water biedt een adembenemend uitzicht over Amsterdam en is het onderkomen van de allernieuwste Cloud Sales hub in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Het Oracle gebouw in Utrecht is een innovatief gebouw met veel natuurlijk licht en veel ruimte. Het faciliteert optimale samenwerking en stimuleert creativiteit. De Oracle Bar is de perfecte ontmoetingsplaats voor zowel zakelijke als informele gesprekken en tevens zeer geschikt voor evenementen - dit is waar we alle belangrijke gelegenheden vieren!

Klik hier voor meer informatie over onze kantoren.

 

Voor meer verhalen over Oracle in Nederland, Like ons op Facebook!

Oracle Amsterdam
Ons team in Amsterdam staat aan de wieg van de nieuwste Cloud Sales Hub

Binnen Oracle wordt het succesvol zijn in je werk bevorderd door een continu learning en development proces. Vanaf de start, bij de new hire induction, tot en met de afdeling-specifieke opleidingscurricula; onze medewerkers hebben toegang tot het meest uitgebreide cloud product portfolio in de branche!

 

We koppelen opleiding, vaardigheden en loopbaanontwikkeling in een gestructureerd programma ter ondersteuning van carrière-ontwikkeling. Naast de traditionele opleidingen stimuleren we mentorships en samenwerking.

Oracle stagiaires in Utrecht

Wij zijn een “high-energy”, innovatie-gedreven organisatie en we zijn altijd op zoek naar nieuwe, creatieve benaderingen voor de manier waarop wij zaken doen. Wij bieden de perfecte omgeving voor ouderejaars studenten en net afgestudeerden om hun carrière te beginnen.

 

Onze stageprogramma’s stellen studenten in staat om hands-on ervaring op te doen, hun soft-skills verder te ontwikkelen en specifieke product- of industry-trainingen te volgen.

Wanneer onze teams niet bezig zijn met het bouwen, ontwikkelen of het verkopen van onze cloud-mogelijkheden, nemen ze de tijd om te socializen met hun collega's, mee te doen aan wellness-activiteiten of zetten ze zich in voor een lokaal goed doel.

We willen graag bezig zijn met het verbeteren van de wereld waarin wij leven - hetzij door bij te dragen aan onderwijs en ontwikkeling op scholen en universiteiten, of door ons in te zetten voor een beter, groener milieu.

Oracle hecht veel waarde aan het persoonlijk welzijn van onze medewerkers en daarom is er een verscheidenheid aan initiatieven op het gebied van gezondheid, voorlichting en de bevordering van preventieve zorg.

OraClub team in Nederland (foto credit: Marc Hofste)

Het is in die geest dat we de OraClub hebben opgezet. Dit is een uitgebreid sport- en recreatie-programma dat gratis beschikbaar is. Onze kantoren bieden talloze mogelijkheden om te ontspannen en er is gezonde en voedzame catering - van vers fruit en sap bars tot een internationale keuken.

Stagiaires en medewerkers spelen ping-pong op kantoor Utrecht

Volg ons op Twitter om meer te weten te komen over employee wellness binnen Oracle.


Verscheidenheid

Onze medewerkers komen uit een breed scala van culturen, uit vier generaties en leven in een verscheidenheid van gemeenschappen; van de stedelijke centra tot kleine steden en dorpen. Deze diversiteit, gecombineerd met leiderschap dat diversiteit stimuleert, draagt bij aan creativiteit, innovatie en samenwerking in heel ons personeelsbestand.

Oracle toont graag haar inzet voor diversiteit en integratie door middel van een verscheidenheid aan programma's. Het Oracle Pride Employee Network (OPEN) is een leadership en professioneel ontwikkelingsprogramma en heeft als missie het behartigen van de belangen van de LGBT en Ally gemeenschap; netwerken, het bieden van support, zorgdragen voor een veilige werkplek en bijdragen aan het succes van Oracle door het identificeren en behouden van “top diverse talent.”

Oracle Women’s Leadership (OWL): is een leiderschap- en professional ontwikkeling- programma dat streeft naar het ontwikkelen, betrekken, en “empoweren” van de huidige en toekomstige generaties van Oracle vrouwelijke leiders. Dit met het oog op het bevorderen van een divers en innovatief personeelsbestand. 7.000 medewerkers in 41 landen en meer dan 70 OWL gemeenschappen zijn op dit moment actief.

Lees hier meer over de voordelen van deelname aan een Employee Resource Group.

Meer weten over #LifeatOracle? Volg ons op Instagram!


Reviews voor Oracle

3,4
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
Oracle CEO's Safra A. Catz & Mark Hurd
Safra A. Catz & Mark Hurd
6.508 beoordelingen
 • Uitgelichte review

  "career development werkgever"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - Regiomanager in Utrecht
  Huidige werknemer - Regiomanager in Utrecht
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht
  Waardeert Directeur

  Ik heb een voltijdbaan bij Oracle (Langer dan 3 jaar)

  Pluspunten

  -Career development
  -Goede doorgroei mogelijkheden
  -Leuke collega's
  -

  Minpunten

  intens gedreven door aandeelhouders resultaat

Alle 23.042 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van Oracle

Ervaring

Ervaring
58%
0%
42%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
37%
27%
18%
9
9

Moeilijkheid

3,2
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1. Nuttig (2)  

  Geen aanbod
  Positieve ervaring
  Moeilijk sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb via rekrutering gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Oracle in mei 2015.

  Sollicitatiegesprek

  Sollicitatie voor een functie in het Dublin. Vanwege mijn verblijf in het buitenland is het hele proces van 3 rondes via telefoon en Skype gedaan. Goede, kundige recruiters en snelle en juiste feedback, direct 2e ronde gesprek met afdelingsmanager en laatste gesprek met twee business developers. Ze investeren er tijd en mensen in.

  Sollicitatievragen

  • Wat is je motivatie voor Oracle? en waarom Oracle en niet andere bedrijven binnen de branche?   Vraag beantwoorden
Alle 4.603 sollicitatiegesprekken weergeven

Oracle Awards en onderscheidingen

 • Candidates’ Choice Award(Enterprise Software & Network Solutions), Glassdoor, 2015
 • The 15 Most Powerful Tech Companies(#10 - in America), Business Insider, 2015
 • Top 100 Brand Corporations, European Brand Institute, 2015
 • Best Global Brand, Interbrand, 2015
 • Most InDemand Employers(North America), LinkedIn, 2015
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij Oracle? Deel uw ervaringen

Oracle
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of