Werken bij PageGroup | Glassdoor.nl

Overzicht PageGroup

Londen, Engeland (Verenigd Koninkrijk)
5001 tot 10000 werknemers
1976
Beursgenoteerd bedrijf
Detachering en outsourcing
$ 1 - $ 2 miljard (USD) per jaar
Michael Page, Page Personnel, Page Executive en Page Outsourcing maken allen deel uit van PageGroup.

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door de duizenden mensen die we helpen met hun carrière en de uitmuntende dienstverlening aan onze klanten ... Meer lezen

PageGroup Video

Aangeleverd door werkgever [?]

Laden...

PageGroup – Waarom bij ons werken?


PageGroup is een verkoopgerichte organisatie. Onze waarden en cultuur zijn te voelen in alles wat we doen - in elk van onze kantoren over de hele wereld. Zij onderscheiden ons van de rest - kom voor ons werken en je zult je hele carrière bij PageGroup de beste training, ondersteuning en ontwikkelingskansen krijgen, en daarnaast meer dan genoeg beloning voor je werk.

Niemand kan onze kansen evenaren, en jij bepaald zelf hoe je carrière pad er uit ziet.

PageGroup is uitzonderlijk: in de manier waarop wij onze medewerkers waarderen, in de manier waarop wij zakendoen en in de manier waarop wij onze waarden in de praktijk brengen. In deze video leggen we uit waarom PageGroup zoveel tevreden medewerkers telt:

 

Carrièreontwikkeling

We beseffen hoe belangrijk je carrière is.  Niet alleen voor jou, maar ook voor ons!  Daarom hebben we een duidelijk en transparant carrièrepad met internationale kansen, dat wordt ondersteund door de beste training en ontwikkeling die de sector te bieden heeft.

 

Talent development

Recruitment is een commercieel vakgebied. PageGroup biedt duidelijke carrièremogelijkheden, aangevuld met trainingen en cursussen om je te helpen je potentieel te bereiken.

We combineren baanbrekende e-learningmodules (via ons gepersonaliseerd systeem Boost!) met gestructureerde individuele trainingen.  Deze combinatiemethode zorgt ervoor dat je iets bijleert op de manier die voor jou het beste werkt.

 

Beloning en welzijn

Bij PageGroup zijn beloningen veel meer dan alleen extraatjes in de vorm van geld. Met ons basispakket zit het in ieder geval goed: een marktconform basissalaris, bonussen voor individuele en teamprestaties en extra incentives.

Verder vergeten we nooit hoe belangrijk gezondheid en welzijn zijn.  We hebben ons uitgebreide assortiment van voordelen in samenwerking met onze medewerkers ontwikkeld.

We geven onze mensen de kans om zelf initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en helpen levens te veranderen door een werksfeer te creëren van sterke vertrouwensbanden en uitstekende prestaties. PageGroup promoot een gezonde levensstijl en een gezond evenwicht tussen werk en gezin en wil medewerkers kansen aanreiken om zich te kunnen ontplooien en in hun carrière te kunnen groeien.

 

Page geeft terug

Teruggeven aan de gemeenschap zit ingebakken in onze cultuur.  We wonen en werken in de samenleving en moedigen al onze medewerkers aan om iets terug te doen.  We maken er een gewoonte van en we zijn er trots op dat we het verschil maken.


Diversiteit

Teams die gekenmerkt worden door diversiteit zorgen ervoor dat er verschillende standpunten en inzichten over onze activiteiten aan bod komen, en dat schept een sfeer van creativiteit, probleemoplossing en duurzaamheid die er anders niet zou zijn.

Onze inclusiviteitsbelofte creëert kansen voor iedereen en gaat over het erkennen en waarderen dat ieder individu anders is. Dit helpt ons een werksfeer te creëren waarin elke medewerkers echt zichzelf kan zijn.

Op onze websitehttps://www.michaelpage.nl/ & https://www.pagepersonnel.nl/ vind je meer informatie over waarom je voor ons moet kiezen.


Wij zijn een gespecialiseerde recruitmentorganisatie.  Al onze consultants zijn experts in hun eigen vakgebied en werven alleen voor hun specifieke markt, zodat onze klanten gedurende hun recruitmentproces het beste inzicht en het grootste bereik krijgen.

Een recruitment consultant bij PageGroup combineert business development met een commerciële klantenservice en behaalt omzet door succesvolle contacten met klanten, kandidaten en collega's.

Lees https://www.michaelpage.nl/join-pagegroup/jouw-rol-bij-ons over de kerntaken van een recruitment consultant.Het succes van mensen in onze organisatie hangt natuurlijk samen met bepaalde kwaliteiten.

Veel van deze kwaliteiten kun je gemakkelijk van je huidige of vroegere werkervaring met je meenemen, en die hoeft niet noodzakelijk in de recruitmentsector te zijn. Heb je ooit met iemand moeten onderhandelen? Moest je je aanpak aanpassen aan je publiek? Heb je ooit echt een uiterste inspanning moeten leveren om het beste resultaat te halen?

Als je kunt boeien en overtuigen, relaties kunt opbouwen en in teamverband kunt werken, targets kunt halen en je je hand niet omdraait voor wat gezonde concurrentie om het beste resultaat te halen, dan word je vast een succesvolle recruitment consultant. Recruitment is geen gemakkelijke sector. Soms zul je vallen, maar je moet met goede moed weer kunnen opstaan en doorgaan.

Bij PageGroup creëren we kansen om mensen te helpen hun potentieel te bereiken. Ben jij wie we zoeken? Dan willen we graag met je kennismaken.

Reviews voor PageGroup

3,5
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
PageGroup CEO Steve Ingham
Steve Ingham
6 beoordelingen
 • "toppie"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - Financial Consultant in Tilburg
  Huidige werknemer - Financial Consultant in Tilburg
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht

  Ik heb een voltijdbaan bij PageGroup (Korter dan een jaar)

  Pluspunten

  - zelfstandigheid
  - verantwoordelijkheid
  - goede en duidelijke doorgroeimogelijkheden

  Minpunten

  - salaris
  - bonus regeling
  - fixatie op KPI's

  Advies aan management

  Niet te strikt vasthouden aan KPI's

Alle 1.207 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van PageGroup

Ervaring

Ervaring
83%
0%
17%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
50%
50%

Moeilijkheid

2,5
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Learning & Talent Development Manager

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Amsterdam
  Geen aanbod
  Positieve ervaring
  Eenvoudig sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde meer dan 3 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij PageGroup (Amsterdam) in augustus 2017.

  Sollicitatiegesprek

  Twee maanden na sollicitatie gebeld door interne consultant. Heel goed contact. Ben alle stappen goed begeleid en geïnformeerd. Leek alsof er haast zat achter de vacature, proces duurde echter alsnog 3 maanden voor ik een nee kreeg.

  Sollicitatievragen

  • Waarom wil je voor Michael Page werken?
   Hoe zou je diversiteit in en tussen teams aanpakken?
   Wat zijn je overtuigingsvaardigheden?
   Vertel iets over jezelf.   Vraag beantwoorden
Alle 554 sollicitatiegesprekken weergeven

PageGroup Awards en onderscheidingen

 • Top Employer Award, Netherlands, Top Employers Institute, 2018
 • Top Employer Award, Europe, Top Employers Institute, 2018
 • Top Employer Award, Schweiz, Top Employers Institute, 2017
 • Top Employer Award, Suisse, Top Employers Institute, 2017
 • Top Employer Award, Schweiz, Top Employers Institute, 2016
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij PageGroup? Deel uw ervaringen

PageGroup
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of