Backbase werknemer reviews over "free lunch"

Bijgewerkt op Dec 20, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

7 van meer dan 236 reviews gevonden

4.2
86%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
Backbase CEO Jouk Pleiter
Jouk Pleiter
167 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Reviews over free lunch

Terug naar alle reviews
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Altijd interessante en motiverende plek om te werken.

    Oct 10, 2019 - Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geen-onzin-omgeving en de mentaliteit om dingen gedaan te krijgen wordt gewaardeerd. Titels maken hier niet uit. Als je een goed idee hebt of hulp nodig hebt zijn er altijd mensen die bereid zijn te helpen. Mensen zijn erg vriendelijk. Erg energetisch en internationale cultuur (meer dan 60 nationaliteiten, en steeds meer) Als je in je carrière wilt groeien ben je zelf het enige wat je tegen houdt. Ik heb zo veel gevallen gezien waarin een persoon in korte tijd in het bedrijf enorm is gegroeid. Geen saaie dagen. Gratis lunch :)

    Minpunten

    Er zou meer contact moeten zijn tussen de Klantsuccesafdeling en de O&O-afdeling: - KS zou het product beter moeten begrijpen - O&O zou de klantbehoeften en pijnpunten beter moeten begrijpen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    2 personen vonden deze review nuttig
  2. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    zeer internationaal

    Dec 20, 2019 - Devops Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Heel internationaal, je kunt veel leuke mensen ontmoeten, gratis lunch (hoewel je het zat wordt om elke dag dezelfde dingen te eten).

    Minpunten

    Het is moeilijk om met zoveel oude code om te gaan. Er is geen tijd om je te concentreren op de nieuwe functies.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Een hoop prietpraat, slecht product maar aardig team

    May 22, 2019 - Ontwerper Gebruikerservaring in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Het team was leuk, het kantoor is super basic en ze geven niet echt om het welzijn van hun werknemers. Alleen een gratis lunch. Het salaris was oké.

    Minpunten

    Ik denk dat het echt niet oké is om tegen klanten te liegen ... Ze organiseren elk jaar een groot evenement om een verhaal op te hangen over dingen, die ze niet hebben gedaan of dingen die amper mogelijk zijn. Ze geven een enorme hoeveelheid geld uit om eigenlijk luchtkastelen te verkopen. Alles is nep. Ze bedenken gewoon op het laatste moment iets dat cool lijkt, vragen hun ontwerpteam om uren te besteden aan een mooie presentatie en geven dan gewoon een demonstratie van dit neppe ding, zonder na te denken over de haalbaarheid ervan. Het is eigenlijk behoorlijk schokkend. Het is oké om te verkopen, maar het is verkeerd om compleet te liegen. Ik denk dat ze, boven alles, goede verkopers zijn. Het management geeft niet echt om het product zelf, maar alleen om het geld. Daar komt nog bij dat ze helemaal niets doen aan UX design. Dus doe geen moeite om voor hen te werken als ze je willen aannemen als UX designer. Ze zullen je gewoon UI werk of Powerpoint presentaties (of Google dia's) laten doen. Een paar mensen hebben geluk en komen in het juiste team, maar meestal is het niet geweldig. Ik denk dat sommige mensen supergemotiveerd zijn, technisch gezien, qua design, maar er is geen proces en het management is egocentrisch. Ze hebben 10 VP blabla en ze zijn gewoon aan het opscheppen over lucht.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    32 personen vonden deze review nuttig

    Reactie van Backbase

    HR Business Partner

    Thank you for taking the time to write a review. We are always interested in hearing feedback from past employees and sorry that you have left Backbase with this impression. We are curious about when you left and which design team you worked for? You do not fit the profile of any UX Designer that has left in the last 12 months (‘here for more than 1 year’)? Over the past year, Backbase has been heavily investing in UX/UI Design and it’s a valued function across the company. Our 35+ UX Designers and Researchers are highly respected, working on end-to-end Product Design and Customer Projects - they do not work on slide decks unless they have a presentation. In response to your comments about our annual event. Our company conference always includes upcoming Roadmap items and this is standard practice in the Technology industry. This in no way deceptive and allows our customers to plan features up to 12 months in advance. All committed roadmap items are delivered by a team of over 400 designers and developers and our product is currently deployed in Banks around the world. Thank you again for the feedback and best of luck in your future endeavours.

  4. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Het slechtste bedrijf waar ik ooit in heb gewerkt

    Mar 6, 2019 - Mobile Developer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - goed bedrijfsmodel - gratis lunch - slimme mensen

    Minpunten

    - het management is passief; zelfs als ze van een probleem afweten doen ze er niets aan - maak er een potje van en je zult nog altijd promotie krijgen - een erg nare werkomgeving waar veel achter je rug om gebeurd - op papier geldt er een hiërarchie, maar in de realiteit bestaat er totaal niet iets zoals dat - geen kans om als ontwikkelaar door te stromen zonder dat je in een managementrol wordt gedrukt - het O&O-proces is lachwekkend

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    23 personen vonden deze review nuttig
  5. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goed bedrijf om naar Nederland te verhuizen

    Jan 15, 2019 - Frontend Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    huurt van het buitenland in, multicultureel, goede locatie in Amsterdam, goede gratis lunch

    Minpunten

    Zorgeloos management, hoog personeelsverloop, bedrijf zonder missie alleen maar geld verdienen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    9 personen vonden deze review nuttig
  6. 1.0
    Huidige contractwerker, minder dan 1 jaar

    Goede omgeving, onbeleefde collega's

    Oct 25, 2018 - Ios-Ontwikkelaar in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Optie tot werken vanuit huis is afhankelijk van het project, een goede, directe manager die je zoveel mogelijk probeert te helpen. Gratis lunch.

    Minpunten

    Ik werkte als een uitbestede werknemer van een ander bedrijf voor 6 maanden, vrijwel alle SDK-teamleden waren arrogant en boden weinig ondersteuning. Alle overige personen waren onbeleefd en zelfs de receptionist had geen vriendelijk woord of zelfs een glimlach over. Zelfs een simpele groet lokt geen reactie uit of er wordt weggekeken; behalve de manager: hij was erg vriendelijk.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3 personen vonden deze review nuttig
  7. 2.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Vriendelijke mensen, zwak product, incompetent management

    Jan 2, 2013 - Ontwikkelaar in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Mensen zijn open en vriendelijk - Gratis lunch en drank - Redelijk dicht bij het stadscentrum - Geweldige werkuren; niemand doet belachelijke overuren

    Minpunten

    - Het product zit vol fouten, is moeilijk te gebruiken en in directe tegenspraak met de bedrijfsvisie die ze blijven propageren - Slecht betaald - Management grijpt in wanneer het niet nodig is, en niet wanneer het wel nodig is - Er is geen energie hier. Je krijg niet het gevoel dat iedereen naar een gemeenschappelijk doel toewerkt. De mensen geloven niet echt in het product, doen nog net hun werk, spreken slecht over het management en het product en gaan om 5 uur naar huis

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 7 van 7 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij Backbase-werkzoekenden

Front-end ontwikkelaar
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Business Development Manager

Werkt u bij Backbase? Deel uw ervaringen

Backbase logo
of