Reviews voor Adyen | Glassdoor.nl

Reviews van Adyen

Bijgewerkt op jul 2, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.5
92%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Adyen CEO Pieter van der Does
Pieter van der Does
36 Beoordelingen
  1. "Ongelovelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Adyen

    Pluspunten

    Open werk sfeer, alles is bespreekbaar en initiatief wordt aangemoedigd. Ik ben positief verbaast over de positiviteit en hoe snel er geschakeld kan worden. Er is veel vertrouwen onderling.

    Minpunten

    Veel vertrouwen en vrijheid kan ervoor zorgen dat dat je uit jezelf meer uren maakt dan waar je voor tekent. Maar dit heb je volledig zelf in de hand.

    Adyen2019-07-02
  2. Nuttig (1)

    "Adyen bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Adyen

    Pluspunten

    Adyen is een zeer autonome werkomgeving

    Minpunten

    Beperkt aanbod 'formal learning' voor professionele ontwikkeling

    Adyen2018-12-09
  3. Nuttig (3)

    "account manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Account Manager 

    Ik heb gewerkt bij Adyen voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    -nice people and colleagues, -very warm and cozy working environment -different type of lunch

    Minpunten

    -under paid for the industrial standard

    Adyen2017-05-02
  4. Nuttig (4)

    "Werkstudentschap bij Adyen: erg leerzaam!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Werkstudentschap in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Adyen

    Pluspunten

    Interessante doorgroeimogelijkheden, Egalitaire sfeer, no-nonsense

    Minpunten

    In deze functie zou het interessant zijn als er meer overlegd wordt binnen het team.

    Advies aan management

    Laat Risk & Compliance meer kennis met elkaar delen

    Adyen2015-08-19
  5. "Geweldig bedrijf, geweldige mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Adyen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Erg veel vrijheid. - Van begin af aan veel verantwoordelijkheid. - Collega's zijn fantastisch. - Geweldige feestjes.

    Minpunten

    - Geen focus op persoonlijke ontwikkeling. - Geen begeleiding omtrent het doen van je werk. - Niet erg gefocust op feedback.

    Advies aan management

    Meer training aanbieden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Adyen2019-06-20
  6. "Erg fijn bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Adyen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Geweldige cultuur, veel mogelijkheden om je eigen carrière te laten groeien. Flexibele werkuren, geweldig managementteam. Goede compensatie.

    Minpunten

    Ik ben hier als junior begonnen wat een uitdaging was omdat je je eigen carrière moet maken.

    Advies aan management

    Ga zo door en focus wat meer op juniors om ze te helpen met leren en groeien.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Adyen2019-06-20
  7. "Geweldige werkomgeving voor creatieve ingenieurs"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Adyen

    Pluspunten

    - Veel vrijheid in waar je aan wilt werken. - Uitwisselingsprogramma's met vestigingen in het buitenland. - Geweldige mensen en sfeer - Geen vaste kantooruren. "Krijg je werk gedaan"-houding.

    Minpunten

    - De vrijheid kan beangstigend zijn voor mensen die verteld moet worden wat ze moeten doen. - Door meegaandheid en beveiliging is het moeilijk om de nieuwste technologie de codebase in te krijgen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Adyen2019-06-03
  8. Nuttig (4)

    "Productontwikkeling op hoog tempo, fantastische sterke cultuur."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Adyen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Het bedrijfscultuur is heel sterk: geen hiërarchie, in hoog tempo nieuwe producten ontwikkelen, hoog opgeleide en leuke mensen, streng wervingsbeleid. De Ayden-formule bevalt me: 1. We bouwen in het belang van alle kooplieden (niet slechts één) 2. We nemen goede beslissingen om een ethisch bedrijf te bouwen en te zorgen voor duurzame groei voor onze kooplieden 3. We lanceren snel en perfectioneren onderweg 4.... Winnen is belangrijker dan ego; we werken als een team - tussen culturen en tijdzones. 5. We schuilen niet achter een email, we pakken de telefoon. 6. We zijn direct zonder ongemanierd te zijn. 7. We betrekken verschillende soorten mensen om onze ideeën te verscherpen. 8. We creëren ons eigen pad en zullen niet worden tegengehouden door 'stewards'.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Momenteel geen veranderingen nodig.

    Advies aan management

    Blijf toegankelijk, behoud het strenge wervingsbeleid en blijf, zoals je nu doet, zoveel mogelijk betrokken bij de (dagelijkse) gang van zaken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Adyen2019-05-02
  9. Nuttig (3)

    "Geweldige plek voor starters"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Zakelijke ondersteuning in Amsterdam
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Adyen voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Slimme mensen Geweldige sfeer op kantoor Interessante projecten en dynamisch werk Behulpzame en bereikbare bestuursleden Steile leercurve

    Minpunten

    Vergoeding aan de onderkant Niet behulpzame HR Slechte loopbaanontwikkeling en gebrek aan transparantie over promoties Kantoorpolitiek Managers hebben geen leiderschap.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Adyen2019-05-12
  10. "Operational Support Specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Adyen

    Pluspunten

    Bedrijfscultuur, jonge omgeving en fijne balans tussen werk en ontspannende activiteiten.

    Minpunten

    Gebrek aan mogelijkheden om carrière te maken en talent wordt niet goed behouden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Adyen2019-05-16
Er zijn 76 reviews gevonden