Reviews voor Bol.com | Glassdoor.nl

Reviews van Bol.com

Bijgewerkt op 15 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
93%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Bol.com CEO Huub Vermeulen
Huub Vermeulen
22 Beoordelingen
  1. "Topwerkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Super jonge, frisse, intelligente organisatie, die een goede balans tussen doorgroeien en kennis van buitenaf bewaart. Veel secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals meerdere feesten per jaar en iedere vrijdag een borrel

    Minpunten

    Primaire arbeidsbeloning mogelijk iets onder vergelijkbare bedrijven.

    Bol.com2019-08-12
  2. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Bol.com heeft een fijne cultuur, prettige informele werksfeer

    Minpunten

    Je verdient relatief minder dan elders

    Bol.com2019-10-15
  3. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer, fijne werk - privebalans

    Minpunten

    Bedrijf is misschien wat te snel aan het groeien

    Bol.com2019-10-09
  4. "Leuk jong bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Erg leuk bedrijf om voor te werken, zorgen goed voor de werknemers

    Minpunten

    Doorloop is groot. Na 1-2 jaar in een functie heb je het vaak wel gezien

    Bol.com2019-09-16
  5. "leuk bedrijf matig salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    goede en gezellige cultuur !

    Minpunten

    matig salaris en niet iedereen leeft waarden na

    Bol.com2019-09-17
  6. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Mooi bedrijf om voor te werken

    Minpunten

    Geen minpuntje te vinden bij bol.com

    Bol.com2019-08-10
  7. "Geweldig leuk, jong, dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Analyst 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Cultuur, informele sfeer, open, autonoom, feestjes, vrijheid voor eigen inbreng

    Minpunten

    (Te)veel meetings, soms lastig de juiste collega te vinden, lastig doorgroeien

    Advies aan management

    Er wordt veel waarde aan de medewerker en zijn/haar ontwikkeling gehecht, maar in praktijk kan dit beter. Al loopt er momenteel e.e.a. om dit te verbeteren.

    Bol.com2019-08-06
  8. "Fijne werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    Een fijne omgeving om in te werken

    Minpunten

    Structuur ontbreekt op sommige punten

    Bol.com2019-08-13
  9. "Mooi bedrijf; blij dat ik er gewerkt heb"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Bol.com voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Vooruitstrevend bedrijf op alle gebieden, dus je kan er veel leren. Veel vrijheid als je bewijst dat je daar goed invulling aan kan geven met je collega's.

    Minpunten

    Destijds hadden verschillende IT directors uiteenlopende meningen over de richting die we moesten volgen. Zij waren niet sterk genoeg om daar samen uit te komen. De mensen op de werkvloer hadden daar het meeste last van, want die kregen tegenstrijdige berichten en konden zo moeilijk samenwerken.

    Advies aan management

    Het bol.com MT deed het destijds geweldig. Het IT management was toen niet zo sterk in onderling conflicten kunnen hebben. Dat zouden ze beter moeten doen, want hun teams performen daardoor niet optimaal. Maar hopelijk is dat inmiddels al verbeterd.

    Bol.com2019-08-14
  10. "Super enthousiast"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bol.com

    Pluspunten

    enthousiasme autonome teams directe impact ruimte voor eigen initiatieven groeiend bedrijf goede sfeet

    Minpunten

    groot bedrijf welke zoekende is naar goede manier om te organiseren rondom deze nieuwe grootte en groei

    Bol.com2019-07-26
Er zijn 96 reviews gevonden