Reviews voor AKKA Technologies | Glassdoor.nl

Reviews van AKKA Technologies

Bijgewerkt op 15 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2.7
39%
Aanbevelen bij een kennis
46%
Waardeert directeur
AKKA Technologies President and CEO Maurice Ricci (no image)
Maurice Ricci
176 Beoordelingen
  1. "Veel Opties"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij AKKA Technologies

    Pluspunten

    -Goede aantal projecten. - HR is snel om te antwoorden.

    Minpunten

    - De bedrifjsorganisatie is soms chaotisch.

    AKKA Technologies2019-06-26
  2. "AKKA Belgium"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AKKA Technologies voor 3 jaar

    Pluspunten

    Nice salary package, growing company so plenty of opportunities, biggest technical consulting group in BE so lots of possibilities

    Minpunten

    Lower than average brutto, but nice extra advantages

    AKKA Technologies2019-01-08
  3. "Consultent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij AKKA Technologies gewerkt

    Pluspunten

    betaald niet slecht maar minder dan andere consultancy kantoren

    Minpunten

    Zeer relaxe houding waardoor veel zaken ongedaan blijven.

    AKKA Technologies2018-06-09
  4. Nuttig (1)

    "geen"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij AKKA Technologies

    Pluspunten

    een goede werkgever voor werknemers.

    Minpunten

    niet echt minpunten op het eerste zicht

    Verder lezen
    AKKA Technologies2017-10-24
  5. "Een middelgroot adviesbureau"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Brussel

    Ik werk voltijd bij AKKA Technologies voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Leuke salaris en bonussen - Als je een project hebt en dit uitvoert, probeert het management aan je verzoeken te voldoen - Internationale omgeving - Bedrijfsevenementen zijn zeer goed georganiseerd

    Minpunten

    - Je zou in Brussel kunnen wonen en werken op 70 km afstand, het kan niemand iets schelen - Als je eenmaal op een project zit, is het zeer onwaarschijnlijk dat dit verandert - Management richt zich te veel op geld in plaats van op mensen

    AKKA Technologies2019-09-15
  6. Nuttig (1)

    "6 maanden ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AKKA Technologies

    Pluspunten

    - Vriendelijke mensen - Het bedrijf is groeiende en er zijn dus veel doorgroeimogelijkheden - Markconform salaris

    Minpunten

    - Tot dusver nog niets, ik zal er op blijven letten!

    AKKA Technologies2019-07-31
  7. Nuttig (1)

    "Slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Evere
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij AKKA Technologies gewerkt

    Pluspunten

    Dit is prima als je voor één van hun voornaamste klanten wilt werken (denk eraan dat deze dezelfde zijn voor de meeste adviesbureaus...). Je krijgt goed betaald zolang je onderhandelt.

    Minpunten

    Gemiddeld ervaringsniveau ligt erg laag Ontwikkeling is zeldzaam Groot bedrijf met de typische nadelen (papierwerk, IT-regels)

    AKKA Technologies2018-01-04

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 474 reviews gevonden