Reviews voor 3D Hubs | Glassdoor.nl

Reviews van 3D Hubs

Bijgewerkt op 15 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.8
98%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
3D Hubs Co-Founder Bram de Zwart
Bram de Zwart
35 Beoordelingen
  1. "Uitstekend bedrijf om voor te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Geweldige cultuur, jong team, veel ambitie en creatieve vrijheid, uitstekende werkomstandigheden!

    Minpunten

    Geen nadelen. Dit is een fantastische plek om te werken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2019-08-15
  2. "Orderverwerkingsfunctionaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Het opdoen van praktische kennis van diverse industrieën en functies op de werkplek

    Minpunten

    Veeleisende werkomgeving die je veerkracht kan testen

    Advies aan management

    Voer 1 keer per maand een 1:1-vergadering met operationele medewerkers om de huidige status en uitdagingen te bespreken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2019-07-31
  3. "Wat een geweldig innovatief bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Data Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Jong team met goede sfeer. Ideeën worden op prijs gesteld en onderzocht. Snelle groei en een spannende branche om onderdeel van uit te maken!

    Minpunten

    Er worden door het bedrijf zoveel geweldige evenementen georganiseerd dat ik ze niet allemaal kan bijwonen!

    Advies aan management

    Geen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2019-08-01
  4. "Geweldige sfeer, internationaal team & inspiring culture."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Zeer flexibele werkomgeving, snel tempo, dynamisch, & internationaal team met allerlei achtergronden.

    Minpunten

    Sommige mensen die 'hogerop' zijn hebben moeite om snelle beslissingen te nemen en zouden een meer laissez-faire benadering moeten hebben om sommige projecten niet te verlengen. Ik denk dat als het bedrijf groeit dit een impact zal hebben op werknemers die het gevoel hebben dat ze niet vertrouwd zijn met projecten.

    Advies aan management

    Blijf zo doorgaan, maar doe soms een stapje terug en kijk wat je werknemers kunnen bereiken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2019-07-31
  5. "Klantenservicevertegenwoordiger"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Dit bedrijf heeft de beste omgeving waarin ik ooit heb gewerkt, je hebt ruimte om te groeien, te leren en je kennis te delen. Bovendien is ons HR-team zo dynamisch dat we geweldige evenementen hebben, zoals boottochten, trampolines, bowlen, uit eten gaan, noem maar op. Ga zo door.

    Minpunten

    Startup-bedrijven kunnen je veel stress bezorgen, het is de moeite waard omdat je direct het succes van het bedrijf beïnvloedt, je ideeën deelt, maar het is soms ook frustrerend en kan misschien overweldigend zijn

    Advies aan management

    Blijf zo doorgaan en luister altijd naar de feedback van je werknemer.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2019-07-31
  6. "Wat een plek om te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    - Geweldig leiderschap. Het bedrijf wordt geleid door ontwerpers en je kunt deze benadering aanvoelen. Het maakt iedereen creatiever, ongeacht hun functie; - Scherpe leercurve. Je kunt hier echt veel leren gezien iedereen op kantoor bereid is om zijn kennis en mening te delen; - Vrijheid om in je functie te groeien. Heb je een goed idee? Ga ervoor! - Familiale sfeer, geweldige collega's - Hondvriendelijk kantoor

    Minpunten

    - Een startende onderneming biedt veel kansen, maar sommige procedures moeten nog gedefinieerd of verduidelijkt worden.

    Advies aan management

    Doe zo verder!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2019-03-19
  7. "Dynamisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij 3D Hubs voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ik startte mijn professionele carrière hier en ik voel me gezegend onderdeel te zijn geweest van 3D Hubs. Gezien het een klein bedrijf is, krijg je zelfs bij de instapfuncties verantwoordelijkheden, wat een geweldig verrijkende ervaring is. De sfeer is geweldig - zeer sociaal, maar toch met een focus om het werk gedaan te krijgen.

    Minpunten

    Soms lijkt het alsof het een beetje ongeorganiseerd is, maar dat is onderdeel van de opstartervaring. Dingen als processen werden nog uitgezocht, waardoor ambiguïteit bleef, maar het is ook heel stimulerend, snel veranderend en geeft de kans om te excelleren.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2019-01-09
  8. Nuttig (1)

    "Toffe bedrijfscultuur!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik voltijd gewerkt bij 3D Hubs voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    * Veel teamactiviteiten en verwennerijen op kantoor * sportief clubje mensen * Hard werken wordt beloond

    Minpunten

    Hoog werktempo met een ietwat lager salaris (al wordt er op andere vlakken voldoende gecompenseerd, inclusief gratis lunch)

    Advies aan management

    Ga zo door maar houd het team goed op de hoogte van besluitvorming

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2018-12-19
  9. Nuttig (1)

    "Werken bij 3D Hubs"

    SterSterSterSterSter
    Anonymous in Amsterdam

    Ik werk bij 3D Hubs voor 3 jaar

    Pluspunten

    Geweldig team met collega's van over de hele wereld, positieve mentaliteit in het team. - Werk/ taken en verantwoordelijkheden kunnen heel veranderlijk zijn doordat het bedrijf snel evolueert. - Fijne omgeving, open kantoor, sociale teamactiviteiten

    Minpunten

    Er is altijd veel te doen, deadlines halen is soms moeilijk om mee om te gaan.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2018-12-19
  10. Nuttig (1)

    "Super tof bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Veel interactie met de jongens van C-level Allemaal super slimme mensen waar ik in de afgelopen 2 weken heel veel van geleerd heb. Tijdens onboarding had ik een 1-op-1 gesprek met iedereen, dat was gaaf. Iedereen hier is super vriendelijk en benaderbaar. Dit zorgt voor een goede werkomgeving. Er is een open ruimte met snacks en lunch wordt verzorgd Het OKR-doelstellingssysteem is erg interessant en ik vind het fijn hoe het iedereen ertoe dwingt na te denken over hoe projecten afstemmen op kwantificeerbare parameters. Het is fijn hoe eerlijk mensen zijn omtrent deze zaken en hoe mensen echt open lijken te zijn voor eerlijke feedback omtrent deze cijfers/projecten. Veel vrijheid om te leren en te experimenteren teneinde zakelijke processen te verbeteren. Heel fijn modern kantoor in een cool deel van de stad met een hond.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Geen rode vlaggen. De open indeling van het kantoor kan een beetje afleidend zijn maar ze bieden geluidswerende koptelefoons, wat goed werkte voor mij.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2018-12-19
Er zijn 42 reviews gevonden