Reviews voor 3D Hubs | Glassdoor.nl

Reviews van 3D Hubs

Bijgewerkt op 2 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 41 reviews gevonden

4.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
99%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
3D Hubs CEO Bram de Zwart
Bram de Zwart
34 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Achbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Jong team. Gelijkgestemde mensen waarmee je leuk kunt optrekken, ook na kantooruren. Eindeloze mogelijkheden om te experimenteren en nieuwe vaardigheden te ontwikkeling binnen je functie. Start-up cultuur dus hard werken wordt gecompenseerd met veel plezier en nog belangrijker, de erkenning en waardering van iedereen die je tegen komt.

    Minpunten

    De groei van het team kan je wat overweldigd laten voelen. In bredere termen blijft het tempo van de groei (zoals bij elke gezonde start-up) erg hoog. Dit er soms voor dat je op de punten van je tenen werkt. Dit wordt echter altijd gecompenseerd met de geruststelling dat meer mensen het team joinen om de werkdruk te verdelen. En druk houdt je scherp :)

    Advies aan management

    Blijf doen wat jullie het afgelopen jaar zo goed hebben gedaan. Ik denk dat de bedrijfscultuur zo goed moet worden gehouden als dat deze nu is. Beide kantoren synchroniseren zal lastig worden maar het is belangrijk om de markt net zo goed te betreden als in Europa.

    3D Hubs2014-09-15
  2. "Jong, dynamisch en motiverende atmosfeer met 3D printers en drones in de buurt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Office Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Flexibel rooster, verantwoordelijkheid nemen, verantwoording, heerlijke lunch, goede locatie en mooi gebouw, goede werkhouding, regelmatig geweldig team activiteiten. Snelgroeiend bedrijf met eindeloze mogelijkheden.

    Minpunten

    Nooit eindigende takenlijst en late uren komen vaak voor bij startups, net als bij 3D Hubs.

    3D Hubs2014-09-02
  3. "Great culture, Great team"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    -work hard and have fun mentality -no bureaucracy, can easily change a process or develop a new one -smart group of people who support each other

    Minpunten

    -communication between team's sometimes happens after the fact

    3D Hubs2019-09-02
  4. "Awesome company to work at!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Great culture, young team, lots of ambition and creative freedom, great work conditions!

    Minpunten

    No negatives. This is an awesome place to work.

    3D Hubs2019-08-15
  5. "What an awesome innovative company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Data Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Young team with great vibe. Ideas are valued and explored on merit. Growing fast and what an exciting industry to be a part of!

    Minpunten

    There are too many great events organized by the company and I cannot attend them all!

    Advies aan management

    None

    3D Hubs2019-08-01
  6. "Great atmosphere, international team & inspiring culture."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Very flexible work environment, fast paced, dynamic & international team who come from all walks of life.

    Minpunten

    Some 'higher ups' struggle to make fast decisions and should have a more hands off approach in order to not prolong some projects. I think as the company grows this is going to have an impact on employees feeling like they are not trusted with projects.

    Advies aan management

    Keep doing what you're doing, but stand back sometimes and watch what your employees can achieve.

    3D Hubs2019-07-31
  7. "Innovative, Diverse, Incredible Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales in Cincinnati, OH
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Where do I begin... - First off, this is collectively the smartest group of people I've ever worked with. - Employees from over 25 different countries brings an amazing amount of perspective. - Brilliant product that is revolutionizing an industry. - Growing rapidly and getting better every day. - Management listens to employees and makes adjustments based on feedback.

    Minpunten

    The only "con" is that with it being a fast growing young company, there are growing pains, sometimes changes come quick so you have to adapt, also have to be willing to step up and wear multiple hats sometimes. Not a "Con" unless you are someone who needs a very structured and fixed way of doing things without change.

    Advies aan management

    Keep this amazing culture going and listening to your employees. Let's keep this train moving all the way to the top!

    3D Hubs2019-07-31
  8. "Order fulfillment officer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Gain on the job practical knowledge of various industries and job functions

    Minpunten

    Demanding work environment that can test your resilience

    Advies aan management

    Have 1:1 meeting with operational employees once a month to discuss current statuses and challenges

    3D Hubs2019-07-31
  9. "Customer Support Representative"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    This company has the best environment I ever worked at, you have space to grow, to learn and to share your knowledge. Additionally, our HR team is so dynamic that we end up having amazing events, like boat cruises, trampolins, bowling, dinner out, you name it. Keep it up.

    Minpunten

    Startup companies can bring a lot of stress to your life, it is worth because you directly influence the company success, you share ideas, but is also frustrating sometimes and you may feel overwhelmed

    Advies aan management

    Keep doing what you are doing and always listen to your employee's feedback.

    3D Hubs2019-07-31
  10. "Great place to work!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Strategic Account Manager in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    3D Hubs is a place where everybody is focused, but at the same time open-minded and eager to work! It's a fast-paced and fast growing environment in a market experiencing a lot of transformation. I would 100% recommend working in 3D Hubs

    Minpunten

    Sometimes long negotiation before your job actually starts...other than that once you are there it's really great!

    3D Hubs2019-05-10
Er zijn 41 reviews gevonden