Cover image for Primatch
Logo

Primatch

Actieve werkgever

Primatch

Review toevoegen
ConcurrentenOnbekend
Primatch HR Groep is ontstaan vanuit onze passie voor recruitment. In ruim 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een fullservice bureau: recruitmentstrategie, employer branding en jobmarketing. Wij toveren geen kandidaat uit de hoge hoed, maar helpen opdrachtgevers om de juiste ...

Primatch Reviews

Primatch11
5,0
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Primatch Directeur & eigenaar Ronald Leeuwenberg
Ronald Leeuwenberg
11 Beoordelingen
  5,0
  Manager
  Huidige werknemer, meer dan 8 jaar
  Tilburg
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Het bedrijf is ambitieus en wil groeien. Dit is wat mij aanspreekt omdat ik kan meegroeien en de ruimte krijg om mee te denken en te doen.

  Minpunten

  Tja, telkens nieuwe producten en diensten en dat maakt het nog wel eens onoverzichtelijk maar dat is niet perse een minpunt.

  Alle 11 reviews bekijken

  Foto's voor Primatch

  + Foto toevoegen
  Primatch-foto van: MISSING VALUEPrimatch-foto van: MISSING VALUEPrimatch-foto van: MISSING VALUEPrimatch-foto van: MISSING VALUEPrimatch-foto van: MISSING VALUEPrimatch-foto van: MISSING VALUEPrimatch-foto van: MISSING VALUE

  Bedrijfsupdates

  Employer logoPrimatch
  Werknemersverhaal
  2y
  𝗠𝗔𝗔𝗞 𝗞𝗘𝗡𝗡𝗜𝗦 𝗠𝗘𝗧 | Onze collega Bela Dijkman. "Precies 1 jaar geleden heb ik de stap gemaakt naar Primatch HR Groep en ben ik begonnen als Recruitment Marketeer. Met mijn achtergrond in recruitment was dit de ideale match! Heel cliché maar wel waar: time flies when you're having fun. Vanaf het eerste moment voel ik me heel erg thuis bij Primatch. Ik krijg hier alle ruimte om mezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen te volgen, maar ook de vrijheid voor nieuwe ideeën en initiatieven. Met mijn collega's Isabeau Brinkman ❃ , Susan Dircken en Floor Evers vormen we een top team (al zeg ik het zelf) en is geen dag hetzelfde."
  Shared image - Dag van Bela, Recruitment Marketeer | Primatch HR Groep
  werkenbij.primatch.nl
  Dag van Bela, Recruitment Marketeer | Primatch HR Groep
  0
  Employer logoPrimatch
  Bedrijfsnieuws
  2y
  𝗥𝗘𝗖𝗥𝗨𝗜𝗧𝗠𝗘𝗡𝗧𝗢𝗣𝗟𝗢𝗦𝗦𝗜𝗡𝗚 | Het neerzetten van een sterk en duurzaam employer brand kost tijd. En ja, ook geld 💰. Maar het betaalt zich dubbel en dwars terug. Het succes van jouw employer brand begint met een doordachte aanpak. Daar helpen we je bij, zowel op strategisch als op operationeel niveau. Meer weten?
  Shared image - Recruitment Oplossing: Employer Branding | Primatch HR Groep
  primatch.nl
  Recruitment Oplossing: Employer Branding | Primatch HR Groep
  0

  Awards en onderscheidingen voor Primatch

  Laat het ons weten wanneer een werkplek- of branche-erkenning ontbreekt

  Werkt u bij Primatch? Deel uw ervaringen

  Primatch logo

  Primatch

  Klik om te beoordelen
  of

  Locaties van Primatch

  • Tilburg
   5
  Alle locaties weergeven

  Glassdoor geeft u een kijkje achter de schermen bij Primatch als werkplek, inclusief salarissen, reviews, foto's van kantoor en meer. Dit is het bedrijfsprofiel van Primatch. Alle content is anoniem geplaatst door werknemers bij Primatch.