Reviews voor Airbnb | Glassdoor.nl

Reviews van Airbnb

Bijgewerkt op 14 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 731 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
69%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
Airbnb CEO Brian Chesky
Brian Chesky
523 Beoordelingen
  1. "Heel leuk bedrijf met mega veel potentie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Airbnb voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Jong ambitieus team met een gigantisch potentieel in de markt. Volledige ruimte voor eigen input en zeer goede doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Momenteel nog geen oudere ervaren managers, maar die worden as we speak aangenomen.

    Advies aan management

    Keep it going like this!

    Airbnb2017-06-30
  2. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Manager in Mexico City
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Airbnb voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Smart, innovative people to work with

    Minpunten

    Could invest in better offices

    Airbnb2019-06-15
  3. "Great place"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Crew Resource Manager in Montréal, QC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Airbnb voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Fun, youthful, gym, great staff, help center

    Minpunten

    Drive my own car, not enough breaks, commission based ,

    Airbnb2019-06-13
  4. "Fresher"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Fresher in New Delhi

      Ik werk voltijd bij Airbnb voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      It's good opportunity to work with airbnb

      Minpunten

      It's happy place to work with airbnb

      Airbnb2019-06-13
    • "Enriching work environment"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Operations Manager in San Francisco, CA
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Airbnb voor 3 jaar

      Pluspunten

      Commitment, dedication and innovation is incredible at Airbnb. Everyone works together to build a trusted community and sees any mistakes along the way as an opportunity to grow and learn. Such an enriching work environment!

      Minpunten

      Often decision makers are lacking and work/life balance can be challenging.

      Advies aan management

      Take more specific action on employee feedback. Often survey results are similar year by year.

      Airbnb2019-06-11
    • Nuttig (1)

      "Market Manager"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Market Manager in Bombay
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij Airbnb voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      - There is a work life balance - Good working environment

      Minpunten

      - Lack of growth opportunities

      Advies aan management

      - If possible, change or give new roles to employees after every 2 hrs

      Airbnb2019-06-04
    • Nuttig (23)

      "Great perks, pay, and people"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Software Engineer in San Francisco, CA
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Airbnb voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Most people are extremely nice and driven at Airbnb. You can really find whatever you are looking for in a team. The tech stack is a priority for the company, which makes the company a great place to work as an engineer. We have tech talks at the office, open source projects, stipends to attend conferences, etc. We encourage novel/optimal technical solutions even when the project may take more time, and we (at...

      Meer weergeven

      Minpunten

      Office politics can be frustrating Designers have too much power and many don't know how to build UX or be on top of projects The quality of engineers is highly variable

      Advies aan management

      1. Let go of more engineers who aren't meeting expectations - they are difficult to work with and continuing to play nice is a lose-lose situation for both parties involved. It hurts our brand, wastes money, and lowers the quality of our product. I think we also need to revisit our interview process to make it more fair and filter out more low quality engineers. 2. Being kind ("Be a host", etc.) does not need to translate...

      Meer weergeven
      Airbnb2019-03-13
    • "Ok"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik heb voltijd gewerkt bij Airbnb

        Pluspunten

        environment, multicultural, fast learning, schedules

        Minpunten

        salary upgrade, better conditions, more space

        Airbnb2019-06-11
      • "Associate"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Associate 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Airbnb voor meer dan een jaar

        Pluspunten

        Best working enviornment ever had

        Minpunten

        Salary Cons, they don` t really care china foundational employee comparing with others

        Airbnb2019-05-27
      • "Great company to work for"

        SterSterSterSterSter
          Voormalige werknemer - Customer Service Representative 

          Ik heb voltijd gewerkt bij Airbnb

          Pluspunten

          Great colleagues and atmosphere. Highly recommend

          Minpunten

          Give more chances to people to develop

          Airbnb2019-05-19
        Er zijn 731 reviews gevonden