Reviews voor Backbase | Glassdoor.nl

Reviews van Backbase

Bijgewerkt op 20 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.1
79%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Backbase CEO Jouk Pleiter
Jouk Pleiter
92 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling
    Nuttig (1)

    "Nieuwste technologie, vrijheid om te verkennen, nieuwe tools, veel POC's, technische collega's, geweldig leermateriaal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Kwaliteitsborging Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Backbase voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    1. Nieuwste Hot Technology - inclusief Java Spring 2. Vrijheid om nieuwe hulpmiddelen en technologie te verkennen. 3. Mindset met oog op beveiliging tijdens het ontwikkelen van applicaties 4. Veel POC's om te bereiken voor een betere aanpak 5. Technische collega's helpen elkaar 6. Geweldig leermateriaal 7. Trainingen intern en extern 8. Gemeenschap en aansluiting - veel blootstelling 9. Geweldige documentatie 10. Samenwerking tussen collega's en afdelingen 11. Snel te afleveringsproces 12. Veel mogelijkheden om verschillende test frameworks te gebruiken en te implementeren.

    Minpunten

    1. De kantoorlocatie in Amsterdam is beter als je het openbaar vervoer gebruikt of dichtbij woont, niet goed om heen te rijden, erg duur parkeren. 2. Veel veranderingen gebeuren wat moeilijk kan zijn voor sommige mensen die niet flexibel zijn.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Backbase2019-11-21
  2. Nuttig (1)

    "Geweldige mensen, cultuur / DNA, geen politiek, heeft een missie!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Backbase

    Pluspunten

    Bedrijfsvisie (Echte & Zinvolle, Mensgerichte missie) Geweldige multiculturele omgeving Veel trainings- en leermogelijkheden Geen politiek (bijna:) Gewoontjes, jong & leuk

    Minpunten

    Tot nu toe geen grote nadelen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Backbase2019-11-21
  3. Nuttig (5)

    "International, energetic and innovative workplace"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Project Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Backbase voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Exceptionally diverse workforce - Positive energy, always looking for doing more and innovating - Strong team / family spirit

    Minpunten

    - Can be too fast for some, need to fend for oneself

    Backbase2017-10-04
  4. Nuttig (17)

    "Nice for expats to get off the ground, then time for something you really want"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Developer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Backbase voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Lots of expats to get your network up

    Minpunten

    Lots of people continiously leave. Within our team of 30 about 2 to 3 people left each month which had to be refilled.

    Verder lezen
    Backbase2016-09-05
  5. "zeer internationaal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Devops Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Backbase voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Heel internationaal, je kunt veel leuke mensen ontmoeten, gratis lunch (hoewel je het zat wordt om elke dag dezelfde dingen te eten).

    Minpunten

    Het is moeilijk om met zoveel oude code om te gaan. Er is geen tijd om je te concentreren op de nieuwe functies.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Backbase2019-12-21
  6. Nuttig (6)

    "Geeft meer om de Glassdoor-waardering dan om het welzijn van werknemers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Frontend Engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Backbase voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Het management moet proberen de echte problemen (retentie, compensatie, personeelsbeloningen) op te lossen.

    Minpunten

    In plaats van valse beoordelingen te schrijven of nieuwkomers te vragen leuke beoordelingen te schrijven.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Backbase2019-11-21
  7. "Niet doen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Devops Engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Backbase gewerkt

    Pluspunten

    Absoluut geen enkel voordeel voor werknemers.

    Minpunten

    Alleen maar schone schijn, slechte technologie, geen greintje professionaliteit.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Backbase2019-12-15
  8. "Fantastisch bedrijf marcheert naar een geweldige roadmap"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Analist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Backbase

    Pluspunten

    Geweldige productvisie Positieve sfeer Vriendelijke collega's Leuke werkomgeving

    Minpunten

    Geen grote nadelen bij Backbase

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Backbase2019-11-21
  9. Nuttig (2)

    "Goed bedrijf voor professionele groei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior systeemontwerper in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Backbase

    Pluspunten

    Alles wat hieronder staat heeft betrekking op de Informatica-afdeling. Het is behoorlijk interessant om hier te werken. Je krijgt veel verschillende omgevingen te zien en op te zetten, wat je beroepsmatige zicht verbreedt. Je kunt ook reizen. Ik hou van de sfeer die hier heerst. Het is gewoon warm, relaxed en ondersteunend. Ik heb al zoveel vrienden gemaakt hier. Als je ooit je carrière wilt omkeren is het bedrijf hier zeer ondersteunend in. Ik ken vele voorbeelden van mensen die zich tussen O&O en Informatica verschoven.

    Minpunten

    Je mag reizen! Niet iedereen is daar klaar voor, denk ik.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Backbase2019-10-11
  10. Nuttig (2)

    "Altijd interessante en motiverende plek om te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Backbase voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Geen-onzin-omgeving en de mentaliteit om dingen gedaan te krijgen wordt gewaardeerd. Titels maken hier niet uit. Als je een goed idee hebt of hulp nodig hebt zijn er altijd mensen die bereid zijn te helpen. Mensen zijn erg vriendelijk. Erg energetisch en internationale cultuur (meer dan 60 nationaliteiten, en steeds meer) Als je in je carrière wilt groeien ben je zelf het enige wat je tegen houdt. Ik heb zo veel gevallen gezien waarin een persoon in korte tijd in het bedrijf enorm is gegroeid. Geen saaie dagen. Gratis lunch :)

    Minpunten

    Er zou meer contact moeten zijn tussen de Klantsuccesafdeling en de O&O-afdeling: - KS zou het product beter moeten begrijpen - O&O zou de klantbehoeften en pijnpunten beter moeten begrijpen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Backbase2019-10-10
Er zijn 53 reviews gevonden