Reviews voor Ambitious People Group | Glassdoor.nl

Reviews van Ambitious People Group

Bijgewerkt op 28 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.9
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Ambitious People Group CEO Dennis Grefkens (no image)
Dennis Grefkens
12 Beoordelingen
  1. "Ambitious partij!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digital Product Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    Snel groeiend, ambitious, fun, internationaal

    Minpunten

    Work hard, play hard, sales gericht

    Ambitious People Group2019-08-28
  2. "Mijn eerste 3 maanden bij Ambitious People Group."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    Na 3 maanden gewerkt te hebben bij APG besloot ik om mijn mening te delen met iedereen die twijfelt om hier te gaan werken! Naar mijn mening zijn de plusplunten van dit bedrijf: - Een sterk en persoonlijk opleidings traject waarin je begeleiding krijgt op maat en ze sterk analyseren waarin jij verbeterd kan worden. (veel persoonlijke aandacht) - Dit is geen bureaucratisch bedrijf waarin je word weggezet als... een nummertje, zowel mijn senior als mijn manager als mijn brand director staan open voor feedback en commentaar vanaf mijn kant en pakken dit ook serieus op! (je mening telt) - een fantastische bonus regeling (uncapped) in combinatie met leuke incentives & rewards. Naast de standaard regelingen zijn ze daarin ook constant bezig met extra rewards en dingen om je persoonlijk te motiveren! - Ik kom uit een organisatie waar 15 uur per dag werken normaal is en een tandarts afspraak geen geldig excuus is om 2 uur vrij te krijgen... Hier bij APG zijn ze daarin super flexibel! - Luxe werkomgeving en alles wat je nodig heb om je werk goed te kunnen uitvoeren word je aangeleverd. - Gezellige informele werksfeer - Veel doorgroeimogelijkheid zowel in salaris als in functie! - Leuke collega's

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Geen onkosten vergoeding - Mijn counterpart draagt vaak een rode pullover...

    Advies aan management

    Eugene for president?

    Ambitious People Group2018-10-11
  3. "Great company values"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    - International career opportunities - International growth - Company mission, vision and values - The people

    Minpunten

    Je moet echt de drive hebben om het bedrijf te laten groeien en ook jezelf. Daarnaast moet je absoluut geen 9-5 mentaliteit hebben

    Advies aan management

    Keep up the good work

    Ambitious People Group2017-07-20
  4. "Principal Recruitment Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    Erg leuke incentives. Net een weekend naar Marbella geweest wegens goed presteren. Verdiensten zijn erg hoog, werksfeer is top en een super locatie hartje Amsterdam

    Minpunten

    9 tot 5 mentaliteit moet je hier niet hebben als je heel veel geld wilt verdienen.

    Advies aan management

    Ga zo door

    Ambitious People Group2017-07-19
  5. "Werken bij SAM Recruitment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    - Goed opleidingstraject - Dé kans om jezelf professioneel te ontwikkel en door te groeien als starter - Leuk, jong en ambitieus team - Sterke en leuke bedrijfscultuur - Leuke uitjes en incentives, zoals: Boottocht door de Amsterdamse grachten, feestje in de A'dam Tower en lekker loungen op het Strand in Bloemendaal.

    Minpunten

    Er zijn geen minpunten te noemen.

    Advies aan management

    Er mogen meer bootfeesten op de planning!

    Ambitious People Group2017-07-19
  6. "APG; Four Life Sciences"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    Veel doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 wordt je meteen goed begeleid/getraind/gecoacht. Een jong bedrijf dat nog vol aan het groeien is. Formele werkhouding, informele werksfeer. Vele incentive's en extra's die je krijgt als beloning voor je harde inzet.

    Minpunten

    Lange werkdagen, je moet geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, maar zeer flexibel zijn.

    Ambitious People Group2017-07-18
  7. "Professionele organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    Krijgt de mogelijkheid je ambities in korte tijd na te streven. Goede werksfeer, informeel, prettige collega's en veel doorgroeimogelijkheden!

    Minpunten

    Je moet alleen geen 9-5 mentaliteit hebben.

    Ambitious People Group2017-07-13
  8. "Topbedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    Een prachtige plek om te werken. Sfeer is professioneel maar informeel. Bedrijf investeert veel in zijn werknemers. Hechte sfeer en beloning voor prestatie maakt het een geweldige plek om te werken.

    Minpunten

    De lange uren, maar daar moet je ook wel tegen kunnen als je iets wil bereiken.

    Ambitious People Group2017-07-11
  9. "LMH Engineering"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Director in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    1. Groeimogelijkheden zowel persoonlijk als zakelijk 2. De groei van de organisatie in korte tijd 3. Super leuke en ambitieuze collega's 4. Felxibel 5. Dynamisch 6. De locaties van alle kantoren (midden in het centrum) 6. Te veel om op te noemen :)

    Minpunten

    De soms wat negatieve recensies die online staan. Deze geven een verkeerd beeld van de organisatie en zijn totaal niet objectief. Jammer want mijn ervaringen met Ambitious People zijn oprecht heel erg positief.

    Advies aan management

    Keep on doing what we are doing!!!

    Ambitious People Group2017-07-10
  10. "Top Bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Ambitious People Group

    Pluspunten

    Zeer dynamisch bedrijf waar je in korte tijd erg veel kan leren. Ik zou dit bedrijf vooral aanraden bij mensen die een echte uitdaging zoeken en zelf ambitieus zijn ingesteld.

    Minpunten

    Een organisatie waar men hard werkt. Niet voor iedereen!

    Ambitious People Group2017-07-10
Er zijn 25 reviews gevonden