Reviews voor Abbott | Glassdoor.nl

Reviews van Abbott

Bijgewerkt op 14 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 382 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
72%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Abbott CEO Rehan A Khan
Rehan A Khan
98 Beoordelingen
  1. "Great organisation and provides you steps to climb up if you exhibit your best skills."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Area Business Manager in Chandigarh
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Abbott voor 5 jaar

    Pluspunten

    Good Salary, Career opportunity and stable job

    Minpunten

    I have not came acroaa any

    Advies aan management

    Keep doing the good job

    Abbott2019-06-13
  2. "Research Experience at Abbott formally St Jude Medical"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Senior Clinical Research Manager in Atlanta, GA

      Ik heb voltijdgewerkt bij Abbott voor meer dan 8 jaar

      Pluspunten

      multiple divisions in the company

      Minpunten

      very large company , the division in Atlanta was isolated

      Abbott2019-06-12
    • Nuttig (1)

      "Sales in critical care segment portfolio"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik heb voltijd gewerkt bij Abbott

        Pluspunten

        Strong presence in Market in critical care

        Minpunten

        Nothing if you are hard worker and sincere

        Advies aan management

        Good , supportive, experienced, strong and ethical

        Abbott2019-06-04
      • "Tech Spe"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk voltijd bij Abbott

        Pluspunten

        Interesting Great Team Lots of learning opportunities

        Minpunten

        Location is not the best

        Abbott2019-06-04
      • "Professional sales officer"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht

        Ik heb voltijd gewerkt bij Abbott

        Pluspunten

        Good place for proper candidates

        Minpunten

        Sales targets on unrealistically high and can be achieved with huge works

        Advies aan management

        Nil

        Abbott2019-06-04
      • "Feeling happy to enjoy my comments"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Operator1 in Plymouth, MN
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb voltijd gewerkt bij Abbott voor minder dan een jaar

        Pluspunten

        Abbott is the only where you can feel comfortable and you can build your career Team work learning new skills It doesn't take too long to be a full time employee I was working there around one year and now I'm willing to go back soon Abbott G Plymouth MN Thanks for your help

        Minpunten

        Abbott is a big company it works all the world where ever you go you can enjoy your company

        Advies aan management

        I would like to share my idea You are helping different family That means we are saving life together That is why I gave five star

        Abbott2019-06-01
      • "Therapy Business Manager"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - TBM in New Delhi
        Niet aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik voltijd gewerkt bij Abbott voor meer dan 1 jaar

        Pluspunten

        Abbott is very professional company good employee policy.

        Minpunten

        Salary Increament Promotion Process is not fair Culture is not good

        Abbott2019-06-14
      • "Toxic Work Environment"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - CRA in Saint Paul, MN
        Niet aanbevolen

        Ik heb voltijd gewerkt bij Abbott

        Pluspunten

        Salary and benefits are the only good thing at this company, but that is not enough to make talent stay.

        Minpunten

        No training, poor leadership, playing favorites in the department, no tenure in co-workers because people don't stay.

        Advies aan management

        Clean house in the Tendyne department

        Abbott2019-06-11
      • "Very good compny in pharma"

        SterSterSterSterSter
          Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

          Ik werk voltijd bij Abbott

          Pluspunten

          Culture is excellent, also helpfull work

          Minpunten

          No anything down in abbott

          Abbott2019-05-18
        • "Associate"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Huidige werknemer - Supply Chain in Bombay
          Aanbevolen
          Positief vooruitzicht
          Goedkeurende mening over directeur

          Ik werk voltijd bij Abbott voor 8 jaar

          Pluspunten

          Good company for working

          Minpunten

          • Over seven months demonstrated experience in warehouse management with distinguished strengths in employee and shipment management

          Abbott2019-05-10
        Er zijn 382 reviews gevonden