ABN AMRO "politiek"-reviews | Glassdoor.nl

ABN AMRO werknemer reviews over "politiek"

Bijgewerkt op 22 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
79%
Aanbevelen bij een kennis
74%
Waardeert directeur
ABN AMRO Chairman, Managing Board Gerrit Zalm
Gerrit Zalm
166 Beoordelingen

Reviews over politiek

Terug naar alle reviews
  1. "Fijne werkomgeving, leuke collega’s en veel groeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ABN AMRO

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, er wordt goed gekeken of jij als medewerker op de juiste plek zit en voldoende uitdaging en werkplezier hebt. Salaris is goed!

    Minpunten

    Weinig vakantiedagen, blijft een grote corporate dus je ontkomt niet geheel aan traagheid en politiek

    ABN AMRO2019-07-22
  2. Nuttig (1)

    "Ze proberen het hard aan de buitenkant, aan de binnenkant is het nog steeds een rotte bank"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ABN AMRO

    Pluspunten

    - Salaris is goed - Vrijheid in je werk - Genoeg goede mensen die daar werken

    Minpunten

    - Veel politiek - Verder kom je alleen door heel veel politieke spelletjes te spelen - Zij praten veel over duurzaamheid, emancipatie en inclusiviteit naar buiten toe maar in werkelijkheid doen ze niets. - Maken nog steeds gebruik van belasting paradijzen om minder belasting te betalen. Hoe integer is dat? - Geven veel te weinig om de werknemer in werkelijkheid. - Vriendjes politiek

    Advies aan management

    - Walk the talk

    ABN AMRO2019-07-05
  3. "Politics as usual"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij ABN AMRO gewerkt

    Pluspunten

    Top collega’s, CAO en werkomgeving

    Minpunten

    Politiek heeft de overhand in de top

    Advies aan management

    Maak gebruik van de aanwezige kwaliteit en durf buiten het boekje te treden.

    ABN AMRO2019-06-08
  4. "Goede werksfeer en salaris, wel een politieke organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij ABN AMRO

    Pluspunten

    Salaris, werksfeer, persoonlijke ontwikkeling, cultuur

    Minpunten

    Politiek, hiërarchisch, geen korte lijntjes

    ABN AMRO2019-03-05
  5. "Mooie organisatie , vol in beweging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige freelancer - Anonieme freelancer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik gewerkt bij ABN AMRO voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    De mensen, sfeer van wederzijds respect en was er op een mooi moment bij de oprichting van Digital Banking toen er echt wat mocht veranderen !

    Minpunten

    Tempo op sommige vlakken echt te laag en op sommige plek men te politiek en te ver van de markt maar zoals gezegd ........ In beweging !

    Advies aan management

    Sneller! 👍 Verjongen raad van bestuur

    ABN AMRO2018-04-18
  6. Nuttig (2)

    "UX Designer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr UX Designer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ABN AMRO

    Pluspunten

    - Uitstekende collega's - Veel vrijheid / autonomie als je die durft te nemen - Je kunt veel eigen invulling geven aan je werkzaamheden - werk / prive balans - Goede arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    - Veel legacy systemen - Stroperige organisatie. Heeft weliswaar de omslag naar agile gemaakt, maar nog veel oude wereld denken. - Nog te sterke vergadercultuur (teveel focus op stakeholder mgmt - ipv op het creëren van klantwaarde). - Aansluitend op voorgaande punt is zo'n beetje alles vanaf salarisschaal 12 en hoger vooral bezig met elkaar bezig houden (afstemmen / strategie / politiek / offsite / etc ) ipv te focussen op wat willen de klanten nu eigenlijk.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    - Geef de vergadertijgers niet teveel macht, die lopen alleen maar de tijd te verdoen van de mensen die klantwaarde creëren.

    ABN AMRO2018-03-10
  7. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ABN AMRO voor 8 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden, internationaal, reputatie

    Minpunten

    Zeer politiek, bloedgroepen en blank

    ABN AMRO2018-01-31
  8. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij ABN AMRO voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    professioneel, gedreven, resultaatgericht, slimme mensen,

    Minpunten

    hiërarchische, gesloten cultuur, vrienden politiek, kennis delen, samenwerking voor klant,

    Advies aan management

    Open staan & luisteren naar meningen van medewerkers

    ABN AMRO2018-01-22
  9. "Business Analist met ervaring in Reporting"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business analist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij ABN AMRO gewerkt

    Pluspunten

    Salaris, veel verschillende functies, dynamisch

    Minpunten

    Rommelige organisatie, te veel vriendjes politiek ipv te kijken naar kwaliteit,

    Advies aan management

    zorg voor een duidelijke richting en structuur.

    ABN AMRO2017-11-23
  10. "Prima bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     

    Ik heb gewerkt bij ABN AMRO

    Pluspunten

    Mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling Genoeg uitdagingen om je tanden in te zetten Er is veel verandering nodig bij de bank en in de financiële sector

    Minpunten

    Bureaucratie en politiek Veel mooie praatjes, maar in de praktijk wordt er door het management zelf niet altijd naar gehandeld Voor een loopbaan binnen de bank is het belangrijker om jezelf goed te verkopen, dan om de beste resultaten te leveren

    Advies aan management

    Walk the talk!

    ABN AMRO2017-07-02
Er zijn 15 reviews gevonden