Reviews voor Best Buy | Glassdoor.nl

Reviews van Best Buy

Bijgewerkt op Oct 12, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 19836 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
77%
Waardeert directeur
Best Buy CEO Corie Barry (no image)
Corie Barry
209 Beoordelingen
  1. "Ingesteld op middelmatigheid, dus verwacht niet meer."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Best Buy

    Pluspunten

    Geweldig startpunt voor je carrière. Als je het niet erg vind om hard te werken, dan kom je daarmee snel omhoog.

    Minpunten

    Ongemotiveerde collega's. Ze werken omdat het moet. Het voordeel hiervan is dat als je wel gemotiveerd bent en de moeite er in wil steken het makkelijk is om opgemerkt te worden. Het bedrijf is ingesteld op middelmatigheid en dat is prima, want dat is precies wat hun klanten willen. Als je meer wil ben je hier niet aan het juiste adres.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Best Buy2013-07-11
  2. "Bestbuy"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Operations Coordinator in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Best Buy

    Pluspunten

    The work was easy and for my age at the time the pay was good. Co workers were also fun. .

    Minpunten

    Customers are rude some of the management was poor at the time, im notbsure how it would be now. . .

    Advies aan management

    None

    Best Buy2015-08-21
  3. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Category Specialist in Minneapolis, MN
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Best Buy

    Pluspunten

    Great people who genuinely care about your growth. Fantastic company culture.

    Minpunten

    Not a ton of room for lateral growth. May have to jump around to move up.

    Best Buy2019-10-13
  4. "Great job to gain experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Supervisor 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Best Buy voor 3 jaar

    Pluspunten

    Excellent place to learn business principles.

    Minpunten

    Work life balance is harf with irregular schedule

    Best Buy2019-10-12
  5. Nuttig (1)

    "Amazing company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Best Buy

    Pluspunten

    Flexible hours, great benefits, acceptable pay, good discount.

    Minpunten

    Not commission but pressured to meet sales goals.

    Advies aan management

    My biggest advice to management is to just try and close the gap between them and the lower level employees. A lot of interactions with management seem to happen with them sitting in the office talking over the radio rather than helping on the floor

    Best Buy2019-10-08
  6. "Was interesting"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Appliance Sales Specialist 

    Ik werk voltijd bij Best Buy

    Pluspunten

    Great co-worker culture and communication

    Minpunten

    not enough areas to grow

    Best Buy2019-10-12
  7. "Positive"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Network Engineer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Best Buy voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    good management style for staff

    Minpunten

    no empowerment to staff to improve

    Best Buy2019-10-11
  8. "Overall a good job"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Customer Service Associate 

    Ik werk deeltijd bij Best Buy voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    The work environment is enjoyable if you like tech

    Minpunten

    No Commision, not a whole lot of chance to get promoted

    Best Buy2019-10-10
  9. "Best Buy Corporate"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    Huidige werknemer - Supervisor in Richfield, MN
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Best Buy voor 5 jaar

    Pluspunten

    Great work-life balance, promote from within, management supports employees personal growth & development.

    Minpunten

    Lack of support from HR & Sr Directors & up for employee issues. Continued favoritism due to lack of leadership training.

    Advies aan management

    Take a second look at the HR team to ensure employees are receiving the support they need (& that the company is claiming).

    Best Buy2019-10-11
  10. "Great work enviroment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Solutions Advisor in Saint John, NB
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Best Buy voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    People are excellent. Very casual encourage you to be yourself

    Minpunten

    Pay is low, huge emphasis on pushing additional services.

    Advies aan management

    I know that services are a big part of the business, but it stresses employees when too much is put on goals that they can not reach instead of encouraging what they are getting right, celebrate individual successes a little more.

    Best Buy2019-10-11
Er zijn 19836 reviews gevonden