Reviews voor Bol.com | Glassdoor.nl

Reviews van Bol.com

Bijgewerkt op 14 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 90 reviews gevonden

4.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
91%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
Bol.com CEO Huub Vermeulen
Huub Vermeulen
17 Beoordelingen
  1. "Topwerkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Super jonge, frisse, intelligente organisatie, die een goede balans tussen doorgroeien en kennis van buitenaf bewaart. Veel secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals meerdere feesten per jaar en iedere vrijdag een borrel

    Minpunten

    Primaire arbeidsbeloning mogelijk iets onder vergelijkbare bedrijven.

    Bol.com2019-08-12
  2. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Mooi bedrijf om voor te werken

    Minpunten

    Geen minpuntje te vinden bij bol.com

    Bol.com2019-08-10
  3. "Geweldig leuk, jong, dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Analyst 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Cultuur, informele sfeer, open, autonoom, feestjes, vrijheid voor eigen inbreng

    Minpunten

    (Te)veel meetings, soms lastig de juiste collega te vinden, lastig doorgroeien

    Advies aan management

    Er wordt veel waarde aan de medewerker en zijn/haar ontwikkeling gehecht, maar in praktijk kan dit beter. Al loopt er momenteel e.e.a. om dit te verbeteren.

    Bol.com2019-08-06
  4. "Mooi bedrijf; blij dat ik er gewerkt heb"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Bol.com voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Vooruitstrevend bedrijf op alle gebieden, dus je kan er veel leren. Veel vrijheid als je bewijst dat je daar goed invulling aan kan geven met je collega's.

    Minpunten

    Destijds hadden verschillende IT directors uiteenlopende meningen over de richting die we moesten volgen. Zij waren niet sterk genoeg om daar samen uit te komen. De mensen op de werkvloer hadden daar het meeste last van, want die kregen tegenstrijdige berichten en konden zo moeilijk samenwerken.

    Advies aan management

    Het bol.com MT deed het destijds geweldig. Het IT management was toen niet zo sterk in onderling conflicten kunnen hebben. Dat zouden ze beter moeten doen, want hun teams performen daardoor niet optimaal. Maar hopelijk is dat inmiddels al verbeterd.

    Bol.com2019-08-14
  5. "Fijne werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Een fijne omgeving om in te werken

    Minpunten

    Structuur ontbreekt op sommige punten

    Bol.com2019-08-13
  6. "Super enthousiast"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    enthousiasme autonome teams directe impact ruimte voor eigen initiatieven groeiend bedrijf goede sfeet

    Minpunten

    groot bedrijf welke zoekende is naar goede manier om te organiseren rondom deze nieuwe grootte en groei

    Bol.com2019-07-26
  7. "goede sfeer, autonomie en arbeidsomstandigheden, maar wel laag loon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Analyst in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    goede sfeer, autonomie, veel vertrouwen in eigen medewerkers, ondernemersschap wordt gestimuleerd, gewaardeerd en aangewakkeerd. Los van het lage loon zijn de arbeidsomstandigheden top. Goede en uitgebreide trainingen en ze hebben een gym en wekelijks een borrel. Successen worden altijd uitgebreid gevierd, dat zul je nergens anders tegenkomen zo mooi.

    Minpunten

    laag loon, weinig echte concrete besluitvaardigheid door teveel autonomie bij de laagste laag, zorgt voor veel politiek en langzame vooruitgang in innovatie

    Bol.com2019-06-25
  8. "Topwerkgever zowel qua cultuur als organisatiestructuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden om initiatief te nemen. Werknemers krijgen veel ruimte (en verantwoordelijkheid) om zelf beslissingen te nemen. Op technisch vlak veel interessante uitdagingen.

    Minpunten

    Door het grote aantal zelfstandig werkende teams is het soms lastig om je weg te vinden. Een proactieve houding is dan ook iets dat goed van pas komt.

    Bol.com2019-04-10
  9. "Salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede cultuur, sfeer is top! veel feestjes

    Minpunten

    Basis voorwaarden en soms niet zo flexibel werken

    Bol.com2019-03-27
  10. "leuke sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Service Expert in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Bol.com gewerkt

    Pluspunten

    bol.com is een leuke, open organisatie waar je absoluut geen nummer bent. ik heb hier een hele leuke tijd gehad

    Minpunten

    de doorgroeimogelijkheden zijn niet zo groot. het was als inhuurkracht lastig een voet tussen de deur te krijgen en recruiters hebben geen tijd voor je

    Advies aan management

    meer oog voor doorgroeien

    Bol.com2019-03-27
Er zijn 90 reviews gevonden