Reviews voor Amoria Bond | Glassdoor.nl

Reviews van Amoria Bond

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 58 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
85%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Adam Standley, Matthew Roebuck, Ian Cross
1 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Zeer salesgerichte organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Amoria Bond

    Pluspunten

    - Leuke trips naar verschillende buitenlandse bestemmingen - Bonussen die per kwartaal uitgekeerd worden - Als je een echte salestijger ben, ben je hier super op je plek en kun je snel carriere maken - Lunch clubs

    Minpunten

    Hele hoge werkdruk Bijna militaire organisatie Veel mensen gaan weg omdat de werkdruk te hoog is Alles wordt minutieus in de gate gehouden en genoteerd Geen fijne werksfeer

    Amoria Bond2018-11-15
  2. "Leuke organisatie totdat je Amoria Bond beter leert kennen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Amoria Bond voor meer dan 2 jaar

    Pluspunten

    Gezellige collega's, feestjes, incentives, bonus

    Minpunten

    Agressieve managementstijl, alleen woorden geen daden, geen eigen input, zeer top down

    Advies aan management

    Innovatie, sneller hiring process, te agressief management.

    Amoria Bond2017-09-18
  3. Nuttig (1)

    "Bezint eer gij begint by Amoria Bond"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Amoria Bond

    Pluspunten

    * Het goed indammen van eigen belang in het contract doch zodanig benoemen dat het positief overkomt. * Vertrouwen creëren en snel schakelen dat er amper tijd is om alles te laten bezinken en uiteindelijk met een wurgcontract opgescheept zitten.

    Minpunten

    * Aggressieve manier van werven door constant er bovenop te zitten en aan te geven dat de tegenpartij het snel wilt afronden. Hierdoor krijgt je niet goed de kans om alles goed uit te laten zoeken. * Tot tekenen van contract regelmatig tot dagelijks contact wat vertrouwen wekt, daarna amper te bereiken of zichtbaar als er problemen zich voortdoen. * Beloftes niet waarmaken en/of nakomen.

    Advies aan management

    * Stop met dergelijk aggressieve manier van werven en wees transparant door de voor- en nadelen benoemen. * Bekwaam personeel werven en opleiden in het verstrekken van juiste en goede informatie. * Nakomen van afspraken en gehoor geven aan problemen.

    Amoria Bond2015-09-04
  4. "Great fun"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Head of Candidate Attraction in Manchester, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Amoria Bond voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Working at Amoria Bond is fun, it's a fast paced environment with loads and loads of opportunities to develop both the business and yourself personally. If you're looking for a new opportunity and have never considered recruitment Amoria Bond could be for you!

    Minpunten

    So far there are no cons for me.

    Advies aan management

    Keep doing what you are doing!

    Amoria Bond2019-03-25
  5. Nuttig (1)

    "One Of The Best Choices Of My Life"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Amoria Bond voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - A place where you can develop yourself both personally and professionally - Great company culture with great people who work hard and are always in for a laugh - The commission scheme is incredible - You learn to make the most out of your days - You learn to run and take responsibility for your own business and network - Great guidance and mentorship, lots of time invested in trainings - Great company trips!...

    Meer weergeven

    Minpunten

    - The hours are "long" if you have a 9-5 mindset and are unwilling to put in the work necessary to achieve your goals. But if you know want you want and why you want it, this is the place for you!

    Advies aan management

    Keep fostering this positive environment as the company continues to grow. The culture is one of my favorite things about this place! More options to work remotely after working hours would be nice.

    Amoria Bond2019-01-23
  6. "Love to work for Amoria Bond"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Amoria Bond voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Great culture, positive environment, 10-step career plan, allot of training to develop yourself, lovely colleagues and nice location at the keizersgracht.

    Minpunten

    First year = investment year

    Amoria Bond2019-01-23
  7. "Review junior recruiter"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Amoria Bond

      Pluspunten

      You receive lots of training

      Minpunten

      Long days, hard work.

      Amoria Bond2019-01-23
    • "Great company to grow your skills and earnings"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Amoria Bond voor meer dan 6 jaar

      Pluspunten

      Great training program that brings a rookie from zero to proper business consultant. Good incentives that keep you going. Uncapped earning potential with a commission scheme that’s the best in the industry. Multiple career paths. Great facilities, including pool table and PS4. Special people in this company, from management, to rookies to office manager.

      Minpunten

      Culture is not for everyone if you aren’t there for materialistic gains or partying. However they do accept you for who you are. The steep growth curve does level off after a couple of years if you don’t choose the management path.

      Advies aan management

      Keep it up!

      Amoria Bond2018-11-29
    • Nuttig (4)

      "Live and Breath recruitment and you'll do great"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Amoria Bond

      Pluspunten

      The company want you to do well, they give you access to good training, get external people in for sessions and coach you as and when you need it. There are some very good recruiters who work there and they're not afraid to tell you about it. Incentives are great fun (if you get on them)

      Minpunten

      Stuck in the mindset of this is what the top biller achieved in 2010 and find it impossible to believe you cannot replicate the exact same. If management got back on the phones, they'd eat their words. KPI driven environment, old skool (call times, meetings, minimum % terms, 8-8 hours) Naturally a high turnaround of staff, once you're out... they really go to town! Low basic salary, commission will be good...

      Meer weergeven

      Advies aan management

      Review your team managers, some are there by default. Look at the work life balance in the company, shouldn't be expected to be in the office until 9pm at night. Get rid of the kids and the dead wood, focus on a good working environment.

      Amoria Bond2018-05-22
    • Nuttig (2)

      "Ambitious and supportive company"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Amoria Bond voor 4 jaar

      Pluspunten

      I am in my third year at Amoria Bond and I experienced a positive encouraging work environment, excellent atmosphere between colleagues and very good personal and professional growth opportunities. Both new employees and long term consultants are supported extensively through internal as well as external trainings by professional coaches and motivational speakers. The incentives provided are achievable and provide...

      Meer weergeven

      Minpunten

      Ambition breeds hard work and that is the case with Amoria Bond. Long work hours and some weekend work is part of the job, but on the other hand gets recognised and rewarded. The overall expectations are high, but are also well communicated before and during the on-boarding process of new employees.

      Advies aan management

      Keep up the good work!

      Amoria Bond2018-05-01
    Er zijn 58 reviews gevonden