Reviews van Albert Heijn

Bijgewerkt op Jul 29, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

947 van meer dan 1,309 reviews gevonden

3.8
75%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Albert Heijn CEO Wouter Kolk
Wouter Kolk
250 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Goed salaris en arbeidsvoorwaarden gezellig(in 95 reviews)

  • "Goed betaald, Fijne werk omgeving(in 72 reviews)

  • Minpunten
  • "soms is het werk wel een beetje vies(in 31 reviews)

  • "soms overwerken vanwege teamleider bijv(in 30 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Prettige cultuur

      Jun 28, 2021 - Kassamedewerker in Enschede
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werkomgeving om in te werken

      Minpunten

      korte werktijden is voor een student soms te weinig

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Erg goede werksfeer

      Jul 28, 2021 - Verkoopmedewerker 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      erg goede werksfeer leuke collega's weinig stress prima kerstpakket fijne aansturing

      Minpunten

      salaris kan beter hadden moeite om te geloven dat ik ziek was, terwijl dit wel zo was.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden

      Jul 23, 2021 - cassiere b 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      weinig inclusie van cassiere's b bij management rollen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Voormalige werknemer

      Leuke werkgever, wel erg comemrcieel

      Jul 22, 2021 - Data Scientist in Zaandam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Techniek, sfeer, data, borrels, spark

      Minpunten

      reistijd, commerciele club (alles gaat om euros, niet maatschappelijk)

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Super werkplek!

      Jul 21, 2021 - Cassiere in Someren
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's, prettige werktijden, goed salaris.

      Minpunten

      Soms moet ik lange shiften draaien

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer

      5 jaar werkervaring

      Jul 18, 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vertrouwen vanuit tl, flexibel met tijden als t even niet uitkomt

      Minpunten

      Soms een beetje onreele tijdsdruk

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 3.0
      Huidige werknemer

      AH

      Jul 29, 2021 - Capaciteits Planner in De Meern
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vakantie secundaire arbeidsvoorwaarden reiskostenvergoeding bonus

      Minpunten

      organisatie doorgroei macht ruimte tot groei

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Bijbaan

      Jul 7, 2021 - vakken vuller in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Verdiend goed - Flexibele werktijden - Vriendelijke collegas - Weekend werk - Makkelijk extra shifts oppakken

      Minpunten

      - Moeilijk vervanging regelen voor shifts - Ziek melden gaat niet altijd makkelijk - Pro actief achter uren aangaan die je extra gewerkt hebt anders wordt je niet uitbetaald - Vaak overwerken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      De werksfeer

      May 23, 2021 - Casiere B in Leeuwarden
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Je loon is een pluspunt hierin krijg je vaak meer geld per uur, daarnaast krijg je veel ervaringen mee die je helpen in je ontwikkeling. Daarnaast is de communicatie met jouzelf en de Albert Heijn altijd goed van hun geweest en weet je wanneer je moet werken, wat er van je wordt verwacht en wat voor dienst je draait. Je kan je ook binnen het bedrijf door ontwikkelen, je moet hier wel zelf initiatief in nemen.

      Minpunten

      Van je eigen creativiteit en innovativiteit wordt niet vaak gebruik gemaakt. Ook worden promoties lang uitgesteld en wordt je vaak op plekken gezet die nog niet in je functieomschrijving staan. Wanneer je op een afdeling wordt geplaatst zonder opleiding moet je ook beloond worden met meer salaris

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Voormalige werknemer

      Prima werkgever

      Jul 12, 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibel qua uren, prima salaris, goede sfeer

      Minpunten

      Relatief korte shifts, dus vaak werken voor relatief weinig uren

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 947 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Albert Heijn-werkzoekenden

    Vakkenvuller
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Assistent supermarkt manager

    Werkt u bij Albert Heijn? Deel uw ervaringen

    Albert Heijn logo
    of