Reviews van Backbase

Bijgewerkt op Jun 16, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

58 van meer dan 222 reviews gevonden

4.2
88%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Backbase CEO Jouk Pleiter
Jouk Pleiter
143 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Nieuwste technologie, vrijheid om te verkennen, nieuwe tools, veel POC's, technische collega's, geweldig leermateriaal

    Nov 21, 2019 - Senior Kwaliteitsborging Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    1. Nieuwste Hot Technology - inclusief Java Spring 2. Vrijheid om nieuwe hulpmiddelen en technologie te verkennen. 3. Mindset met oog op beveiliging tijdens het ontwikkelen van applicaties 4. Veel POC's om te bereiken voor een betere aanpak 5. Technische collega's helpen elkaar 6. Geweldig leermateriaal 7. Trainingen intern en extern 8. Gemeenschap en aansluiting - veel blootstelling 9. Geweldige documentatie 10. Samenwerking tussen collega's en afdelingen 11. Snel te afleveringsproces 12. Veel mogelijkheden om verschillende test frameworks te gebruiken en te implementeren.

    Minpunten

    1. De kantoorlocatie in Amsterdam is beter als je het openbaar vervoer gebruikt of dichtbij woont, niet goed om heen te rijden, erg duur parkeren. 2. Veel veranderingen gebeuren wat moeilijk kan zijn voor sommige mensen die niet flexibel zijn.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    4 personen vonden deze review nuttig
  2. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Geweldige bedrijfscultuur

    Jun 16, 2021 - Principal UX Designer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zeer cool ontwerpteam. Platte organisatie die erg snel groeit

    Minpunten

    Salarissen zijn niet altijd in lijn met de marktsalarissen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Salary

    May 9, 2021 - Senior Backend Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    zeer flexibele werkomgeving en interessante projecten

    Minpunten

    het salaris is laag en sommige collega's zijn onbeleefd

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Prima bedrijf, veel kansen, maar ook veel minpuntn

    Apr 14, 2021 - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede sfeer, goed toekomstperspectief voor het bedrijf

    Minpunten

    Chaotisch, weinig begeleiding voor werknemers, midden-salaris

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    International community of professionals

    Jul 1, 2020 - Senior UX Designer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    People from all over the world and the opportunity to work in projects with great impact.

    Minpunten

    Growing super fast and re-doing again and again some things.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Good engineers, nice workplace

    May 12, 2020 - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Growing company, great engineers, good collaboration.

    Minpunten

    Transitions and grows create a lot of chaos.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    International, energetic and innovative workplace

    Oct 4, 2017 - Project Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Exceptionally diverse workforce - Positive energy, always looking for doing more and innovating - Strong team / family spirit

    Minpunten

    - Can be too fast for some, need to fend for oneself

    5 personen vonden deze review nuttig
  8. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Nice for expats to get off the ground, then time for something you really want

    Sep 5, 2016 - Software Developer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Lots of expats to get your network up

    Minpunten

    Lots of people continiously leave. Within our team of 30 about 2 to 3 people left each month which had to be refilled.

    Verder lezen
    19 personen vonden deze review nuttig
  9. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Altijd interessante en motiverende plek om te werken.

    Oct 10, 2019 - Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geen-onzin-omgeving en de mentaliteit om dingen gedaan te krijgen wordt gewaardeerd. Titels maken hier niet uit. Als je een goed idee hebt of hulp nodig hebt zijn er altijd mensen die bereid zijn te helpen. Mensen zijn erg vriendelijk. Erg energetisch en internationale cultuur (meer dan 60 nationaliteiten, en steeds meer) Als je in je carrière wilt groeien ben je zelf het enige wat je tegen houdt. Ik heb zo veel gevallen gezien waarin een persoon in korte tijd in het bedrijf enorm is gegroeid. Geen saaie dagen. Gratis lunch :)

    Minpunten

    Er zou meer contact moeten zijn tussen de Klantsuccesafdeling en de O&O-afdeling: - KS zou het product beter moeten begrijpen - O&O zou de klantbehoeften en pijnpunten beter moeten begrijpen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    2 personen vonden deze review nuttig
  10. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Goed bedrijf voor professionele groei

    Oct 11, 2019 - Senior systeemontwerper in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Alles wat hieronder staat heeft betrekking op de Informatica-afdeling. Het is behoorlijk interessant om hier te werken. Je krijgt veel verschillende omgevingen te zien en op te zetten, wat je beroepsmatige zicht verbreedt. Je kunt ook reizen. Ik hou van de sfeer die hier heerst. Het is gewoon warm, relaxed en ondersteunend. Ik heb al zoveel vrienden gemaakt hier. Als je ooit je carrière wilt omkeren is het bedrijf hier zeer ondersteunend in. Ik ken vele voorbeelden van mensen die zich tussen O&O en Informatica verschoven.

    Minpunten

    Je mag reizen! Niet iedereen is daar klaar voor, denk ik.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    2 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 58 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Backbase-werkzoekenden

Front-end ontwikkelaar
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Business Development Manager

Werkt u bij Backbase? Deel uw ervaringen

Backbase logo
of