Bol.com werknemer reviews over "fijne"

Bijgewerkt op Sep 24, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

9 van meer dan 206 reviews gevonden

4.2
84%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Bol.com CEO Huub Vermeulen
Huub Vermeulen
77 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Een fijne omgeving om in te werken(in 9 reviews)

  • "Je kan jezelf zijn en hebt veel autonomie(in 8 reviews)

  • Minpunten
  • "Het bedrijf begint wat politieker en stroperiger te worden(in 10 reviews)

  • "Geen minpunten eigenlijk, veel werken wel(in 6 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

    Reviews over fijne

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Fijn

      Sep 24, 2020 - Buyer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne mensen en fijne werksfeer

      Minpunten

      Groot bedrijf en duurt lang voor je alles keng

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 3.0
      Huidige werknemer

      Fijne werkgever

      Oct 15, 2019 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Bol.com heeft een fijne cultuur, prettige informele werksfeer

      Minpunten

      Je verdient relatief minder dan elders

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Fijn bedrijf

      Oct 9, 2019 - Werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede sfeer, fijne werk - privebalans

      Minpunten

      Bedrijf is misschien wat te snel aan het groeien

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Huidige werknemer

      Fijne werkomgeving

      Aug 13, 2019 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Een fijne omgeving om in te werken

      Minpunten

      Structuur ontbreekt op sommige punten

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 4.0
      Voormalige stagiair(e), minder dan 1 jaar

      Erg leerzame stage

      Jun 10, 2019 - Stagiair(e) in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne (informele) werksfeer, goede stagevergoeding, leuke collega's

      Minpunten

      Was niet helemaal wat ik zocht

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Jong & Ambitieus

      Mar 18, 2017 - Anonieme werknemer in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werkgever, je voelt je welkom en gewaardeerd. HR en Facility staan altijd voor je klaar. Goede lunch(wees wel op tijd ivm drukte) Ondanks het aantal medewerkers toch een informele sfeer. Mogelijkheden om intern te groeien zijn er zeker, mits op dit eigen initiatief wordt aangegeven. Voor een starter (hbo-wo) geregeld functies beschikbaar met daarbij een breed scala (kickstart)trainingen die voor een flitsende start bij bol.com zorgen.

      Minpunten

      Primaire arbeidsvoorwaarden zijn relatief laag, maar worden goed door secundaire arbeidsvoorwaarden en waardering ruim gecompenseerd. Er wordt veel van je verwacht, het is aan de werknemer zelf om kaders en grenzen te stellen.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Bol.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor je positieve reactie over bol.com op Glassdoor. We zijn blij met jouw advies. Laten we met elkaar bol.com nog beter maken voor onze klanten. Je kan het met bol.com!

    7. 5.0
      Huidige werknemer

      werken bij bol.com is erg leuk!

      Aug 28, 2015 - Senior Software Engineer in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel afwisseling in werk, technieken en teams, maar dat binnen 1 bedrijf. Daarnaast is het leuk om te werken aan zo'n grote site! Er is hier tijd om te werken aan kwaliteit en refactoring code. Fijne informele cultuur

      Minpunten

      Tot nu toe is alleen maar prettig als je net als ik uit consultancy komt

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Bol.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt dat je tijd hebt willen nemen om een review te schrijven over bol.com. We zijn blij met jouw review en hopen dat je dit nog lang zo zal ervaren!

    8. 5.0
      Huidige werknemer

      Super tevreden, fantastische sfeer/cultuur

      Jul 31, 2015 -  in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Fijne, open en gezellige cultuur - Grote waardering voor medewerkers - Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

      Minpunten

      Ik ga met heel veel plezier naar mijn werk en heb eerlijk gezegd nog geen minpunten ontdekt in de ruim 1,5 jaar dat ik hier werk.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Bol.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor jouw review van bol.com, hier hechten we veel waarde aan. Ook bedankt voor jouw compliment aan bol.com: Jij maakt deel uit van deze onderlinge waardering tussen collega's.

    9. 5.0
      Voormalige stagiair(e)

      Stage Design

      Nov 21, 2017 - Stagiair(e) (anoniem) 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Een hele fijne werkomgeving. Op de afdeling Design heb je als stagiair heel veel mogelijkheden om kennis op to doen in vormgeven, Usability, meewerken aan campagnes etc. Ook werk je samen met copywriters en door wekelijkse meetings krijg je altijd mee waar drumteams mee bezig zijn. Je neemt deel aan interne communicatietraining van bol.com.

      Minpunten

      Er zijn voor mij geen minpunten.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 9 van 9 reviews in het Nederlands

    Loopbanen die populair zijn bij Bol.com-werkzoekenden

    Leerling
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij Bol.com? Deel uw ervaringen

    Bol.com logo
    of