Reviews voor Airbnb | Glassdoor.nl

Reviews van Airbnb

Bijgewerkt op 22 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 916 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
70%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Airbnb CEO Brian Chesky
Brian Chesky
620 Beoordelingen
  1. "Top bedrijf om voor te mogen werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik gewerkt bij Airbnb voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Zeer gedreven bedrijf. Geeft om werknemers en dat zie je terug heel veel zaken. Veel vrijheid en leuke extra's.

    Minpunten

    Vanwege enorme groei en wisselende prioriteiten is er onzekerheid over baanperspectief. Adapterend vermogen gewenst en nodig.

    Advies aan management

    Try to keep driven people on board regardless of the form they are hired

    Airbnb2017-10-19
  2. "Heel leuk bedrijf met mega veel potentie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Airbnb voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Jong ambitieus team met een gigantisch potentieel in de markt. Volledige ruimte voor eigen input en zeer goede doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Momenteel nog geen oudere ervaren managers, maar die worden as we speak aangenomen.

    Advies aan management

    Keep it going like this!

    Airbnb2017-06-30
  3. "Great company"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Software Engineer 

    Ik werk voltijd bij Airbnb

    Pluspunten

    + People have great intention + The company grows fast so there are lots of opportunities opening up

    Minpunten

    - Chaotic organization structures sometimes

    Airbnb2019-08-23
  4. "Media producer"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Media 

    Ik werk bij Airbnb

    Pluspunten

    Culture, work culture, people, food

    Minpunten

    None at this time I can consider

    Airbnb2019-08-20
  5. "Great supportive culture, fast growth, lots of career opportunities"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Training Program Manager in San Francisco, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Airbnb

    Pluspunten

    Employee benefits are great, Airbnb credits is a cool perk, HQ office is nice environment to work in

    Minpunten

    Really young employees, lots of entitlement with tons of room to grow and develop

    Airbnb2019-08-19
  6. Nuttig (1)

    "Cleaning"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    Huidige werknemer - House Cleaner in Boston, MA
    Aanbevolen

    Ik werk deeltijd bij Airbnb voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Hardworking, responsible, well disciplined, organized, loyal.

    Minpunten

    Detailed, Perfectionist, Take a lot of responsibility, Arrangement, Being helping a lot.

    Airbnb2019-08-14
  7. "Free food"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Cook in San Francisco, CA
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Airbnb gewerkt

    Pluspunten

    Free food and good hours

    Minpunten

    The bathrooms are very small

    Advies aan management

    Keep it free to all

    Airbnb2019-08-10
  8. "Trips Intern"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Intern 

    Ik heb gewerkt bij Airbnb

    Pluspunten

    great benefits and great working culture

    Minpunten

    could be better pay, could have more structure for progression

    Airbnb2019-08-08
  9. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Airbnb voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Best culture, management and growth

    Minpunten

    None! It’s a great place to work.

    Airbnb2019-08-07
  10. "Great starting position... Not great advancement opportunity"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Community Organizer in South San Francisco, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Airbnb voor 3 jaar

    Pluspunten

    Perfect for those who like to travel and have a flexible schedule. Free food, great benefits, wonderful work culture. Plenty of chances to work cross functionally outside of the Public Policy department

    Minpunten

    Upward mobility is nearly impossible for this role. In 4 years, only 3 people have been promoted from this position into a more senior position.

    Airbnb2019-08-03
Er zijn 916 reviews gevonden