Reviews voor Bol.com | Glassdoor.nl

Reviews van Bol.com

Bijgewerkt op 10 apr 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 83 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
87%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Bol.com CEO Huub Vermeulen
Huub Vermeulen
11 Beoordelingen
  1. "Topwerkgever zowel qua cultuur als organisatiestructuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden om initiatief te nemen. Werknemers krijgen veel ruimte (en verantwoordelijkheid) om zelf beslissingen te nemen. Op technisch vlak veel interessante uitdagingen.

    Minpunten

    Door het grote aantal zelfstandig werkende teams is het soms lastig om je weg te vinden. Een proactieve houding is dan ook iets dat goed van pas komt.

    Bol.com2019-04-10
  2. "Salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede cultuur, sfeer is top! veel feestjes

    Minpunten

    Basis voorwaarden en soms niet zo flexibel werken

    Bol.com2019-03-27
  3. "leuke sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Service Expert in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    I worked at Bol.com voltijd for less than a year

    Pluspunten

    bol.com is een leuke, open organisatie waar je absoluut geen nummer bent. ik heb hier een hele leuke tijd gehad

    Minpunten

    de doorgroeimogelijkheden zijn niet zo groot. het was als inhuurkracht lastig een voet tussen de deur te krijgen en recruiters hebben geen tijd voor je

    Advies aan management

    meer oog voor doorgroeien

    Bol.com2019-03-27
  4. "Altijd in ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Ideaal startpunt van je carriere. Collega's zijn jong, positief, open, ambitieus en beginnen hier vaak aan hun eerste, tweede of derde baan. Doorontwikkelen van vaardigheden wordt volop gestimuleerd d.m.v. interne en externe trainingen. Goede ideeën en initiatieven worden vlot opgepakt. Knap hoe ze in een kantoor met 1500 werknemers toch de 'start-up' sfeer behouden.

    Minpunten

    Er ligt veel autonomie binnen de teams, wat soms zorgt voor versnippering van systemen of initiatieven, in plaats van centrale, bedrijfsbrede oplossingen. Het bedrijf groeit snel dus je moet kunnen wennen aan een continue veranderende werkomgeving.

    Bol.com2019-02-19
  5. "Innoverende werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Social Media Service Expert in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Bol.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Inspirerende en innoverende werkomgeving. Bedrijfsfeestjes om toch met iedereen in contact te komen in het grote bedrijf. fruit/drinken op de afdelingen. Goedwerkende apparatuur en programma's.

    Minpunten

    Erg drukke periodes waardoor er minder tijd wordt besteed aan de wensen en ontwikkeling van de medewerkers en meer tijd aan 'meer kunnen werken'. Communicatie van bovenaf naar de medewerkers kan ook wat beter.

    Advies aan management

    Soms even goed de tijd nemen om te kijken wat je voor je medewerkers kan betekenen. Veranderingen goed door communiceren.

    Bol.com2018-12-13
  6. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Bol.com voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Borrel, werksfeer, collega's, voorwaarden, vakantiedagen

    Minpunten

    Massaproductie, nalatigheid, salaris, slechte doorgroeimogelijkheden, weinig erkenning

    Advies aan management

    Geef meer erkenning aan je werknemers

    Bol.com2018-11-30
  7. "bol.com als buyer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Buyer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Geweldige werksfeer en veel persoonlijke aandacht!

    Minpunten

    Je moet kunnen omgaan met goed zelf prioriteiten stellen en werk dat nooit af is.

    Bol.com2018-11-14
  8. "Informele sfeer ondanks bureaucratische lagen in grote bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Buyer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Bol.com voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Er wordt veel gedaan om je een bol.commer te laten voelen, en ze slagen er dan ook heel snel in. Je zal nooit iedereen leren kennen, maar er zijn wel genoeg activiteiten (borrels, sportaanbod, feesten)om dit te proberen en zo kan je de dynamiek ervaren.

    Minpunten

    Inmiddels een groot bedrijf dat genoeg aanbod heeft in nieuwe sollicitanten. Doorgroeien is moeilijk en gaat samen met veel bureaucratische processen

    Advies aan management

    Tricky, want je moet ergens baseren in het kiezen tussen sollicitanten. Maar hamer minder op de juiste achtergrond/ervaring en meer op de persoon die komt; succes blijkt vaker uit persoonlijkheid dan wat die persoon meeneemt aan ervaring

    Bol.com2018-11-05
  9. Nuttig (1)

    "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    de werksfeer en de autonomie

    Minpunten

    salarissen kunnen nog iets hoger (wie wil dat niet)

    Advies aan management

    goed bezig!

    Bol.com2018-10-16
  10. "Leuk bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com voor 5 jaar

    Pluspunten

    heel dynamisch bedrijf met focus op samenwerken

    Minpunten

    het wordt steeds groter en steeds lastiger om echt te innoveren

    Bol.com2018-10-05
Er zijn 83 reviews gevonden