Reviews voor BNY Mellon | Glassdoor.nl

Reviews van BNY Mellon

Bijgewerkt op 19 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
50%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
BNY Mellon CEO Todd Gibbons
Todd Gibbons
8 Beoordelingen
  1. "Een hele goede start van mijn carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountant in Breda
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij BNY Mellon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Professionele omgeving, kennis, goede begeleiding van sommige mensen

    Minpunten

    Het management is onzeker met wat zij wilt bereiken, in plaats van hogere leeftijdsgroep- weinig ruimte voor nieuwe ideeën.

    Advies aan management

    Meer salaris gebaseerd op prestaties, personeel vervangen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    BNY Mellon2014-04-16
  2. "sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BNY Mellon

    Pluspunten

    salaris, goede arbeidsvoorwaarden, locatie, collega's,

    Minpunten

    cultuur, geen werk-privé balans, hiërarchie

    BNY Mellon2017-03-20
  3. "Customer support"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij BNY Mellon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Great collegues, international, friendly company

    Minpunten

    unorganised tasks, constant changes in management

    BNY Mellon2019-03-19
  4. Nuttig (1)

    "..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij BNY Mellon

    Pluspunten

    Professional. Friendly colleagues. Lots of room and help for other functions/promotions. Good starting point in banking.

    Minpunten

    Location. Management not very approachable. Low pay for the industry

    Advies aan management

    ...

    BNY Mellon2019-01-14
  5. Nuttig (2)

    "Client Relationship Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij BNY Mellon

    Pluspunten

    find it hard to think of any

    Minpunten

    There is no significant progress offered to employees. The senior mangers can tend to pick favourites. One or two of the Senior managers have actively pushed employees out of the company. There is no training of note.

    BNY Mellon2019-01-07
  6. "Has potential"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij BNY Mellon

    Pluspunten

    Nice environment, getting up to speed with importance of work/life balance

    Minpunten

    Pay slightly behind competitors

    Advies aan management

    Increase pay

    BNY Mellon2018-11-01
  7. "Asset Servicing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Asset Servicing Officer (AIESEC Trainee) in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij BNY Mellon voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Very nice people and a nice environment, a really nice place for a start-up.

    Minpunten

    I cannot say there was something really bad..

    BNY Mellon2016-03-02
  8. "Overall good experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij BNY Mellon

    Pluspunten

    - internal learning opportunities via different programs - overall friendly working culture

    Minpunten

    - large, slow moving organisation, lots of bureaucracy - difference in culture and mentality between ex-BNY people and Mellon people (pre-merger)

    Advies aan management

    Try and make the company more dynamic and less unnecessary layers of management and level out the culture differences from BNY and Mellon.

    BNY Mellon2015-11-10
  9. "Great job, okay pay"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Custody 

    Ik werk voltijd bij BNY Mellon voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Pay is good; work from home benefits are nice. Ok health insurance.

    Minpunten

    Senior management is all over the place, constantly changing.

    BNY Mellon2019-10-20
  10. "Good Place to gain exposure"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Infrastructure Operations Specialist in New York, NY
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BNY Mellon voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Great place to be at. Since my time here I can say that it all depends on the team you are with. From my personal experience they treat you well and set high expectations. The WFH policy is amazing and it helps especially if you have a family.

    Minpunten

    Benefits could be better but I guess this is the route the industry is headed.

    Advies aan management

    Stop with all the management shifting and realignments.

    BNY Mellon2019-10-18
Er zijn 4735 reviews gevonden