Werken bij Sogeti | Glassdoor.nl

Overzicht Sogeti

Vianen, Utrecht
1001 tot 5000 werknemers
1967
Dochteronderneming of bedrijfssegment
IT-services
€ 100 - € 500 miljoen (EUR) per jaar
De ontwikkelingen binnen de IT volgen elkaar tegenwoordig in sneltreinvaart op. Dit betekent dat het belangrijk is je continue te blijven ontwikkelen.

In deze wereld waarin de IT razend snel verandert, is het kennen en herkennen van gemeenschappelijke ... Meer lezen

Missie: Bij Sogeti vinden we dat jezelf de verantwoordelijkheid draagt voor je eigen ontwikkeling en de bijdrage die je daarmee levert aan het succes van Sogeti. Het accent ligt daarbij op zelfsturing, zelfontplooiing en zelfevaluatie, wat de uitdaging om te werken voor de beste ... Meer lezen

Bedrijfsupdates

 • Altijd al eens aan een esportstoernooi willen meedoen? Zaterdag 10 oktober 2020 is je kans! Een toernooidag met competitie, maar vooral veel fun. Op de tofste game-locatie van Nederland kun je gamen tegen de tofste gamers van Nederland: de Sogetisten.

 • Kwaliteit, plezier en leren! Martijn Fokken is front end developer en in zijn vrije tijd enthousiast Airsoft speler. Hij komt uit Zandeweer, wat hem misschien wel de meest noordelijke Sogetist maakt. Kwaliteit, plezier en leren zijn voor hem het allerbelangrijkste in zijn werk. Lees zijn blog.

Alles weergevenAlles weergeven

Sogeti – Waarom met ons werken?


Bij Sogeti zeggen we 'We Make Technology Work'. Maar wat betekenen die vier woorden?

'We' de wij is het eerste woord in de zin en komt bij ons ook op de eerste plaats. Sogeti is gebouwd op Sogetisten. Sogeti is een plek waar je je thuis kunt voelen, waar je niet alleen samen met collega’s aan toffe projecten werkt, maar waar je vooral ook jezelf kunt zijn en plezier hebt. 

'Make' we houden van maken, van doen. Met een goede dosis pragmatisme hebben we een ‘can do’ mentaliteit. We zijn trots op wat we maken, maar blijven daar bescheiden over.

'Technology' we houden van technologie en alles wat je ermee kunt doen en bereiken. We willen technologie op een creatieve manier inzetten zodat onze klanten er beter en slimmer van worden. Met innovatie technologieën op gebied van Testen, Cloud, Data, Security, IoT en Digital.

'Work' het laatste, maar zeker niet het minste woord in deze zin. We werken samen met onze klanten aan innovatie en groei, we werken aan onze eigen ontwikkeling en carrière en we werken aan een beter milieu en maatschappij.

Ben jij een Sogetist? Waar ga je voor als de banen voor het oprapen liggen? Voor een baan in de buurt, voor een goede sfeer en cultuur, je salaris of juist de inhoud van je job? Zoveel keuzemogelijkheden en natuurlijk wil je het juiste kiezen. Wanneer kies je voor Sogeti?

 1. Loopbaan | Bij Sogeti kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan.  Voor jou is ontwikkeling en opleiding een vereiste.
 2. Technologie | Bij Sogeti werk je met de nieuwste technologiën en is innoveren en aansluiten bij de klantvraag aan de orde van de dag.
 3. Echte doeners | Sogetisten zijn resultaatgericht en altijd bezig met de operatie. We zijn echte doeners en willen belangrijk zijn voor onze klanten.
 4. Cultuur | Sogeti is net een grote familie. Samenwerken, kennisdelen en plezier hebben met elkaar is voor een Sogetist vanzelfsprekend.
 5. Internationaal | Sogeti is een lokale speler, maar onderdeel van een grote internationale organisatie. Dat betekent een wereldwijd kennisnetwerk waaruit je kunt putten.

Hebben we je aandacht? Bekijk onze vacatures!

 

Geen klant is hetzelfde en geen project is hetzelfde. Je mag er wel vanuitgaan dat je als professional bent ingezet bij een van de klanten van Sogeti. Daarbij zijn de regels die bij de klant gelden voor jou als professional leidend. Soms is de opdracht op een van onze eigen kantoren.  Ga voor een indruk van ervaringen van onze collega's naar deze blogs of bekijk projecten op de cases-pagina.

Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Je maakt samen met je careermanager een opleidingsplan. Je kunt het tempo waarop je deze opleidingen volgt zelf bepalen. Alle opleidingen en trainingen worden grotendeels gegeven op een van onze eigen kantoren. 

Sogeti Event

Evenementen

Bij Sogeti draait het om mensen en technologie. Onze passie voor technologie delen we graag. En niet alleen met elkaar, maar ook met jou! 

Daarom organiseren we events, heel veel events. Online en offline. Je bent van harte welkom.

Het is een leuke manier om jezelf bij te spijkeren, vakgenoten te ontmoeten én een stukje Sogeti-sfeer op te snuiven.

 • Trends – VINT symposium
 • Techniek – TechWorkout, QX day, DYA Dag
 • Fun – Gamenight

Kijk hier voor het actuele aanbod en meld je aan!

Events Sogeti

Zien we je binnenkort?

undefined

Sogeti’s business was built around a simple tagline: Local Touch—Global Reach™. And while this company mantra is most often associated with the quality solutions we provide to our clients, we believe that this core value plays an equal role in our dedication to helping others and performing community service.

 

We call it Corporate Social Responsibility, and at Sogeti, it is part of our DNA.

 

Our goal is simple—make a global impact by empowering change through our local units. Because at Sogeti, we don’t select one organization to support; rather we encourage each of our units across the US to identify and address needs relevant to their local communities. By doing so, we can improve the quality of life for our workforce and their families as well as the local community and society at large.

 

Sogeti’s team is proud to support:
• Over 75 local and national charities.
• An annual Summer of Service program—empowering our employees to give back.
• Green initiatives to protect our environment.

Reviews voor Sogeti

 • "Fijne organisatie met een hele open cultuur"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - Manager bedrijfsrecruitment en employer branding in Vianen, Utrecht
  Huidige werknemer - Manager bedrijfsrecruitment en employer branding in Vianen, Utrecht
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht
  Waardeert Directeur

  Ik heb een voltijdbaan bij Sogeti (Langer dan een jaar)

  Pluspunten

  Open sfeer, vriendelijke collega's, groeimogelijkheden, collega's met passie voor techniek.

  Minpunten

  Niet goed bereikbaar met het OV

  Advies aan management

  Ga zo door en hou het energiegehalte hoog

Alle 1.779 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van Sogeti

Ervaring

Ervaring
84%
8%
8%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
43%
33%
12%
8
4

Moeilijkheid

2,7
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Data Analyst

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie
  Geen aanbod
  Negatieve ervaring
  Eenvoudig sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb via rekrutering gesolliciteerd. De procedure duurde een week. Ik heb gesolliciteerd bij Sogeti.

  Sollicitatiegesprek

  Recruiter had mij benaderd. Thuis assessment gemaakt. Bovengemiddeld gescoord > 9. Voorstelronde was prima tot we in gesprek moesten met de manager van de afdeling. Deze kwam te laat en stond daarna lekker in de gang te babbelen. Ondertussen heb ik het gesprek met een andere interne technische medewerker moeten uitvoeren met een recruiter. Hij vroeg mij “vind je het wel leuk om elke dag met sql te werken”? Hij kwam over alsof hij het zelf niet echt naar zijn zin had, dus ik kon hem ook niet meer overtuigen dat ik dat wel vond. Een betere vraag zou zijn waarom vind je het leuk om te coderen? Zelf ben ik spontaan en hou van samenwerken, maar zij zochten blijkbaar naar een introvert die constant volgens hun “saaie” sql codes moest gaan schrijven voor een bagger salaris. Daarnaast werd er gevraagd of ik werkervaring had. De introductie op het begin ging juist over dat ze graag mensen willen opleiden. Ik ben eigenlijk blij dat het nooit was geworden, want mijn huidige werkgever merkt op hoeveel talent ik heb in data analytics. Vanwege privacy issues wilde ik dit bericht was nu posten.

  Sollicitatievragen

Alle 367 sollicitatiegesprekken weergeven

Sogeti Awards en onderscheidingen

 • Sogeti Global Awards, Multiple Sources, 2016
 • Top Employer, Top Employers Institute, 2014
 • Best Indian Collaboration of the Year 2016, Sogeti Champions Club, 2016
 • Microsoft DevOps Partner of the Year Finalist Award, Microsoft, 2017
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij Sogeti? Deel uw ervaringen

Sogeti
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of