Cover image for Bill & Melinda Gates Foundation

Waardeert directeur
Bill & Melinda Gates Foundation CEO Mark Suzman
Mark Suzman
79 Beoordelingen
Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.
    Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
    Kom bij Bill & Melinda Gates Foundation werken
    Meest recente vacatures
    </>Embed

Veelgestelde vragen over Bill & Melinda Gates Foundation-reviews

Bill & Melinda Gates Foundation heeft een algemene beoordeling van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 564 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 88% van de werknemers zou werken bij Bill & Melinda Gates Foundation aanraden aan vrienden en 72% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Bill & Melinda Gates Foundation hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4,5 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Bill & Melinda Gates Foundation. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 1% verbeterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 88% van de werknemers van Bill & Melinda Gates Foundation vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Bill & Melinda Gates Foundation met een waarde van 3,5 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,7 voor cultuur en waarden en 3,4 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij Bill & Melinda Gates Foundation-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Bill & Melinda Gates Foundation? Deel uw ervaringen

Bill & Melinda Gates Foundation logo

of

Gelieerde bedrijven

Carrières bij Bill & Melinda Gates Foundation

Cover image for Bill & Melinda Gates Foundation

We are inspired by the mission, All Lives Have Equal Value, and compelled by the opportunity to make an impact -- before, during, and after...Meer

• Benefits
    • Diversity
    • How We Work
    • Community
    Hier krijgt de werkgever de kans om te vertellen waarom u bij zijn of haar bedrijf moet komen werken. De informatie wordt gegeven vanuit werkgeversperspectief.

Reviews per functie

Foto's voor Bill & Melinda Gates Foundation

+ Foto toevoegen
    Bill & Melinda Gates Foundation-foto van: Seattle Campus
    Bill & Melinda Gates Foundation-foto van: Intern Alum
    Bill & Melinda Gates Foundation-foto van: Ignite Diversity Series
    Bill & Melinda Gates Foundation-foto van: Space Needle
    Bill & Melinda Gates Foundation-foto van: Atrium
    Bill & Melinda Gates Foundation-foto van: End Polio Now
    Bill & Melinda Gates Foundation-foto van: Team Quarterly Meeting
    Alle foto's weergeven

Werkzoekenden die zochten naar Bill & Melinda Gates Foundation, hebben ook gekeken naar

Amazon

3,8

164.340 reviews
    Vergelijken

Glassdoor heeft 564 reviews over Bill & Melinda Gates Foundation die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Bill & Melinda Gates Foundation. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Bill & Melinda Gates Foundation bij u past.