Reviews voor 3D Hubs | Glassdoor.nl

Reviews van 3D Hubs

Bijgewerkt op 19 mrt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.8
99%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
3D Hubs CEO Bram de Zwart
Bram de Zwart
42 Beoordelingen
  1. "Wat een plek om te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    - Geweldig leiderschap. Het bedrijf wordt geleid door ontwerpers en je kunt deze benadering aanvoelen. Het maakt iedereen creatiever, ongeacht hun functie; - Scherpe leercurve. Je kunt hier echt veel leren gezien iedereen op kantoor bereid is om zijn kennis en mening te delen; - Vrijheid om in je functie te groeien. Heb je een goed idee? Ga ervoor! - Familiale sfeer, geweldige collega's - Hondvriendelijk kantoor

    Minpunten

    - Een startende onderneming biedt veel kansen, maar sommige procedures moeten nog gedefinieerd of verduidelijkt worden.

    Advies aan management

    Doe zo verder!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2019-03-19
  2. Nuttig (1)

    "Achbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Jong team. Gelijkgestemde mensen waarmee je leuk kunt optrekken, ook na kantooruren. Eindeloze mogelijkheden om te experimenteren en nieuwe vaardigheden te ontwikkeling binnen je functie. Start-up cultuur dus hard werken wordt gecompenseerd met veel plezier en nog belangrijker, de erkenning en waardering van iedereen die je tegen komt.

    Minpunten

    De groei van het team kan je wat overweldigd laten voelen. In bredere termen blijft het tempo van de groei (zoals bij elke gezonde start-up) erg hoog. Dit er soms voor dat je op de punten van je tenen werkt. Dit wordt echter altijd gecompenseerd met de geruststelling dat meer mensen het team joinen om de werkdruk te verdelen. En druk houdt je scherp :)

    Advies aan management

    Blijf doen wat jullie het afgelopen jaar zo goed hebben gedaan. Ik denk dat de bedrijfscultuur zo goed moet worden gehouden als dat deze nu is. Beide kantoren synchroniseren zal lastig worden maar het is belangrijk om de markt net zo goed te betreden als in Europa.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2014-09-15
  3. "3D Hugs bij 3D Hubs"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij 3D Hubs

    Pluspunten

    - Het team is geweldig, erg betrouwbaar en zorgzaam (en leuk) - Missies zijn divers dus er is geen tijd voor verveling - Het succes van het bedrijf beïnvloed motivatie (op een goede manier)

    Minpunten

    - Hoge werkdruk (zoals bij elke start-up)

    Advies aan management

    Blijf geweldig zijn!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2014-09-11
  4. "Een geweldige ervaring in het begin van mijn carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Communitymanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij 3D Hubs

    Pluspunten

    De bedrijfscultuur is het eerste waarmee je begroet wordt. Iedereen werkt op topniveau, maar vriendelijk en gastvrij. De arbeidsethos is sterk en iedereen is door de missie van het bedrijf geïnspireerd om 3D printen voor iedereen beschikbaar te maken. Ik kreeg vanaf mijn eerste dag verantwoordelijkheid en werd aangemoedigd om mijn eigen projecten aan te nemen en mijn eigen vaardigheden te ontwikkelen met een... belangrijke focus op leren. Ik verliet het bedrijf met een gerust gevoel, gemotiveerd en trots op mijn prestaties op het einde van mijn stage. Frequente werk uitstapjes en drankjes op vrijdag maakt 3D Hubs een leuke plek om te werken, als je overvliegende drones ontwijkt! Je hebt echt het gevoel alsof je deel uitmaakt van een team.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het is moeilijk enige nadelen te verzinnen. Het is een snelle start-up, maar ik hield van elke seconde. Het werk was interessant, uitdagend en vernieuwend wat het aangenaam maakte.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2014-09-02
  5. "Fatastische groep van ondernemende en jonge mensen, hardwerkend en een echte 'lets make this work' mentaliteit."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Ze zijn actief in een sector die erg *hot* is: 3D printen; De cultuur van het kantoor is erg fijn, ze innoveren voortdurend en denken over hoe ze dingen beter kunnen doen; Mooi kantoor, mooie omgeving, stadscentrum; Management heeft duidelijke visie en communiceert openlijk met werknemers; Gratis 3D printen voor medewerkers; Office toernooien met old-skool games zoals Red Alert en Unreal Tournament.

