Albert Heijn werknemer reviews over "overwerken"

Bijgewerkt op Dec 3, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

30 van meer dan 1,404 reviews gevonden

3.8
73%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Albert Heijn CEO Wouter Kolk
Wouter Kolk
344 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Goed salaris en arbeidsvoorwaarden gezellig(in 95 reviews)

  • "Goed betaald, Fijne werk omgeving(in 72 reviews)

  • Minpunten
  • "soms is het werk wel een beetje vies(in 31 reviews)

  • "soms overwerken vanwege teamleider bijv(in 30 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over overwerken

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Voormalige werknemer

      Het is leuk

      Oct 29, 2020 - Anonieme werknemer in Arnhem
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuk om te werken met je collega's en je krijgt goed betaald

      Minpunten

      in het begin moet je flink overwerken, omdat je niet gelijk alle schappen kan vinden.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuke tijd

      Dec 3, 2020 - Vakkenvuller 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellige collega's en leuke werksfeer. Goed baantje als je net 15 bent en ergens wil werken.

      Minpunten

      Korte werktijden dus van 5-7, maar 2/3 uurtjes iedere keer. Ook vaak onbetaald een half uur tot een uur overwerken. Naast dit wel zeer leuke plek.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuk bedrijf, leuke mensen

      Oct 21, 2020 - Vakkenvuller in Leeuwarden
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      -Goed salaris en leuke collega's -

      Minpunten

      Soms overwerken en soms niet worden ingepland

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Leerling (voormalig)

      goede werkgever

      Oct 18, 2020 - Student in Leiden
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      prima salaris en werktijden ook

      Minpunten

      af en toe overwerken enzo

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 1.0
      Huidige contractwerker, meer dan 1 jaar

      slechte behandeling

      Nov 1, 2020 - Vulploegmedewerker in Leiderdorp
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      je krijgt geld meer opreccht niet

      Minpunten

      slecht behandeld, geen flexibiliteit getoont, je mag niet weg voor een ziekenhuisafspraak maar moet gewoon overwerken, als er iets ergs is gebeurd boeit het niemand wat: familie lid overleden zelf even vervaning regelen er wordt geschreeuw het is nooit goed

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 4.0
      Huidige werknemer

      Goed

      Jul 27, 2020 - Vakkenvuller in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goed salaris en fijn werk

      Minpunten

      soms overwerken vanwege teamleider bijv

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 1.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Absoluut niet aan te raden

      Aug 20, 2020 - teamleider productie in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Marktconform salaris (maar of je daar blij mee moet zijn)

      Minpunten

      - Onvoldoende training - Toxic omgeving (zowel door top- en middenmanagement en collega's) - Hoge werkdruk: focus op brandjes blussen i.p.v. voorkomen - Veel overwerken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 1.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Slechte ervaringen

      Aug 16, 2020 - Vakkenvuller/Kassi re in Assen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's op de teamleiders na

      Minpunten

      Teamleiders zijn erg vervelend ze beweren wat er in het cao staat niet klopt, ik krijg soms te weinig of geen pauze wanneer ik het moet krijgen. Ik moet overwerken en krijg het soms niet eens uitbetaald. Krijg constant gezeik over me heen over kleine dingen zelfs na werktijd over wat je doet en de dingen die je goed doet dat word nooit erkent. Geen doorgroeimogelijkheden voor mij, wat nergens op slaat want ik bedoel kassiere b is niet zoveel moeilijker en als ik echt incapabel was dan zou ik er niet meer werken.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4.0
      Voormalige werknemer

      Goed

      May 11, 2020 - Vakkenvuller 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      gezellige collega’s, prima bijbaantje opzich

      Minpunten

      gebeurt wel vaker dat je moet overwerken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      De perfecte scholierenbaan

      Mar 2, 2020 - Vakkenvuller en groenteman in Voorhout
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goed salaris, prima uitbetaald, leuke collega's en goede teamleiders.

      Minpunten

      Soms moest je onbetaald overwerken, maar merendeel van de tijd werd je gewoon goed betaald.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 30 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Albert Heijn-werkzoekenden

    Vakkenvuller
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Assistent supermarkt manager

    Werkt u bij Albert Heijn? Deel uw ervaringen

    Albert Heijn logo
    of