Overzicht voor Talent&Pro

 • www.talent-pro.com
 • Utrecht, Nederland
 • 1001 tot 5000 werknemers
 • 1999
 • Contractbasis
 • HR-advies
 • Onbekend/niet van toepassing

ConcurrentenOnbekend

Talent&Pro is binnen Nederland de marktleidende totaalpartner op het gebied van detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is sinds 1999 actief in het bank- en verzekeringswezen, de actuariële markt en de pensioen- & levenmarkt. Binnen deze ...
Missie: Onze missie is om talent onbegrensd te laten groeien, waarbij we actief investeren in de persoonlijke en professionele groei van onze interim specialisten. Wij bieden als ontwikkelbedrijf en detacheringsbureau ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren op een steeds hoger ...

Talent&Pro Reviews

3,9
85%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Edwin van den Elst
Edwin van den Elst
32 Beoordelingen
5,0
Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar
Aanbevolen
Positief vooruitzicht
Goedkeurende mening over directeur

Pluspunten

Mooie werkgever met tal van ontwikkelingsmogelijkheden omdat via Talent & Pro kennismaakt met de financiele dienstverlening. Middels het doen van verschillende opdrachten bij verschillende banken kan

Minpunten

Het volgen van opleiding na een lange werkdag kan als uitdagend worden ervaren.
Alle 90 reviews bekijken

Diversiteit en inclusie bij Talent&Pro

4,3
(35 reviews)

Foto's voor Talent&Pro

+ Foto toevoegen
Talent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUETalent&Pro-foto van: MISSING VALUE

Sollicitatiegesprekken bij Talent&Pro

Ervaring
Positief78%
Negatief11%
Neutraal11%
Sollicitatiegesprek gekregen via
Online gesolliciteerd50%
Verwijzing via werknemer25%
Recruiter13%
Moeilijkheid
2,8
Gemiddeld
MoeilijkGemiddeldMakkelijk

 1. Sollicitatiegesprek voor de functie Junior Consultant

  Anonieme werknemer in Nederland
  Geaccepteerd aanbod
  Positieve ervaring
  Gemiddeld sollicitatiegesprek

  Sollicitatiegesprek

  De sollicitaties verliepen zeer aangenaam. De recruiters nemen de tijd om een goed beeld te schetsen van de werkzaamheden en leggen voornamelijk de aandacht op motivatie. Na 2 gesprekken weet je of er een match is.
  Sollicitatiegesprek

  Wat je drijfveren zijn om bij T&P te willen werken.

  Vraag beantwoorden

Alle 9 sollicitatiegesprekken bekijken

Bedrijfsupdates

29 juli 2022
KEY NOT FOUND: company-updates.categories.community
Wat doet een business analist: de 5 belangrijkste vragen voor een junior business analist in spe Toen we het traineeship Business Analist lanceerden was dat een schot in de roos. Er blijkt veel interesse te zijn in een carrière als business analist. En dat snappen we, want een business analist is onmisbaar voor een bedrijf dat graag groeit en verbetert. In deze functie ben je namelijk de aanjager van innovatie en ontwikkeling binnen een organisatie. Jij zorgt ervoor dat mooie plannen ook met het gewenste resultaat uitgevoerd worden. Niet elke verbetering begint bij een business analist, maar voor een succesvolle implementatie kun je niet om deze collega heen. We nemen je mee in het beroep van deze onmisbare proces- data- en communicatiespecialist. Lees de hele blog op de website.
Shared image - Werken als business analist: 5 veelgestelde vragen!
Werken als business analist: 5 veelgestelde vragen!
www.talent-pro.com
23 mei 2022
KEY NOT FOUND: company-updates.categories.careers
Pensioenbeleggen en belastingvoordeel: hoe zit dat nou? Jessy Oudeman is Talent&Pro-alumna. Na haar carrièrestart bij Talent&Pro richtte zij zich op beleggen en bloggen bij Happy Rich Millennial. In haar blogs deelt zij haar persoonlijke ervaringen met personal finance. Haar schrijfwerk blijft niet onopgemerkt: zo schrijft ze columns voor regiobladen over onderwerpen als beleggen, crypto en studieschuld. Met veel plezier spreekt ze over het behalen van financiële doelen als millennial. Voor deze blog dook ze in het onderwerp pensioenbeleggen. Lees de hele blog op de website.
Shared image - Blog: Wat jij moet weten over pensioenbeleggen en belastingvoordeel
Blog: Wat jij moet weten over pensioenbeleggen en belastingvoordeel
www.talent-pro.com

Awards en onderscheidingen voor Talent&Pro

 • Best WorkplacesGreat Place to Work2019
 • Best WorkplacesGreat Place to Work2018

Loopbanen die populair zijn bij Talent&Pro-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Veelgestelde vragen over Talent&Pro

Werknemers beoordelen Talent&Pro met 3,9 van de 5 sterren op basis van 90 anonieme reviews op Glassdoor.

Voor een baan bij Talent&Pro kunt u de openstaande vacatures bekijken en solliciteren op een baan bij u in de buurt. Na een positieve reactie kunt u meer te weten komen over het sollicitatieproces bij Talent&Pro en u voorbereiden op lastige vragen.

85% van de werknemers zou werken bij Talent&Pro aanraden aan vrienden. Dit is gebaseerd op 84 anonieme beoordelingen op Glassdoor.

78% van de werkzoekenden beoordeelt de sollicitatie-ervaring bij Talent&Pro positief. Kandidaten beoordelen de moeilijkheidsgraad van hun sollicitatiegesprek bij Talent&Pro met 2,8 uit 5 (waarbij 5 de hoogste moeilijkheidsgraad is).

71% van de werknemers denkt dat Talent&Pro positieve zakelijke vooruitzichten heeft. Dit is gebaseerd op anonieme werknemersbeoordelingen op Glassdoor.

Werkt u bij Talent&Pro? Deel uw ervaringen

Talent&Pro logo
of