Werken bij Takeaway.com | Glassdoor.nl

Overzicht Takeaway.com

Amsterdam
1001 tot 5000 werknemers
2000
Privébedrijf
Internet
€ 100 - € 500 miljoen (EUR) per jaar
Als Takeaway.com zijn we er trots op dat we een van 's werelds toonaangevende marktplaatsen voor de levering van levensmiddelen zijn. Sinds we in 2000 zijn begonnen, hebben we ons voortdurend gericht op ons doel: hongerige consumenten en goede restaurants met ... Meer lezen

Missie: Takeaway.com biedt een online marktplaats waar vraag en aanbod voor het bestellen en leveren van voedsel elkaar ontmoeten.


Bedrijfsupdates

 • Want to get started with Redux Saga? Then check out this article from Matt Fewer, a Senior Software Developer in our Berlin tech office. He covers the fundamentals of this popular JavaScript framework in this great introduction!

 • Last week, Florencia Vago from Jampp interviewed our Team Lead Performance Display, Marc Deckers. Jammp were eager to hear Marc's take on the current situation given his extensive experience in programmatic advertising and marketing strategy.

Alles weergevenAlles weergeven

Takeaway.com – Waarom met ons werken?


Hier bij Takeaway.com hebben we de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt sinds onze lancering in 2000! We bereiken intussen klanten in maar liefst 11 landen - van Nederland tot Polen. We zijn hét toonaangevende online eten-bestelplatform in continentaal Europa en Israël. En we blijven altijd in beweging... Van geavanceerde technologie tot creatieve content en alles daartussenin. We zijn van alle markten thuis en zijn enorm trots op onze sociale cultuur en focus op persoonlijke groei.

Ja, we zijn een beursgenoteerd bedrijf en ja, we zijn ook groot en internationaal - maar op de een of andere manier zijn we nog steeds een startup. Onze medewerkers zijn dynamische en creatieve mensen die dingen liever vandaag doen dan morgen. We ondersteunen dit volledig door onze mensen te vertrouwen en door iedereen te helpen bij het bereiken van persoonlijke en professionele groei. En om iedereen zich thuis te laten voelen op Takeaway.com, bieden we een aantal geweldige voordelen. Zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse skivakantie, een groot strandfeest in de zomer, maar ook dingen zoals elke dag vers fruit of een borrel op vrijdag om in het weekend te luiden.

De bitesize versie van het leven bij Takeaway.com

Tuurlijk, we kunnen je vertellen hoe geweldig het hier werkt. We kunnen het hebben over het geweldige uitzicht, de levendige werkomgeving en de vriendelijke collega's. Maar is het niet beter om het zelf te zien? Neem een virtuele rondleiding op kantoor en ontmoet de collega's waar je binnenkort een koffie mee zou kunnen gaan drinken...

Ja, we zijn een beursgenoteerd bedrijf en ja, we zijn groot en internationaal - maar op de een of andere manier zijn we nog steeds een startup. Onze medewerkers zijn dynamische en creatieve mensen die dingen liever vandaag doen dan morgen. We ondersteunen dit volledig door onze mensen te vertrouwen en door iedereen te helpen bij het bereiken van persoonlijke en professionele groei. En om iedereen zich thuis te laten voelen op Takeaway.com, bieden we een aantal geweldige voordelen. Zoals bijvoorbeeld een groot strandfeest in de zomer, maar ook dingen zoals elke dag vers fruit of een borrel op vrijdag om in het weekend te luiden.

Reviews voor Takeaway.com

 • "Takeaway"

  StarStarStarStarStar
  Huidige werknemer - Supervisor in Enschede
  Huidige werknemer - Supervisor in Enschede

  Ik heb een voltijdbaan bij Takeaway.com

  Pluspunten

  Het is heel Divers werk

  Minpunten

  Je moet soms erg snel werken

Alle 198 reviews weergeven

Foto's voor Takeaway.com

Takeaway.com-foto van: Lunch time
Takeaway.com-foto van: In the Amsterdam board room
Takeaway.com-foto van: Snow event
Takeaway.com-foto van: Cooking up ideas
Takeaway.com-foto van: Friday
Takeaway.com-foto van: Cake!
Alle foto's weergevenAlles weergeven

Sollicitatiegesprekken van Takeaway.com

Ervaring

Ervaring
60%
40%
0%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
80%
20%

Moeilijkheid

2,5
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Geen aanbod
  Neutrale ervaring
  Eenvoudig sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde meer dan 2 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Takeaway.com in maart 2020.

  Sollicitatiegesprek

  Ik heb mijn CV ingediend en kreeg vervolgens een mailtje waarmee je zelf een datum en tijd voor een telefoongesprek kon inplannen. De recruiter belde echter een halfuur later dan ingepland. Vervolgens vroeg ze waarom Takeaway en vroeg ze om over je achtergrond te vertellen. Daarna heb je nog de mogelijkheid zelf wat vragen te stellen, hier krijg je uitgebreid antwoord op. Het gesprek duurde ongeveer een kwartiertje in totaal en heb ik als prettig ervaren. Ik vond het wel erg vervelend dat de recruiter aan de telefoon aangaf aan het einde van de week wat terug te koppelen maar dit uiteindelijk pas drie weken later deed.

  Sollicitatievragen

Alle 71 sollicitatiegesprekken weergeven

Takeaway.com Awards en onderscheidingen

Laat het ons weten wanneer een werkplek- of branche-erkenning ontbreekt – Awards toevoegen

Heeft u gewerkt bij Takeaway.com? Deel uw ervaringen

Takeaway.com
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of