Reviews van A.S. Watson Group

Bijgewerkt op 22 jun 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.1
60%
Aanbevelen bij een kennis
54%
Waardeert directeur
A.S. Watson Group Managing Director; Chairman, Hutchison Whampoa Limited  Dominic K. M. Lai (no image)
Dominic K. M. Lai
38 Beoordelingen
  1. "Top werkplek voor studenten"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - magazijnmedewerker/orderpicker in Ede
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij A.S. Watson Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leuk werk met goed bijpassende studentenuren om te werken. Als je goed werkt belonen ze je ook door andere dingen te mogen doen

    Minpunten

    Verbeterpunten die worden bedacht worden vaak niks mee gedaan

  2. "Helpdesk A.S. Watson"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - helpdeskmedewerker in Renswoude
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij A.S. Watson Group gewerkt

    Pluspunten

    Vriendelijke collega's, traktaties, flexibele baas

    Minpunten

    9 tot 5 mentaliteit van collega's

  3. "Steeds verrassend, altijd voordelig"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Elke dag nieuwe kansen pakken

    Minpunten

    Grote organisatie vraagt om veel afstemming

  4. "Orderpicker"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Goed salaris gekregen van hun

    Minpunten

    Slechte communicatie bij uitzendbureau olympia

    Verder lezen

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Hartelijk dank voor je feedback! Wij zullen dit meenemen in onze evaluatiesessies met collega’s en partners waarmee we werken.

  5. Nuttig (1)

    "Mijn ervaring bij Kruidvat Ede"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Warehouse Employee in Ede
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij A.S. Watson Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Salaris elke week netjes uitbetaald. Op de gewerkte uren zitten vaak extra toeslagen Meeste collegas zijn erg vriendelijk

    Minpunten

    Teamleiding kan als onredelijk ervaren worden, dit verschilt per groep Teamleiding doet te weinig met feedback op effiency, zelfs als ervoor niet geinvesteerd voor hoeft te worden. Er is een roddelcultuur aanwezig, zoals in elk bedrijf is er een “vast” groepje dat roddelt over andere en ipv de betreffende personen aanspreken er een melding word gedaan naar de teamleiding. Bijna elke week staat er wel iemand huilend aan de balie omdat zij of hij ontslagen word. Verbeter procedure worden beloofd aan deze mensen maar dat gebeurd vervolgens niet.

    Verder lezen

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en informatie. We gaan hiermee aan de slag en gaan intern kijken wat we hieraan kunnen doen. We waarderen je tijd en moeite enorm, fijn dat je je ervaring met ons gedeeld hebt.

  6. "Niet voor mij"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Goed georganiseerd, lopende machine, ambitieus.

    Minpunten

    Erg hiërarchisch, trappen naar beneden, likken naar boven. Roddelcultuur.

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Dankjewel voor je feedback. We nemen dit mee in onze evaluatiesessies die we regelmatig houden. Veel succes en plezier bij je volgende baan!

  7. "Via uitzenbureau"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Magazijnmedewerker in Ede
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    3 dagen per week werken (mag ook meer, naar eigen keuze ) 1 uur pauze per dag

    Minpunten

    Onduidelijk op de werk vloer Dingen beloven en dan niet nakomen Te veel verwacht van werknemers Onduidelijk wie de leiding heeft Hele tijd zelfde werk doen , geen afwisseling Zwaar fisiek werk

    Verder lezen

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We gaan met je feedback aan de slag en nemen dit mee in de gesprekken met interne collega’s en externe partners.

  8. Nuttig (1)

    "Accounts Payable"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accounts Payable 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij A.S. Watson Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke uitdagende functie met wisselend team en uitdagende onderwerpen

    Minpunten

    Traag op gang komen door oude systemen, maar dat went wel

    Verder lezen

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 18, 2019Comms Manager

    Dank voor je feedback. We zijn continue aan het kijken waar er kansen liggen voor verbeteringen. Dit geldt zeker ook voor de IT systemen en werkplekken binnen ons kantoor. Samen met verschillende stakeholders zijn we hierover in gesprek en kijken we welke verbeteringen we hier in kunnen doorvoeren. We nemen jouw feedback in onze sessies mee.

  9. "As watson"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Fijne collega’s, goede sfeer op werkvloer.

    Minpunten

    Regelmatig onduidelijkheden, feedback van teamleiders kan beter.

    Reactie van A.S. Watson Group

    January 15, 2019Comms Manager

    Dank voor je reactie. We gaan je feedback over de teammanagers meenemen in onze komende evaluatie.

  10. "Goede werkegever"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    magazijnmedewerker/orderpicker in Heteren
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij A.S. Watson Group gewerkt

    Pluspunten

    Goede salaris, leuke collegas en

    Minpunten

    Is wel hard werken in ploegen

    Verder lezen

    Reactie van A.S. Watson Group

    November 22, 2018Comms Manager

    Dank voor je feedback over sneller veranderen. We nemen dit mee in onze evaluatiesessies.

Er zijn 24 reviews gevonden