Reviews voor Amoria Bond | Glassdoor.nl

Reviews van Amoria Bond

Bijgewerkt op Oct 31, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.4
88%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Amoria Bond Directors Adam Standley, Matthew Roebuck, Ian Cross (no image)
Adam Standley, Matthew Roebuck, Ian Cross
6 Beoordelingen
  1. "Geweldig bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Amoria Bond voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel groeimogelijkheden en ideale leerschool voor commerciele functies! Daarnaast zeer goede commissie regelingen!

    Minpunten

    Veel uren die je werkt, maar daar staat genoeg tegenover!

    Amoria Bond2019-09-12
  2. "Harde maar ook goede leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Amoria Bond voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Je leert alles over recruitment - Leuke collega's - Bonus

    Minpunten

    - werk/privé balans is minimaal

    Amoria Bond2019-10-31
  3. Nuttig (1)

    "Zeer salesgerichte organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Amoria Bond

    Pluspunten

    - Leuke trips naar verschillende buitenlandse bestemmingen - Bonussen die per kwartaal uitgekeerd worden - Als je een echte salestijger ben, ben je hier super op je plek en kun je snel carriere maken - Lunch clubs

    Minpunten

    Hele hoge werkdruk Bijna militaire organisatie Veel mensen gaan weg omdat de werkdruk te hoog is Alles wordt minutieus in de gate gehouden en genoteerd Geen fijne werksfeer

    Amoria Bond2018-11-15
  4. "Leuke organisatie totdat je Amoria Bond beter leert kennen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Amoria Bond voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Gezellige collega's, feestjes, incentives, bonus

    Minpunten

    Agressieve managementstijl, alleen woorden geen daden, geen eigen input, zeer top down

    Advies aan management

    Innovatie, sneller hiring process, te agressief management.

    Amoria Bond2017-09-18
  5. Nuttig (1)

    "Bezint eer gij begint by Amoria Bond"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Amoria Bond

    Pluspunten

    * Het goed indammen van eigen belang in het contract doch zodanig benoemen dat het positief overkomt. * Vertrouwen creëren en snel schakelen dat er amper tijd is om alles te laten bezinken en uiteindelijk met een wurgcontract opgescheept zitten.

    Minpunten

    * Aggressieve manier van werven door constant er bovenop te zitten en aan te geven dat de tegenpartij het snel wilt afronden. Hierdoor krijgt je niet goed de kans om alles goed uit te laten zoeken. * Tot tekenen van contract regelmatig tot dagelijks contact wat vertrouwen wekt, daarna amper te bereiken of zichtbaar als er problemen zich voortdoen. * Beloftes niet waarmaken en/of nakomen.

    Advies aan management

    * Stop met dergelijk aggressieve manier van werven en wees transparant door de voor- en nadelen benoemen. * Bekwaam personeel werven en opleiden in het verstrekken van juiste en goede informatie. * Nakomen van afspraken en gehoor geven aan problemen.

    Amoria Bond2015-09-04
  6. Nuttig (3)

    "Één van de beste keuzes in mijn leven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Amoria Bond

    Pluspunten

    - Een plek waar je jezelf zowel persoonlijk als professioneel kunt ontwikkelen - Geweldige bedrijfscultuur met geweldige mensen die hard werken en altijd in zijn voor een grap - De commissieregeling is geweldig - Je leert het meeste uit je dag te halen - Je leert te draaien en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen bedrijf en netwerk - Geweldige begeleiding en mentorschap, veel tijd geïnvesteerd in... trainingen - Geweldige bedrijfsuitjes! - Eerlijk gezegd voelt het kantoor aan als thuis en mijn collega's als familie. Gecombineerd met anders bijna onmogelijke financiële vooruitzichten was de keus om hier te gaan werken één van de beste keuzes in mijn leven geweest!

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Lange werktijden als je een 9-tot-5-mentaliteit hebt en niet het benodigde werk wil verrichten om je doelen te bereiken. Maar als je weet wat je wilt en waarom, is dit dé plek voor jou!

    Advies aan management

    Blijf deze positieve omgeving stimuleren als het bedrijf blijft groeien. De cultuur is één van mijn favoriete dingen van deze plek! Meer opties om op afstand te werken na werktijd zou fijn zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Amoria Bond2019-01-23
  7. "Ik werk heel graag voor Amoria Bond"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Amoria Bond

    Pluspunten

    Geweldige cultuur, positieve omgeving, 10-stappen carrièreplan, veel trainingen om jezelf te ontwikkelen, leuke collega's en leuke locatie aan de Keizersgracht.

    Minpunten

    Eerste jaar = investeringsjaar

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Amoria Bond2019-01-23
  8. "Recensie junior recruiter"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Amoria Bond

    Pluspunten

    Je krijgt veel training

    Minpunten

    Lange dagen, hard werk.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Amoria Bond2019-01-23
  9. Nuttig (1)

    "Geweldig bedrijf om je vaardigheden en verdiensten uit te breiden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Amoria Bond voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Geweldig trainingsprogramma waarmee een nieuweling vanaf niets uit kan groeien tot echte zakelijk adviseur. Goede incentives waardoor je bezig blijft. Onbeperkt verdienstenpotentieel, met een commissieschema dat het beste van de industrie is. Meerdere carrièrepaden. Geweldige faciliteiten, inclusief pooltafel en PS4. Speciale mensen binnen dit bedrijf, van management tot nieuwelingen en de office manager.

    Minpunten

    Cultuur is niet voor iedereen als je er niet bent om veel te verdienen of te feesten. Ze accepteren je er wel voor wie je bent. De steile groeicurve vlakt wel af na een aantal jaar als je niet voor management gaat.

    Advies aan management

    Doe zo verder!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Amoria Bond2018-11-29
Er zijn 63 reviews gevonden