Bol.com werknemer reviews over "veel autonomie"

Bijgewerkt op 30 nov 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4,3
95%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
Bol.com CEO Huub Vermeulen
Huub Vermeulen
63 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Een fijne omgeving om in te werken(in 9 reviews)

  • "Je kan jezelf zijn en hebt veel autonomie(in 8 reviews)

  • Minpunten
  • "Het bedrijf begint wat politieker en stroperiger te worden(in 10 reviews)

  • "Geen minpunten eigenlijk, veel werken wel(in 6 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

    Reviews over veel autonomie

    Terug naar alle reviews
    1. 5,0
      Huidige werknemer

      Top

      30 nov 2020 - BI Specialist in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede secundaire voorwaarden, goede werkgever, ambitieus én plezier staan centraal. Je kan jezelf zijn en hebt veel autonomie

      Minpunten

      Er wordt weinig geboden voor ontwikkeling in je eigen vakgebied, dit moet je echt zelf doen. Kennisdeling mist.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Autonomie & flexibiliteit

      5 mrt 2020 - Manager in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Het bedrijf geeft veel autonomie en verantwoordelijkheid (zelfs op starters niveau - Eerlijke communicatie en directie is open - Fantastische collega's (samenwerken met andere afdelingen werkt soepel)

      Minpunten

      - Het bedrijf begint wat politieker en stroperiger te worden.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4,0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Leuk werk bij bol.com, maar...

      23 mrt 2020 - Senior Software Developer in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke en slimme collega's. Technisch uitdagend. Veel autonomie.

      Minpunten

      Veel verschillende managers (ik had er meer dan 1 per jaar). Veel interne verhuizingen (ongeveer jaarlijks). Cultuur is de laatste jaren onder druk komen te staan. Je bent afhankelijk van je teammanager: als hij/zij je niet mag, ben je weg.

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    4. 4,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Mooi snel veranderend bedrijf

      25 okt 2019 - Anonieme werknemer in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel autonomie en kansen (die je zelf moet grijpen), enthousiaste collegas vol ideeen

      Minpunten

      Organisatie altijd in verandering, soms lastig dingen te realiseren

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5,0
      Huidige werknemer

      Heerlijk bedrijf

      15 apr 2016 - Anonieme werknemer in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel Autonomie en weinig lagen, innovatief, super sfeer en geweldige collega's. Fouten maken mag. We delen een missie!

      Minpunten

      aandachtspunten zouden scherper benoemd mogen worden. Sommige dingen zouden iets duidelijker mogen zijn zoals thuiswerk beleid.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Bol.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt dat je de tijd hebt willen nemen om een review te schrijven over jouw ervaring met bol.com als werkgever. Uiteraard ook erg fijn om te zien dat je positief bent in je huidige functie en bedankt voor je advies.

    6. 4,0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Best place to work

      24 mei 2016 - Software Engineer in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Informele, platte bedrijfscultuur - Veel autonomie, vanaf dag 1 - Brede organisatie waardoor je nooit in een functie hoeft 'vast te zitten' - Cutting edge technology, continuous delivery

      Minpunten

      - Salaris is goed, maar niet hoog. Je blijft er werken omdat het zo'n leuke werkgever is.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Bol.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor je review over het werken bij bol.com. Uiteraard zijn we blij met je positieve feedback en nemen je advies aan management mee.

    7. 4,0
      Huidige werknemer

      Fijne werksfeer

      23 jun 2017 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel autonomie in het doen van werkzaamheden. Vrijdagmiddag borrel die altijd plaats vindt in het restaurant of op het terras van Bol.com.

      Minpunten

      Onduidelijk wat toekomstige doorgroeimogelijkheden zijn omdat de organisatie erg plat is en de structuur vaak verandert.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Bol.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt dat je de tijd hebt willen nemen om feedback te schrijven over bol.com. We zijn blij dat je de sfeer en autonomie van bol.com waardeert. We herkennen je feedback over doorgroeimogelijkheden. Bol.com is een groeiende organisatie en we veranderen snel. Niet alleen qua organisatie, maar ook in teams en functies. Er werken ontzettend veel goede professionals bij bol.com die onderling veel kennis, ervaring en expertise uitwisselen. Leren en jezelf ontwikkelen gebeurt bij bol.com dan ook voornamelijk on the job. Waarbij je functie en bol.com met je meebeweegt.

    Weergave: 1 - 7 van 7 reviews in het Nederlands

    Loopbanen die populair zijn bij Bol.com-werkzoekenden

    Leerling
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij Bol.com? Deel uw ervaringen

    Bol.com logo
    of