Reviews voor Aegon | Glassdoor.nl

Reviews van Aegon

Bijgewerkt op 10 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.1
42%
Aanbevelen bij een kennis
59%
Waardeert directeur
Aegon Chairman of the Executive Board and CEO Alexander R. Wynaendts
Alexander R. Wynaendts
69 Beoordelingen
  1. "Super werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketeer in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Aegon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Er is veel aandacht voor de mens binnen Aegon. Veel vrijheid van handelen. Initiatief wordt verwelkomd. Goede werksfeer. Mooie kunstwerken. Het restaurant en de koffiebar in de centrale hal zijn top!

    Minpunten

    De interne politiek kan belemmerend werken; een medewerker die niet presteert, maar wel goed ligt bij het management, ondervindt hier geen gevolgen van. Veel parkeergelegenheid, maar die is heel vroeg al vol.

    Verder lezen
    Aegon2019-04-24
  2. Nuttig (1)

    "Werken bij Aegon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Aegon voor 5 jaar

    Pluspunten

    Vriendelijk, goede sfeer, goed salaris

    Minpunten

    traag, weinig carriere mogelijkheden, niet iedereen is even talentvol

    Verder lezen
    Aegon2019-08-10
  3. "Nedasco"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Aegon

    Pluspunten

    - autonomiteit - B2B - SaaS - Open bedrijfscultuur - Actieve PV

    Minpunten

    - Laag salaris - Gebrek aan leiderschap - Onduidelijke strategie

    Aegon2019-03-18
  4. "Prettige werkgever en werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Risk Analyst in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Aegon voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede werk privé balans Fijne werkethiek

    Minpunten

    Weinig leuke sociale activiteiten Ook niet leuk gelegen in Mariahoeve.

    Aegon2019-02-23
  5. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Aegon

    Pluspunten

    Prima primaire en secundaire voorwaarden

    Minpunten

    Decentrale organisatie bemoeilijkt cross domain activiteiten

    Aegon2019-02-12
  6. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Aegon voor 3 jaar

    Pluspunten

    Je krijgt veel vrijheid en ruimte om je functie te vervullen.

    Minpunten

    Werkdruk kan hoog liggen. Is een groot bedrijf, interne communicatie tussen afdelingen verloopt niet altijd even soepel.

    Aegon2019-01-09
  7. "-"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Aegon

    Pluspunten

    prima werkgever, vriendelijke mensen en sfeer

    Minpunten

    executie versnelling is hard nodig

    Aegon2018-11-08
  8. "Klantenservice"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Klantenservice in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Aegon gewerkt

    Pluspunten

    Geweldige tijd gehad. Goed georganiseerd, zorgen voor de juiste handvatten

    Minpunten

    Niet veel mogelijkheden om klant van a tot z te helpen. Er is altijd die druk niet te lang.

    Verder lezen
    Aegon2018-06-10
  9. "Goede werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Aegon

    Pluspunten

    Goede voorwaarden Goede sfeer en collegas

    Minpunten

    Qua bedrijsactiviteiten is er ruimte voor verbetering

    Aegon2018-02-28

    Reactie van Aegon

    March 5, 2018Social Media Manager

    Dank je voor je feedback, dat is heel fijn om te horen. We zijn benieuwd naar mogelijke verbeterpunten in onze dienstverlening. Als je hierover wilt sparren, kun je via Twitter/Facebook/LinkedIn of Instagram contact opnemen met Aegon Nederland. Alvast bedankt!

    Verder lezen
  10. "Commercieel servicemedewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Commercieel Servicemedewerker in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Aegon voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goede pensioenvoorzieningen Korting ziektekostenverzekering korting op verzekeringen van Aegon

    Minpunten

    Groot bedrijf, niet altijd persoonlijk. Hoge werkdruk

    Aegon2017-10-18

    Reactie van Aegon

    October 27, 2017Social Media Manager

    Als een van de grootste pensioenuitvoerders van Nederland regelen we dagelijks het pensioen van onze klanten. Maar net zo belangrijk vinden we het pensioen van onze medewerkers. Als je bij ons komt werken, bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op. Naast het harde werken vinden we gezelligheid en plezier op de werkvloer ook enorm belangrijk. Er heerst bij ons dan ook een informele werksfeer. Zo kun je bijvoorbeeld je collega’s altijd om hulp vragen bij problemen. Bedankt voor je review, we wensen je heel veel succes in de toekomst!

    Verder lezen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 226 reviews gevonden