Reviews voor Achmea | Glassdoor.nl

Reviews van Achmea

Bijgewerkt op 25 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 76 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
48%
Waardeert directeur
Achmea CEO Willem van Duin
Willem van Duin
32 Beoordelingen
  1. "JZ"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Achmea

    Pluspunten

    Flexibel, omvangrijk, lokale speler, vrijheid

    Minpunten

    Zelf verantwoordelijk voor eigen ontwikkeling (overigens juist positief)

    Achmea2019-06-05
  2. "Werken bij Achmea"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Scrum Master in Tilburg
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Achmea voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel opleidingmogelijkheden, intern veel mogelijkheden tot doorgroeien of horizontaal verplaatsen.

    Minpunten

    Sfeer binnen het bedrijf is té prestatiegericht en vanwege de aanhoudende ontslagrondes is iedereen alleen bezig met zijn eigen hachje, geen prettige sfeer

    Advies aan management

    Meer aandacht voor wat de aanhoudende ontslagrondes met mensen en cultuur doet.

    Achmea2019-05-23
  3. "Afhankelijk van bedrijfsonderdeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Apeldoorn
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Achmea voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Opleidingsmogelijkheden Veel verschillende functies, dus horizontale en verticale doorstroming mogelijk

    Minpunten

    cultuur is erg afdeling afhankelijk, niet overal een open en transparante cultuur Veel bezuinigingen, dus niet echt baan zeker (afhankelijk van de plaats in de organisatie waar je gaat werken)

    Advies aan management

    Ben open en transparant en geef iedereen gelijke kansen.

    Achmea2019-03-27
  4. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Jurist C in Leiden

    Ik werk voltijd bij Achmea voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexibele werkgever, mogelijkheden om meer of minder te werken

    Minpunten

    Zeer blauwe organisatie, nauwelijks uitjes en/of borrels

    Advies aan management

    Sneller innoveren

    Achmea2019-03-11
  5. "Achmea degelijke werkgever met moderne arbeidsvoorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Achmea

    Pluspunten

    Achmea kent vele divisies/afdelingen die het mogelijk maken jezelf breed te ontwikkelen.

    Minpunten

    Binnen Achmea heerste een klassieke managementstijl waardoor besluitvorming stroperig kan zijn.

    Achmea2019-03-02
  6. "Prima"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Achmea

      Pluspunten

      Uitdaging en doorgroeimogelijkheden zijn er

      Minpunten

      Je word in het diepe gegooid

      Achmea2019-02-13
    • "Prima, ondanks nodige reorganisaties"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Applicatie Manager in Apeldoorn
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Achmea voor 3 jaar

      Pluspunten

      Flexibel werken 4*9 kunnen werken Opleidingsmogelijkheden Goed salaris

      Minpunten

      Onzekerheden qua baan Bureaucratische processen Doorgroeien kan wat langer duren

      Advies aan management

      Minder op save willen spelen, pragmatischer handelen

      Achmea2019-02-13
    • "Mooi bedrijf, wel veel procedures en heilige huisjes"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - IT domein architect in Apeldoorn
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Achmea voor 10 jaar

      Pluspunten

      Je kunt jezelf goed ontwikkelen en er zijn tal van faciliteiten die je hierbij kunt gebruiken. Salaris is prima Extra's worden wel minder, maar zijn nog steeds prima (13e maand, zelf kiezen of je meer of minder wilt werken of vakantiedagen wilt bijkopen, fietsregeling, reiskosten, etc.. Mooie werkomgeving Leuke collega's Flexibel Thuiswerken

      Minpunten

      Te veel en onduidelijke processen (je loopt vaak vast en weet niet wie waar over gaat) Te veel micro management en teveel management lagen. Onduidelijke governance structuur Buisiness en IT werken niet goed genoeg samen. Dure lunches!!!

      Advies aan management

      Zorg ervoor dat niet alle beslissingen op directieniveau genomen worden. Probeer budgetten bij de verschillende deliveryteams te leggen en stel duidelijke targets aan de senior managers, i.p.v. al het budget centraal.

      Achmea2019-01-31
    • "sales manger"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Sales Manager in Wassenaar
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk deeltijd bij Achmea voor 10 jaar

      Pluspunten

      Super leuk bedrijf om voor te werken

      Minpunten

      Geen ik vind dat het een prima bedrijf is

      Advies aan management

      Geen, ga zo door

      Achmea2019-01-03
    • "Prima bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Financiële administratie analyses in Utrecht
      Aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Achmea voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Goede CAO, werkdruk, collegiale sfeer

      Minpunten

      de ambitie gaat soms de kennis vooruit

      Achmea2018-12-13
    Er zijn 76 reviews gevonden