Backbase werknemer reviews over "r amp d"

Bijgewerkt op Mar 28, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4 van meer dan 236 reviews gevonden

4.2
86%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
Backbase CEO Jouk Pleiter
Jouk Pleiter
167 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Reviews over r amp d

Terug naar alle reviews
 1. 4.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Advies over het werken voor Backbase als een back-end ontwikkelaar.

  Mar 28, 2019 - Back-end ontwikkelaar in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - De mogelijkheid om te groeien in een internationale en multiculturele bedrijf. - Bankproducten die gebruikmaken van de nieuwste technologieën van het Java ecosysteem, met grote nadruk op het maken van cloud-native applicaties. - Ontspannen werkomgeving bevordert groei en teamgeest.

  Minpunten

  - Producten zijn al behoorlijk goed ontwikkeld, dus er is weinig tot geen uitdaging voor mensen die in R&D werken. - Soms heb je het gevoel dat jij of je team geen zeggenschap hebben over de producten die worden gemaakt (tenzij je deel uitmaakt van het topmanagement). - Verkoopgericht & verkoop komt op de eerste plaats type bedrijf.

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  4 personen vonden deze review nuttig
 2. 1.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Het slechtste bedrijf waar ik ooit in heb gewerkt

  Mar 6, 2019 - Mobile Developer in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - goed bedrijfsmodel - gratis lunch - slimme mensen

  Minpunten

  - het management is passief; zelfs als ze van een probleem afweten doen ze er niets aan - maak er een potje van en je zult nog altijd promotie krijgen - een erg nare werkomgeving waar veel achter je rug om gebeurd - op papier geldt er een hiërarchie, maar in de realiteit bestaat er totaal niet iets zoals dat - geen kans om als ontwikkelaar door te stromen zonder dat je in een managementrol wordt gedrukt - het O&O-proces is lachwekkend

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  23 personen vonden deze review nuttig
 3. 1.0
  Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

  De verrotte interne culture jaagt getalenteerde mensen weg

  Oct 10, 2018 - Manager in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Digitaal bankieren is een zeer goede markt om in te werken. Amsterdam herbergt een internationale scène.

  Minpunten

  De CEO kan geen mensen beheren en het middenmanagement blijft veranderen. Mensen die bezig zijn met een levering moeten het doen zonder manager of begeleiding. Aan klanten wordt ook te veel beloofd. R&D werkt aan te veel producten op hetzelfde moment, zonder er gefocust op te zijn om een winnend product te leveren in enig segment.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  28 personen vonden deze review nuttig
 4. 3.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Leuke mensen, slechte codebase, teveel mensen stappen op

  Dec 1, 2014 - Ontwikkelaar in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Je werkt in een internationale sfeer met mensen die (overwegend) aangenaam, zeer intelligent en goed zijn in wat ze doen. Geen intradepartementele machtsstrijd, een open en vriendelijke cultuur. Mooie kantoorruimte, goede lunchfaciliteiten, goede balans tussen werk en privé, goede faciliteiten (laptop, schermen, etc.) om je werk te doen. Vrijheid om van thuis uit te werken als je het nodig hebt (in het geval van ziekte van partner/kind, etc). Kantoor gelegen in het centrum van Amsterdam, gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer of per auto, hoewel de betalende parking verschrikkelijk duur is.

  Minpunten

  Gebrek aan richting en focus, geen gevoel van appreciatie, slechte tot geen communicatie. Constante verwisseling van rollen, constante initiatieven die uit de lucht komen vallen en dan weer zonder enig spoor verdwijnen waarbij mensen worden verplaatst zonder een schijnbaar plan. Geen focus op kwaliteit van code, iets hacken bovenop de bestaande hacks is de modus operandi. Management heeft een team waarmee ze over de competitie kunnen walsen maar weet blijkbaar niet wat er mee te doen. In de laatste 6 maanden vertrokken er 8 mensen, waaronder de QA leider en de tweede R&D manager in 3 jaar. En zover ik weet, wordt dit behandeld als business as usual. Niemand over met meer dan 3 1/2 jaar ervaring in het team, de meesten een jaar of minder.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  20 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van Backbase

  Bedankt voor het delen van uw feedback. Ik wil je laten weten dat ik er veel om geef en erken dat 2014 geen geweldig jaar was voor sommige onderdelen van de BACKBASE RnD-organisatie. Ik ben het helemaal met je eens dat we geweldige mensen / ingenieurs in RnD hebben en dat ze een sterke en solide organisatie verdienen. Ping me alsjeblieft voor een kop koffie of bier, zodat we kunnen praten. Ik wil u graag persoonlijk informeren over de verbeteringen die we nu / begin 2015 doorvoeren. Vooruitblikkend. Jouk Trouwens: er zijn veel team's / units in Backbase die het erg goed doen (geweldige sfeer, geweldige code, dingen voor elkaar krijgen). Het is onze doelstelling om ervoor te zorgen dat alle teams het goed doen.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
Weergave: 1 - 4 van 4 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij Backbase-werkzoekenden

Front-end ontwikkelaar
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Business Development Manager

Werkt u bij Backbase? Deel uw ervaringen

Backbase logo
of