Reviews voor ANWB | Glassdoor.nl

Reviews van ANWB

Bijgewerkt op 28 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 42 reviews gevonden

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
ANWB CEO Frits van Bruggen
Frits van Bruggen
17 Beoordelingen
  1. "Was oke"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marcom in Eindhoven
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ANWB voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ruimte en middelen om dingen te doen

    Minpunten

    Te log, alles duurt lang

    ANWB2019-08-28
  2. "Mooie organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ANWB voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werksfeer - arbeidsvoorwaarden - collegiale sfeer - vereniging

    Minpunten

    Snelheid van doorvoeren grote vernieuwingen

    Advies aan management

    Vergroot veranderkracht en snelheid

    ANWB2019-08-10
  3. "Werken bij de ANWB"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Voertuighulpverlener Alarmcentrale Zakelijke Markt Buitenland in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij ANWB

    Pluspunten

    Werksfeer | Het bevorderen van communicatievaardigheden | Verantwoordelijkheid | Onafhankelijkheid | Zakelijk | Professionaliteit

    Minpunten

    Ik kan persoonlijk op géén minpunten komen

    Advies aan management

    Tijdens de twee weken opleiding, wat meer LIVE calls als voorbeeld gebruiken voor een breder inzicht van het werk dat inwerkers te wachten staat.

    ANWB2019-07-20
  4. "Goede werkgever, minder leuke baan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Voertuighulpverlener Alarmcentrale 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij ANWB gewerkt

    Pluspunten

    Ik heb een leuke tijd gehad bij de ANWB Alarmcentrale in het buitenland. De collega's waren ongelooflijk gezellig. De ANWB is een goede werkgever die het welzijn van zijn werknemers serieus neemt en een eerlijk salaris biedt. Je krijgt veel waardering, wat bij andere telefoonbanen juist vaak ver te zoeken is. Een bonus als je weinig ziek bent (dat werkt motiverend) en een prima contract. De ANWB is een... vriendelijk bedrijf.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Ik vond het werk zelf niet leuk genoeg. Leden van de ANWB zijn vaak ondankbaar ondanks je hulpverlening, je moet dus een olifantenhuid hebben om met de stress om te gaan. Weinig doorgroeimogelijkheden bij de Alarmcentrale.

    Advies aan management

    Wijs goed presterende voertuighulpverleners op interne vacatures - buiten de alarmcentrale.

    ANWB2019-06-22
  5. "Adviseur Kwaliteit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Adviseur in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ANWB voor 10 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden op diverse werkvelden van hulpverlening, vakanties boeken , verzekeren, ledenhulp tot en met reisgidsen samenstellen

    Minpunten

    Weinig verloop in personeel en kan daarmee log zijn in nodige veranderingen.

    Advies aan management

    Koester je loyale medewerkers maar waardeer jonge werknemers die je de nodige vernieuwing kunnen bieden

    ANWB2019-05-01
  6. Nuttig (1)

    "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Developer in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij ANWB voor 5 jaar

    Pluspunten

    38 vrije dagen, vrijheid, ervaren collega's

    Minpunten

    Rommelig, veel externe medewerkers, groot verloop

    ANWB2018-11-19
  7. "moderne werkgever in de reiswereld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij ANWB voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    moderne scope op de reisindustrie; grote achterban van leden; visie op toekomst

    Minpunten

    door gelaagdheid soms wat minder snel in beslissingen

    ANWB2018-09-29
  8. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Voertuighulpverlener Alarmcentrale in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij ANWB voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Fijne teamcultuur en interessant meervoudig aanbod op de alarmcentrale

    Minpunten

    Zeer varierende uren en slechte doorgroeimogelijkheden op de alarmcentrale

    Advies aan management

    Bouwen aan een betere structuur om medewerkers binnen het bedrijf te laten groeien.

    ANWB2018-09-02
  9. Nuttig (1)

    "Het ANWB App Center, een verfrissende, dynamische en jonge afdeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Scrum Master in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ANWB voor 5 jaar

    Pluspunten

    Inspirerend leiderschap, transparantie in missie en visie, uitdagend, werken met de nieuwste technieken, maatschappelijk verantwoord. Veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

    Minpunten

    Voor optimale creatie van business value zal de samenwerking tussen de IT-afdelingen en businesslines nog verbeterd kunnen worden. Door afhankelijkheden buiten de Scrum Teams levert het opleveren van nieuwe features helaas nog wel eens vertraging op.

    Advies aan management

    Business Agility binnen de gehele ANWB meer onder de aandacht brengen. Meer autonomie voor de Scrum Teams.

    ANWB2018-08-09
  10. "Ze gaan niet voor niets al 135 jaar mee"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Developer in het App Center in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ANWB

    Pluspunten

    - Innovation Friday!! - Zeer vriendelijke werkgever - Ondanks de grootte van de organisatie, wil de organisatie wel vooruit en blijft innoveren - Zeer veelzijdige werkgever - Veel opleidings mogelijkheden - Veel innovatie, vooral bij het App Center

    Minpunten

    - Sommige managers lopen nog een paar jaar achter op de rest van de organisatie w.b. begrip van Agile. Gelukkig worden het er steeds minder. - App Center mist soms autonomie (omdat het onderdeel uit maakt van het geheel)

    ANWB2018-08-09
Er zijn 42 reviews gevonden
</>Embed