Cover image for Talent&Pro
Logo

Talent&Pro

Is dit uw bedrijf?

Talent&Pro

Review toevoegen
ConcurrentenOnbekend
Talent&Pro is binnen Nederland de marktleidende totaalpartner op het gebied van detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is sinds 1999 actief in het bank- en verzekeringswezen, de actuariële markt en de pensioen- & levenmarkt. Binnen deze ...
Missie: Onze missie is om talent onbegrensd te laten groeien, waarbij we actief investeren in de persoonlijke en professionele groei van onze interim specialisten. Wij bieden als ontwikkelbedrijf en detacheringsbureau ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren op een steeds hoger ...

Talent&Pro Reviews

Talent&Pro103
3,9
80%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Talent&Pro CEO Edwin van den Elst
Edwin van den Elst
41 Beoordelingen
  5,0
  Account Manager
  Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar
  Utrecht
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Goede sfeer waarin ontwikkeling wordt gestimuleerd

  Minpunten

  Wordt veel buiten werktijd georganiseerd. Vaak erg leuk maar aanwezigheid wordt ook wel verwacht.

  Alle 111 reviews bekijken

  Foto's voor Talent&Pro

  + Foto toevoegen
  Talent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUE

  Sollicitatiegesprekken bij Talent&Pro

  Ervaring
  Positief89%
  Neutraal11%
  Sollicitatiegesprek gekregen via
  Online gesolliciteerd57%
  Verwijzing via werknemer29%
  Overige14%
  Moeilijkheid
  2,8
  Gemiddeld
  MoeilijkGemiddeldMakkelijk

  1. Sollicitatiegesprek voor de functie Junior Consultant

   Anonieme werknemer in Nederland
   Geaccepteerd aanbod
   Positieve ervaring
   Gemiddeld sollicitatiegesprek

   Sollicitatiegesprek

   Na een eerste gesprek via de telefoon volgende een gesprek op locatie. Dit was een prettig gesprek waarna een aanbod volgde. Aanbod volgde al snel, hoefde hier niet lang op te wachten.
   Sollicitatiegesprek

   Wat jouw affiniteit met it is

   Vraag beantwoorden

  Alle 9 sollicitatiegesprekken bekijken

  Bedrijfsupdates

  Talent&Pro
  Community2y

  Wat doet een business analist: de 5 belangrijkste vragen voor een junior business analist in spe Toen we het traineeship Business Analist lanceerden was dat een schot in de roos. Er blijkt veel interesse te zijn in een carrière als business analist. En dat snappen we, want een business analist is onmisbaar voor een bedrijf dat graag groeit en verbetert. In deze functie ben je namelijk de aanjager van innovatie en ontwikkeling binnen een organisatie. Jij zorgt ervoor dat mooie plannen ook met het gewenste resultaat uitgevoerd worden. Niet elke verbetering begint bij een business analist, maar voor een succesvolle implementatie kun je niet om deze collega heen. We nemen je mee in het beroep van deze onmisbare proces- data- en communicatiespecialist. Lees de hele blog op de website.

  Talent&Pro
  Carrière2y

  Pensioenbeleggen en belastingvoordeel: hoe zit dat nou? Jessy Oudeman is Talent&Pro-alumna. Na haar carrièrestart bij Talent&Pro richtte zij zich op beleggen en bloggen bij Happy Rich Millennial. In haar blogs deelt zij haar persoonlijke ervaringen met personal finance. Haar schrijfwerk blijft niet onopgemerkt: zo schrijft ze columns voor regiobladen over onderwerpen als beleggen, crypto en studieschuld. Met veel plezier spreekt ze over het behalen van financiële doelen als millennial. Voor deze blog dook ze in het onderwerp pensioenbeleggen. Lees de hele blog op de website.

  Awards en onderscheidingen voor Talent&Pro

  • Best WorkplacesGreat Place to Work2019
  • Best WorkplacesGreat Place to Work2018

  Loopbanen die populair zijn bij Talent&Pro-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Veelgestelde vragen over Talent&Pro

  Werknemers beoordelen Talent&Pro met 3,9 van de 5 sterren op basis van 103 anonieme reviews op Glassdoor.

  Voor een baan bij Talent&Pro kunt u de openstaande vacatures bekijken en solliciteren op een baan bij u in de buurt. Na een positieve reactie kunt u meer te weten komen over het sollicitatieproces bij Talent&Pro en u voorbereiden op lastige vragen.

  80% van de werknemers zou werken bij Talent&Pro aanraden aan vrienden. Dit is gebaseerd op 103 anonieme beoordelingen op Glassdoor.

  89% van de werkzoekenden beoordeelt de sollicitatie-ervaring bij Talent&Pro positief. Kandidaten beoordelen de moeilijkheidsgraad van hun sollicitatiegesprek bij Talent&Pro met 2,8 uit 5 (waarbij 5 de hoogste moeilijkheidsgraad is).

  74% van de werknemers denkt dat Talent&Pro positieve zakelijke vooruitzichten heeft. Dit is gebaseerd op anonieme werknemersbeoordelingen op Glassdoor.

  Werkt u bij Talent&Pro? Deel uw ervaringen

  Talent&Pro logo

  Talent&Pro

  Klik om te beoordelen
  of

  Wilt u een kijkje achter de schermen nemen bij uw eigen bedrijf?

  Word lid van uw Company Bowl™ en chat anoniem over uw werk.

  Locaties van Talent&Pro

  • Utrecht
   3,6
  Alle locaties weergeven

  Gelieerde bedrijven

  House of Bèta

  Glassdoor geeft u een kijkje achter de schermen bij Talent&Pro als werkplek, inclusief salarissen, reviews, foto's van kantoor en meer. Dit is het bedrijfsprofiel van Talent&Pro. Alle content is anoniem geplaatst door werknemers bij Talent&Pro.