Reviews voor A.S. Watson Group | Glassdoor.nl

Reviews van A.S. Watson Group

Bijgewerkt op Oct 13, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 89 reviews gevonden

3.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
54%
Aanbevelen bij een kennis
69%
Waardeert directeur
A.S. Watson Group CEO Dominic K. M. Lai (no image)
Dominic K. M. Lai
31 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Accounts Payable"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accounts Payable 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij A.S. Watson Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke uitdagende functie met wisselend team en uitdagende onderwerpen

    Minpunten

    Traag op gang komen door oude systemen, maar dat went wel

    Advies aan management

    investeer in IT/ICT en fleur je kantoor op

    A.S. Watson Group2019-04-10
  2. "Orderpicker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Goed salaris gekregen van hun

    Minpunten

    Slechte communicatie bij uitzendbureau olympia

    Advies aan management

    Betere communicatie

    A.S. Watson Group2019-10-07

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Hartelijk dank voor je feedback! Wij zullen dit meenemen in onze evaluatiesessies met collega’s en partners waarmee we werken.

  3. Nuttig (1)

    "Mijn ervaring bij Kruidvat Ede"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Warehouse Employee in Ede
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij A.S. Watson Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Salaris elke week netjes uitbetaald. Op de gewerkte uren zitten vaak extra toeslagen Meeste collegas zijn erg vriendelijk

    Minpunten

    Teamleiding kan als onredelijk ervaren worden, dit verschilt per groep Teamleiding doet te weinig met feedback op effiency, zelfs als ervoor niet geinvesteerd voor hoeft te worden. Er is een roddelcultuur aanwezig, zoals in elk bedrijf is er een “vast” groepje dat roddelt over andere en ipv de betreffende personen aanspreken er een melding word gedaan naar de teamleiding. Bijna elke week staat er wel iemand... huilend aan de balie omdat zij of hij ontslagen word. Verbeter procedure worden beloofd aan deze mensen maar dat gebeurd vervolgens niet.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Probeer polshoogte te doen van de gang van zaken op de betreffende locatie zodat er overal boven op gezeten kan worden. Er komen elke week veel +/- 10 mensen die worden aangenomen die binnen afzienbare tijd weg zijn, zet daar vraagtekens bij waarom dat is. Ik geloof dat met een paar discrete beslissingen er een gigantisch veel veranderd kan worden in positieve zin voor zowel werkgever en werknemer.

    A.S. Watson Group2019-06-17

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en informatie. We gaan hiermee aan de slag en gaan intern kijken wat we hieraan kunnen doen. We waarderen je tijd en moeite enorm, fijn dat je je ervaring met ons gedeeld hebt.

  4. "Niet voor mij"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Goed georganiseerd, lopende machine, ambitieus.

    Minpunten

    Erg hiërarchisch, trappen naar beneden, likken naar boven. Roddelcultuur.

    A.S. Watson Group2019-05-16

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Dankjewel voor je feedback. We nemen dit mee in onze evaluatiesessies die we regelmatig houden. Veel succes en plezier bij je volgende baan!

  5. "Via uitzenbureau"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Magazijnmedewerker in Ede
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    3 dagen per week werken (mag ook meer, naar eigen keuze ) 1 uur pauze per dag

    Minpunten

    Onduidelijk op de werk vloer Dingen beloven en dan niet nakomen Te veel verwacht van werknemers Onduidelijk wie de leiding heeft Hele tijd zelfde werk doen , geen afwisseling Zwaar fisiek werk

    Advies aan management

    Kom afspraken na Beloof mensen niet dat ze afwisselend werk krijgen en vervolgens paar manden zelfde laten doen en nog steeds niet willen wisselen.

    A.S. Watson Group2019-05-21

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We gaan met je feedback aan de slag en nemen dit mee in de gesprekken met interne collega’s en externe partners.

  6. "As watson"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Fijne collega’s, goede sfeer op werkvloer.

    Minpunten

    Regelmatig onduidelijkheden, feedback van teamleiders kan beter.

    A.S. Watson Group2018-12-25

    Reactie van A.S. Watson Group

    January 15, 2019Comms Manager

    Dank voor je reactie. We gaan je feedback over de teammanagers meenemen in onze komende evaluatie.

  7. "Goede werkegever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    magazijnmedewerker/orderpicker in Heteren
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij A.S. Watson Group gewerkt

    Pluspunten

    Goede salaris, leuke collegas en

    Minpunten

    Is wel hard werken in ploegen

    Advies aan management

    Moeilijk, het moet zo, kan echt niet snel anders of moet alles sterk worden aangepast

    A.S. Watson Group2018-11-09

    Reactie van A.S. Watson Group

    November 22, 2018Comms Manager

    Dank voor je feedback over sneller veranderen. We nemen dit mee in onze evaluatiesessies.

  8. "Algemeen positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    ok salaris goeie samenwerking tussen departementen flexibel bedrijf (thuiswerk en goed werk privé balans)

    Minpunten

    industrieel gebouw en niet modern

    A.S. Watson Group2018-09-25

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2018Comms Manager

    Bedankt voor je review! Jammer dat je het gebouw als niet modern hebt ervaren. Wij nemen deze feedback zeker mee in de ontwikkeling van onze werkplek!

  9. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - CRM Coordinator in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij A.S. Watson Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    Fijne extra voorwaarden en veel vakantiedagen, omdat je ATV opbouwt

    Minpunten

    Soms is het weinig flexibel qua voorwaarden

    A.S. Watson Group2018-09-05

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2018Comms Manager

    Bedankt voor je feedback! Wij vinden het jammer om te horen dat je soms weinig flexibiliteit hebt ervaren in de voorwaarden. Wij nemen je mening graag mee in onze evaluatie

  10. "Geen doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Leuke collega's! Toen ik net begon was het werk uitdagend genoeg en kon ik nog wel nieuwe dingen leren, aan het einde niet meer en bleef het werk alsnog leuk door collega's.

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden op mijn afdeling. Je hebt wel de kans om cursussen te volgen maar dat zijn vaste cursussen, cursussen waar je echt iets aan hebt of op je eigen vakgebied zijn geen optie. Alles is wel erg gefocust op verkopen en winst maken, weinig ook voor werknemers of dier en milieu. Ik geloof niet dat je in deze tijd nog op die manier kunt en moet ondernemen.

    Advies aan management

    Ondernemen draait niet alleen om zoveel mogelijk winst maken

    A.S. Watson Group2018-06-14

    Reactie van A.S. Watson Group

    June 28, 2018

    Hi! Dank voor je reactie en wat fijn dat je de collega’s om je heen zo leuk gevonden hebt! Vervelend om te horen dat je weinig dooigroeimogelijkheden ervaren hebt. Wij proberen als organisatie altijd zo veel mogelijk rekening dient te houden met onze omgeving, zoals medewerkers, klanten en het milieu. Daar doen we erg ons best voor. Het spijt ons dat je dit zelf anders hebt ervaren. Bedankt voor je review!

    Minder weergeven
Er zijn 89 reviews gevonden