    Minpunten

    Momenteel ondervind ik geen echte nadelen of blokkades. Het enige waar ik op kan komen is de verhouding stagiaires/full time personeel waar ze misschien naar kunnen kijken.

    Advies aan management

    Blijf innoveren en nieuwe manieren testen om je doel te bereiken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2014-08-22
  6. "Jong, dynamisch en motiverende atmosfeer met 3D printers en drones in de buurt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Office Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Flexibel rooster, verantwoordelijkheid nemen, verantwoording, heerlijke lunch, goede locatie en mooi gebouw, goede werkhouding, regelmatig geweldig team activiteiten. Snelgroeiend bedrijf met eindeloze mogelijkheden.

    Minpunten

    Nooit eindigende takenlijst en late uren komen vaak voor bij startups, net als bij 3D Hubs.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2014-09-02
  7. "Dynamisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij 3D Hubs voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ik startte mijn professionele carrière hier en ik voel me gezegend onderdeel te zijn geweest van 3D Hubs. Gezien het een klein bedrijf is, krijg je zelfs bij de instapfuncties verantwoordelijkheden, wat een geweldig verrijkende ervaring is. De sfeer is geweldig - zeer sociaal, maar toch met een focus om het werk gedaan te krijgen.

    Minpunten

    Soms lijkt het alsof het een beetje ongeorganiseerd is, maar dat is onderdeel van de opstartervaring. Dingen als processen werden nog uitgezocht, waardoor ambiguïteit bleef, maar het is ook heel stimulerend, snel veranderend en geeft de kans om te excelleren.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2019-01-09
  8. Nuttig (1)

    "Werken bij 3D Hubs"

    SterSterSterSterSter
    Anonymous in Amsterdam

    Ik werk bij 3D Hubs voor 3 jaar

    Pluspunten

    Geweldig team met collega's van over de hele wereld, positieve mentaliteit in het team. - Werk/ taken en verantwoordelijkheden kunnen heel veranderlijk zijn doordat het bedrijf snel evolueert. - Fijne omgeving, open kantoor, sociale teamactiviteiten

    Minpunten

    Er is altijd veel te doen, deadlines halen is soms moeilijk om mee om te gaan.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2018-12-19
  9. Nuttig (1)

    "Super tof bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij 3D Hubs

    Pluspunten

    Veel interactie met de jongens van C-level Allemaal super slimme mensen waar ik in de afgelopen 2 weken heel veel van geleerd heb. Tijdens onboarding had ik een 1-op-1 gesprek met iedereen, dat was gaaf. Iedereen hier is super vriendelijk en benaderbaar. Dit zorgt voor een goede werkomgeving. Er is een open ruimte met snacks en lunch wordt verzorgd Het OKR-doelstellingssysteem is erg interessant en ik... vind het fijn hoe het iedereen ertoe dwingt na te denken over hoe projecten afstemmen op kwantificeerbare parameters. Het is fijn hoe eerlijk mensen zijn omtrent deze zaken en hoe mensen echt open lijken te zijn voor eerlijke feedback omtrent deze cijfers/projecten. Veel vrijheid om te leren en te experimenteren teneinde zakelijke processen te verbeteren. Heel fijn modern kantoor in een cool deel van de stad met een hond.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Geen rode vlaggen. De open indeling van het kantoor kan een beetje afleidend zijn maar ze bieden geluidswerende koptelefoons, wat goed werkte voor mij.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2018-12-19
  10. Nuttig (1)

    "Toffe bedrijfscultuur!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik voltijd gewerkt bij 3D Hubs voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    * Veel teamactiviteiten en verwennerijen op kantoor * sportief clubje mensen * Hard werken wordt beloond

    Minpunten

    Hoog werktempo met een ietwat lager salaris (al wordt er op andere vlakken voldoende gecompenseerd, inclusief gratis lunch)

    Advies aan management

    Ga zo door maar houd het team goed op de hoogte van besluitvorming

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3D Hubs2018-12-19
Er zijn 25 reviews gevonden