Reviews voor A.S. Watson Group | Glassdoor.nl

Reviews van A.S. Watson Group

Bijgewerkt op 10 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 80 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
Dominic K. M. Lai
27 Beoordelingen
  1. "Verkoopsmedewerker"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Merelbeke, Oost-Vlaanderen

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij A.S. Watson Group gewerkt

    Pluspunten

    U krijgt een eerlijke kans om uzelf te bewijzen

    Minpunten

    Bij geen ervaring in het winkelgebeuren staat u veel aan de kassa.

    Advies aan management

    Teveel werkdruk om winst te kunnen maken.

    A.S. Watson Group2019-07-10
  2. Nuttig (1)

    "Mijn ervaring bij Kruidvat Ede"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Warehouse Employee in Ede
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij A.S. Watson Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Salaris elke week netjes uitbetaald. Op de gewerkte uren zitten vaak extra toeslagen Meeste collegas zijn erg vriendelijk

    Minpunten

    Teamleiding kan als onredelijk ervaren worden, dit verschilt per groep Teamleiding doet te weinig met feedback op effiency, zelfs als ervoor niet geinvesteerd voor hoeft te worden. Er is een roddelcultuur aanwezig, zoals in elk bedrijf is er een “vast” groepje dat roddelt over andere en ipv de betreffende personen aanspreken er een melding word gedaan naar de teamleiding. Bijna elke week staat er wel iemand huilend...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Probeer polshoogte te doen van de gang van zaken op de betreffende locatie zodat er overal boven op gezeten kan worden. Er komen elke week veel +/- 10 mensen die worden aangenomen die binnen afzienbare tijd weg zijn, zet daar vraagtekens bij waarom dat is. Ik geloof dat met een paar discrete beslissingen er een gigantisch veel veranderd kan worden in positieve zin voor zowel werkgever en werknemer.

    A.S. Watson Group2019-06-17
  3. "Niet voor mij"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Goed georganiseerd, lopende machine, ambitieus.

    Minpunten

    Erg hiërarchisch, trappen naar beneden, likken naar boven. Roddelcultuur.

    A.S. Watson Group2019-05-16
  4. "Via uitzenbureau"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Magazijnmedewerker in Ede
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    3 dagen per week werken (mag ook meer, naar eigen keuze ) 1 uur pauze per dag

    Minpunten

    Onduidelijk op de werk vloer Dingen beloven en dan niet nakomen Te veel verwacht van werknemers Onduidelijk wie de leiding heeft Hele tijd zelfde werk doen , geen afwisseling Zwaar fisiek werk

    Advies aan management

    Kom afspraken na Beloof mensen niet dat ze afwisselend werk krijgen en vervolgens paar manden zelfde laten doen en nog steeds niet willen wisselen.

    A.S. Watson Group2019-05-21
  5. Nuttig (1)

    "Accounts Payable"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accounts Payable 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij A.S. Watson Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke uitdagende functie met wisselend team en uitdagende onderwerpen

    Minpunten

    Traag op gang komen door oude systemen, maar dat went wel

    Advies aan management

    investeer in IT/ICT en fleur je kantoor op

    A.S. Watson Group2019-04-10
  6. "As watson"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Fijne collega’s, goede sfeer op werkvloer.

    Minpunten

    Regelmatig onduidelijkheden, feedback van teamleiders kan beter.

    A.S. Watson Group2018-12-25

    Reactie van A.S. Watson Group

    January 15, 2019Comms Manager

    Dank voor je reactie. We gaan je feedback over de teammanagers meenemen in onze komende evaluatie.

  7. "Goede werkegever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - magazijnmedewerker/orderpicker in Heteren
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij A.S. Watson Group gewerkt

    Pluspunten

    Goede salaris, leuke collegas en

    Minpunten

    Is wel hard werken in ploegen

    Advies aan management

    Moeilijk, het moet zo, kan echt niet snel anders of moet alles sterk worden aangepast

    A.S. Watson Group2018-11-09

    Reactie van A.S. Watson Group

    November 22, 2018Comms Manager

    Dank voor je feedback over sneller veranderen. We nemen dit mee in onze evaluatiesessies.

  8. "Algemeen positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    ok salaris goeie samenwerking tussen departementen flexibel bedrijf (thuiswerk en goed werk privé balans)

    Minpunten

    industrieel gebouw en niet modern

    A.S. Watson Group2018-09-25

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2018Comms Manager

    Bedankt voor je review! Jammer dat je het gebouw als niet modern hebt ervaren. Wij nemen deze feedback zeker mee in de ontwikkeling van onze werkplek!

  9. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - CRM Coordinator in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij A.S. Watson Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    Fijne extra voorwaarden en veel vakantiedagen, omdat je ATV opbouwt

    Minpunten

    Soms is het weinig flexibel qua voorwaarden

    A.S. Watson Group2018-09-05

    Reactie van A.S. Watson Group

    October 11, 2018Comms Manager

    Bedankt voor je feedback! Wij vinden het jammer om te horen dat je soms weinig flexibiliteit hebt ervaren in de voorwaarden. Wij nemen je mening graag mee in onze evaluatie

  10. "Order picker bij Kruidvat"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij A.S. Watson Group

    Pluspunten

    Het salaris ligt iets boven het minimum.

    Minpunten

    Het werk is te zwaar.

    A.S. Watson Group2018-07-12

    Reactie van A.S. Watson Group

    August 2, 2018

    Bedankt voor je review. Vervelend dat je het werk als te zwaar hebt ervaren! Graag hebben we contact met je hierover en wellicht kunnen wij jouw feedback meenemen in verbetering? Zo ja, neem dan even contact op met de afdeling recruitment in Renswoude

Er zijn 80 reviews gevonden